M|t3k je napisal/-a:Dajte prosim kdo zna cliota 1.4 100KM spravit na 6,8L/100km povprečja mi naj prosim piše. Ne jemat tega kot zafrkavanje, ampak zgleda da ga ne znam vozit jaz in ne res zanima.
Sem iz MB, se lahko zmenimo za testno vožnjo.
Hvala, LP
OLI je napisal/-a:se lahko kje dobimo pa pogledaš na potovalni računalnik ga nisem že 3000 km resetiral pa boste videli da kaže 6.8l/100km.
Lahko se peljemo zakaj ne.
Jaz ne vem ali je to res premalo, kaj naj bi po vaše pil 10l/100Km?
Kaj je tukaj tako neneavadnega.
Lp
Dauče je napisal/-a:OLI je napisal/-a:se lahko kje dobimo pa pogledaš na potovalni računalnik ga nisem že 3000 km resetiral pa boste videli da kaže 6.8l/100km.
Lp
resetiri ga ob vsakem tankanju pa pol poroči o porabi![]()
ti nebo več kazal 6.8, ampakl kar malo več
SAVINJCAN je napisal/-a:Dauče je napisal/-a:OLI je napisal/-a:se lahko kje dobimo pa pogledaš na potovalni računalnik ga nisem že 3000 km resetiral pa boste videli da kaže 6.8l/100km.
Lp
resetiri ga ob vsakem tankanju pa pol poroči o porabi![]()
ti nebo več kazal 6.8, ampakl kar malo več
a zdaj misliš povedat, da ne kaže linearno povprečne porabe glede na odvisnost od prevoženih kilomtrov?
ddean1 je napisal/-a:No da se še jaz oglasim na to temo. (čeprav sem povedal že enkrat v neki drugi) Kupil sem ga cca en mesec nazaj, in sicer 1,2 Authentik z klimo. Stvar je taka da je avto crknil že iz salona do doma. Po parih dneh so ugotovili napako na zračnih blazinah. Ker se avto uporablja večinoma za prevoz otrok v vrtec ter nakupe smo se nekako distancirali od njega in ga ne uporabljamo. Ima pa trenutno narejenih že 425 km in podatek o povprečni porabi 9,6 lČe računam da imajo ostali avti pri hiši prostornino 2 l ali več pa kurijo kakšen liter manj je to zame alarmanten podatek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov