Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Izzivanje na cestah

Napisal/-a IcEm4n Sr nov 01, 2006 2:09 pm

To, kar se mi je pa včeraj oz. danes ponoči dogajal, je pa too much.

Najprej sm popizdu zrd enga voznika, ki je po celovški v lj za mano vsake tolk cajta vozu z dolgimi lučmi, da me je slepil in zrd tega sm šel kuj na desni pas, da je blo boljš, a ne za dolgo, ker je čez par 100 metrov tud za mano zapelu.

Dobre 5 minut kasnej naletim na še enga de.ila. Peljem normalno 130 po gorenjski avtocesti in počas dohitevam golfa (hrvaške registracije), k je pelju ene 120, mogoče tud kj mn. OK, ga grem prehtevat, dam še mal gasa, da ga mal hitrej prehitim. Bil sm že s celmo avtom pred njim na levem pasu, mal še počakam d je mal večja razdalja med nama, da zapeljem nazaj na vozni pas. Ampak v tistem trenuku je model pospešu tud na ene 140 in nato še jst mal pospešm, da ga le prehitim in nardim tisto kar sm hotu, a žal je tud on pol potegnu in mi je na konc sm popustu, ker ni blo variante, d bi ga nesu in grem spet normano 130, unga je pa kr naenkrt zmanjkal. Ni pa to prvi primer, da me je tkole podjebaval. Škoda, k mi ni pršlo na misel, da bi vozu za njim
z dolgimi, da bi mu mal vrnu.

Pol 2 kilometra pred domom sm pa za sabo dobil enga mercedesa S (ne morš verjet ampak spet tujec - Nemc), ko sem speljal iz stranjske ceste, nakar mi začne tam v vasi nabijat z dolgimi lučmi, pa še na rit se mi je nalimu (pelju sm pa lepo po omejitvah, da ne bi naletel na policaje). Prideva vn iz naselja in un še zmer precej za ritjo in spet začne na vsake tolk cajta kr z dolgimi furat in valda, nism se pustu provocirat. Ampak na konc mi je šel tok na k..., da bi najraj fejst stopu na bremzo, d bi mi u rt prletu, d bi bil un model zadovoljen, a kaj k od mojga avta zadi neb nč ostal, un bi mel pa mogoče par praskic (sj kriv bi bil itak on, k je mel premal razdalje).

Mislm, a je to normalno, da ti v enmu večeru dopizdi trikrat? Se vm tud kej pogosto kj tazga dogaja?

P.S.: se oproščam za ene par mal grših besed.
Zadnjič spremenil IcEm4n, dne Sr nov 01, 2006 2:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr nov 01, 2006 2:14 pm

:P :P :P ... trije so imeli slab dan, ne ti ... :P :P :P to so tipi, ki seksajo 1 x na leto pa še to z svojo mamo ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr nov 01, 2006 2:17 pm

Umakneš se na rob ceste in spustiš de.ila naprej ;) :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr nov 01, 2006 2:19 pm

Mad je napisal/-a::P :P :P ... trije so imeli slab dan, ne ti ... :P :P :P to so tipi, ki seksajo 1 x na leto pa še to z svojo mamo ... L.p. Mad

lol
ja j*** ga se dogaja- drgač pa gas do fula- pa se ti nau noben na zadek limal :twisted:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr nov 01, 2006 2:20 pm

Nisi edini ki se mu to dogaja.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr nov 01, 2006 2:22 pm

Na avtocesti mi nč ne nuca, k ma avto 160 končne. Izven naselja se pa tud ne mislm tkle zafrkavat, k mam izpit šele dobre 4 mesce.
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr nov 01, 2006 2:36 pm

Če se men tole kdaj dogaja, mi zavre, sam res, ker drugače me ne boš kr tako sprovuciral in me lhka jebeš kr en cajt u glavo, preden ratam mau bl :evil: , sam če me pa en kur.c v avtu provucira, se mi pa :twisted: :twisted: :twisted: pa ne morem nč pumagat, enostavno, se mi odklopi

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Sr nov 01, 2006 2:40 pm

Ce mene kdo sprovucira da mi cist za ritjo voz (ceprov bi lahk prehitu).. Ce mam cas lepo pojacam musko, vozim po sredin ceste pa lepo pocas. Najrajsi pod omejitvijo.. da ne more prehitet :D

Milo za drago al kako ze pravjo..
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
Dejan1
Novinec

Napisal/-a Dejan1 Sr nov 01, 2006 2:45 pm

pustiš ga naprej pa mu furaš pol ti za ritjo z dolgimi pa z vsem pržanim kar je možno, če je on za tabo mu pržegeš zadnjo meglenko, svoj vzvratni špegu daš lepo na gor, da te njegove dolge luči ne motjo in je....se je tud men že dostkrat zgodl...k sm hotu mem njega je dal pa gas...še dobr da mam dokaj močn avto da sem vseen pršou mem.
Drugač bi pa z veseljem tazga debila zrinu s ceste, pa me ne zanima a je od tle al pa tujc....Za mal drugačne primere, ko se ustav pa ti zapre cesto pa teži, morš met pa mal več pripomočkov v avtu, se hitr naprej odpele :D :D :D :D

k.b.n.
Nov uporabnik

Kraj: Laško

Napisal/-a k.b.n. Sr nov 01, 2006 3:42 pm

Verjemi, da se to ne dogaja samo tebi. Lahko rečem, da imam kar visoko mejo tolerance, a včasih pa res koga pošiljam v .... Ljudje vozijo z dolgimi lučmi za tabo počasi vozeči koloni, jih ob srečanju zasenčijo prepozno ali pa sploh ne.Uporabljajo meglenke ponoči v rahlem dežju, da se svetloba lepo odbija od mokre ceste. Smernike vključijo le po pomoti ob ob vrtenju volana. Ugotavljajo, da se skonstantno hitrostjo 70 km/h poceni in daleč pride. Če voziš po omejitvah pred prehitevanjem nekaj kilometrov vozijo za teboj z varnostno razdaljo čakanja v koloni, ko pa le prehitevajo pa se moraš seveda ustaviti na bankini, ker te ne morejo obvoziti po malo daljšem loku niti ob praznem nasprotnem pasu. Podobne situacije se dogajajo vedno, ko si na cesti. Obstajata pa dve rešitvi.
Vse skupaj ignoriraš in voziš pravilno in se prilagajaš ali pa še sam začneš voziti enako "lepo".

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr nov 01, 2006 3:55 pm

... daš tri steklenice prazne v vrečko pod sedež in ko ti pride tak v položaj 20 cm izza tablice odpreš okno in vržeš nazaj - sprobano deluje 100 % sem vozil še 3 km pa ni prišel težit nazaj :P :P :P pa na srečo ga je dobil na rob šipe in strehe, da se je razbila samo steklenica ... ciljal sem nižje ;) L.p. Mad

Uporabniški avatar
aygo
Novinec

Kraj: slovenija

re

Napisal/-a aygo Sr nov 01, 2006 4:16 pm

lep pozdrav;marsikateri ne bi vozil tako kot da je sam na cesti,če se pred,za ali ob njem znajde kdo z dovolj velikim terencem(hummer)...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr nov 01, 2006 4:21 pm

men se je zadnč podobno zgodilo! Sam js sm pa res pune po bremzi, pa se je njemu sam skadilo-ni imeu ABS! Pol čez cajt mi pa telefon zvoni pa mi kolega reče da ma nov avto pa da me je zajebaval! Dobr da me ni nabasal :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr nov 01, 2006 4:34 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:men se je zadnč podobno zgodilo! Sam js sm pa res pune po bremzi, pa se je njemu sam skadilo-ni imeu ABS! Pol čez cajt mi pa telefon zvoni pa mi kolega reče da ma nov avto pa da me je zajebaval! Dobr da me ni nabasal :D
:P :P :P

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Re: re

Napisal/-a Mad Sr nov 01, 2006 4:37 pm

aygo je napisal/-a:lep pozdrav;marsikateri ne bi vozil tako kot da je sam na cesti,če se pred,za ali ob njem znajde kdo z dovolj velikim terencem(hummer)...
... pa ne, ker se bojijo terenca ... ljudje se bojijo tistih, ki si ga pri nas lahko privoščijo :P :P :P

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr nov 01, 2006 4:44 pm

eh brezveze take debile na cesti gledat
enkrat smo mel podobn problem edn pred nami nikakor ni pustu da ga pehitimo je delu škarjice pa po sredi vozu pol smo ga pa po travi prehitel pa direkt zabremzal da je poču uzad 8) lepo poklical policijo pa rekli da je šu mačk čez cesto :D
....

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr nov 01, 2006 5:12 pm

eh...tega je vsak dan kolk češ...najbolje je malce šipo odpret da maš svež zrak in se ne sekiraš za tistega kretena zraven. za tiste ki pa vozijo zadaj z dolgimi pa nekoliko pomaga zadnja meglenka ;)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Sr nov 01, 2006 5:28 pm

to je zato ker imas sele 4 mesece izpit, po 4 letih se bos navadil in pol ti bo to "normalno". Drgac pa sam zadnjo meglenko pa je...

PS: ce imas meglnko samo na eni strani si jo zrihtaj se na drugi pa direkt v peso :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr nov 01, 2006 5:46 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:eh brezveze take debile na cesti gledat
enkrat smo mel podobn problem edn pred nami nikakor ni pustu da ga pehitimo je delu škarjice pa po sredi vozu pol smo ga pa po travi prehitel pa direkt zabremzal da je poču uzad 8) lepo poklical policijo pa rekli da je šu mačk čez cesto :D

heh, to bi jst naredu v zadnjem primeru. Sj kriv bi bil pa itak un, k ti je čist za ritjo vozu.
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr nov 01, 2006 5:57 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:eh brezveze take debile na cesti gledat

Nimam srca,da bi avtu to naredu... :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov