sebaveh je napisal/-a:momentni ključ? tega pa še res nisem videl da bi kdo uporabljal. Ker imajo navor že nastavljen v tistih zračnih pištolcah, tak da si lahk brez skrbi da bi kaj odtrgal
_BANDIT_ je napisal/-a:Kwa ste to eni presrani ej. Že 1000 x sem šravfal gume gor pa dol na mojih avtih, pa še nikol nisem zategoval z moment ključem. Morš pa že met mal občutka za to, pa pol ne rabiš nobenga moment ključa. To je sam za une softyje, k jih je na smrt strah, da jim bo kakšen kolo kar naenkrat stran padu
_BANDIT_ je napisal/-a:Kwa ste to eni presrani ej. Že 1000 x sem šravfal gume gor pa dol na mojih avtih, pa še nikol nisem zategoval z moment ključem. Morš pa že met mal občutka za to, pa pol ne rabiš nobenga moment ključa. To je sam za une softyje, k jih je na smrt strah, da jim bo kakšen kolo kar naenkrat stran padu
Manfred01 je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Kwa ste to eni presrani ej. Že 1000 x sem šravfal gume gor pa dol na mojih avtih, pa še nikol nisem zategoval z moment ključem. Morš pa že met mal občutka za to, pa pol ne rabiš nobenga moment ključa. To je sam za une softyje, k jih je na smrt strah, da jim bo kakšen kolo kar naenkrat stran padu
No tole je neumnost Tukaj ne gre zato, da bi se kdo bal da mu bo kolo dol padlo, ampak zato,ker vsak proizvajalac točno predpiše pritezni moment in to predvsem zato, da ne pride do poškodb in ne zato da bi se bal kdo, da mu bo kolo dol padlo !!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov