Pridem domov in ugotovim, da so mi (spet) vlomil v avto! Sicer ukradl nic ampak zvil klucavnco in bom vrjetn mogu spet menat! In sm doma znoru in so se zacela kresat mnenja.
Moje mnenje je od zadnje kraje in razrezanih pnevmatik nespremnjeno: Kukr hitr se kdo dotakne mojga premozenja, ki ga sam (relativno) posteno zasluzm (gulfam drzavo pa mam neki malga tut na $ placan, ni vse prek napotnce) in potem pride neka mala peesda in mi krade. In sm seveda reku, da ce dobim tazga k mi je kradu in ga vidm da je nekje z razbito glavo v zadnjih izdihljajih, ga pustim tm in grem gladko mim - men je tip delu skodo, jst mu pa tut nam pomagu, raj ga se sam dvakrat brcnem...
Seveda tuki nastopi sestra s fakultete za socialno delo, ki je zacela moralizerat da je se vedno clovek in da bi CLOVEKA pustu umret. Jaz pravim: ne bi pustu cloveka umret, bi pa pustu tisto nesrecno narkomansko/kradlivsko/nevestno kreaturo, od katere sm mel xy.000,00 SIT skode in nobene koristi. Pa se moj avtek ma zdej lukno na klucavnci...
Vase mnenje o?
p.s.: Enostavno mogu sm se spluvat...