Glede na to da sem alergičen na umazan vetrobran in da ima avto veliko špricelj, ga porabim kar veliko.
Kje bi se torej dobilo zimski "šampon" po ugodnejši ceni?

AndrejD je napisal/-a:Mene bol moti dejstvo da tale tekočina proti zmrzovanju čeprav piše da je do -40 zmrzne že pri 10 stopinjah nad ničlo. Si rajši grem v Avstrijo po sonax tisto vsaj prav gor piše
phoebus je napisal/-a:Zima se bliža, kombinacija vode + letnega sonaxa ne pride več v poštev zaradi zmrzovanja, 4L zimski vitrex pa je na črpalkah po skoraj 2 jurja.
Glede na to da sem alergičen na umazan vetrobran in da ima avto veliko špricelj, ga porabim kar veliko.
Ja pa tam ga dobiš tudi dosti cenejeSamotar je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:Zima se bliža, kombinacija vode + letnega sonaxa ne pride več v poštev zaradi zmrzovanja, 4L zimski vitrex pa je na črpalkah po skoraj 2 jurja.
Tale Petrolov Vitrex je itak v Trzinu pri Kimiju narjen. Imajo pa industrijsko trgovino.
Spyker je napisal/-a:4L za 2000 sit mislm kolk cenej pa bi še radi? Mogoče dobiš kje za 1690 sit ampak je mal bolj oddaljeno pa te z bencinom vred ta poceni pride 1910 sit kar je še vedno za 90 sit ceneje od tistega na črpalki!
AndrejD je napisal/-a:Mene bol moti dejstvo da tale tekočina proti zmrzovanju čeprav piše da je do -40 zmrzne že pri 10 stopinjah nad ničlo. Si rajši grem v Avstrijo po sonax tisto vsaj prav gor piše
Misliš POD ničlo? Sicer pa...če je to res povej to prodajalcem da bodo vsaj vedeli kaj prodajajoKer razlika med -40 in -10 ni ravno zanemarljiva...
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov