zums je napisal/-a:...
Ali lahko v prihodnje pričakujemo več podobnih ukrepov ???
cossy je napisal/-a:a pa so mel nalog da so vam cev avto pregledal? ker jest jih nebi pustu v svoj avto brez naloga da mi en de**l tako rečeno razmontira pol avta
cop je napisal/-a:cossy je napisal/-a:a pa so mel nalog da so vam cev avto pregledal? ker jest jih nebi pustu v svoj avto brez naloga da mi en de**l tako rečeno razmontira pol avta
Če te na avtocesti pregledajo ne rabijo naloga ampak te lahko pregledajo in cel avto ti razturijo po 35.členu Zakona o nadzoru državne meje.Torej če v njih obstaja sum o nekaterih stvareh te lahko celega prefukajo in si nič nemoreš.
Avtocesta je mednarodna povezava in ta člen to dopušča.
Cimpi je napisal/-a:Heh morda je bila kaka akcija. Al pa iskanje zaradi tega so to naredili. Brez razloga ziher ne verjemi.
In pa policaji ti tudi lahko razmecejo avto in pregledajo vse predale in vse brez naloga
Lp
sport je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a: Bodo pač dokazal, da so nekoristni in da ne najdejo tut mal trave ne na avtocestah. Namesto da bi iskali drogo tam, kjer je je dosti, gredo to počet na avtoceste.
Ja in un z kilo se bo zmazu mene bojo pa drkal zarad enga đointa.
sport je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a: Bodo pač dokazal, da so nekoristni in da ne najdejo tut mal trave ne na avtocestah. Namesto da bi iskali drogo tam, kjer je je dosti, gredo to počet na avtoceste.
Ja in un z kilo se bo zmazu mene bojo pa drkal zarad enga đointa.
Zinik je napisal/-a:cop je napisal/-a:cossy je napisal/-a:a pa so mel nalog da so vam cev avto pregledal? ker jest jih nebi pustu v svoj avto brez naloga da mi en de**l tako rečeno razmontira pol avta
Če te na avtocesti pregledajo ne rabijo naloga ampak te lahko pregledajo in cel avto ti razturijo po 35.členu Zakona o nadzoru državne meje.Torej če v njih obstaja sum o nekaterih stvareh te lahko celega prefukajo in si nič nemoreš.
Avtocesta je mednarodna povezava in ta člen to dopušča.
35. člen
(ukrepi v notranjosti)
Se ti hecas, ne razumes clena al ga enostavno noces razumet? To je problem policije, isti ste kot cerkev, najdete en clen ga obrnete po svoje in zlorabljate do patosa. Kolone postenih slovenskih drzavljanov se upate drkat na osnovi tega clena? Res bi vam morali pocasi malo krila prirezati in vam dat vedet komu sluzite ker kar je prevec je pa prevec!!! Se tebi zdi prav da na podlagi tega clena lahko pregledajo ravno vsakega ki avtocesto uporablja? Sigurno je za celo kolono obstajal utemeljen sum. LOL
Policisti lahko z namenom preprečevanja nedovoljenega vstopa in bivanja na ozemlju Republike Slovenije ter preprečevanja in odkrivanja čezmejne kriminalitete na mednarodnih prometnih povezavah in objektih, pomembnih za čezmejni promet, če to opravičujejo varnostne razmere, ugotavljajo identiteto oseb ter opravijo osebno kontrolo, kontrolo prevoznega sredstva in kontrolo stvari.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov