HORSE je napisal/-a:Na vse povedano mi nekaj ni jasno:
V prvem postu pravi Primoz_86, da lahko prihraniš do 30% pri nakupu goriva.
speedfreak pravi, da je do max 20sit popusta na liter, če nabaviš pri Tuš-u za vsaj 20.000sit. No, tako ali tako bi enkrat zapravil 20k sit, če ne v tušu pa kje drugje, samo kako pridejo do 30%, če teh maximalnih 20sit/liter popusta še 10% ni...
HORSE je napisal/-a:Na vse povedano mi nekaj ni jasno:
speedfreak pravi, da je do max 20sit popusta na liter, če nabaviš pri Tuš-u za vsaj 20.000sit. No, tako ali tako bi enkrat zapravil 20k sit, če ne v tušu pa kje drugje, samo kako pridejo do 30%, če teh maximalnih 20sit/liter popusta še 10% ni...
speedfreak je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Na vse povedano mi nekaj ni jasno:
to je pa spet zgodba o IQ zaposlenih v Tušu ( sam to je off in ne bom zdj o tem razlagal).,
lestvica gre tkole: od 5000 do 9999 je 5 sit/l popusta,
od 10k do 19999 je 10 sit/l popusta,
nad 20k je 20 sit/l popusta.
omejitev je 60 litrov. torej maximalno 1200 sit privarcujes, karje glede na to, da tuš ni ravno najcenejsa trgovina, da tuš oil ni v vsaki vasi tk k kak petrol, v bistvu vse skup en velik lari fari.
pač Tuš biznis..![]()
( aja, da ne bo pomote, sem delal oziroma še delam v Tušu, tk da precej dobr vem kako stvari stojijo).
SAVINJCAN je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Na vse povedano mi nekaj ni jasno:
to je pa spet zgodba o IQ zaposlenih v Tušu ( sam to je off in ne bom zdj o tem razlagal).,
lestvica gre tkole: od 5000 do 9999 je 5 sit/l popusta,
od 10k do 19999 je 10 sit/l popusta,
nad 20k je 20 sit/l popusta.
omejitev je 60 litrov. torej maximalno 1200 sit privarcujes, karje glede na to, da tuš ni ravno najcenejsa trgovina, da tuš oil ni v vsaki vasi tk k kak petrol, v bistvu vse skup en velik lari fari.
pač Tuš biznis..![]()
( aja, da ne bo pomote, sem delal oziroma še delam v Tušu, tk da precej dobr vem kako stvari stojijo).
škoda, ker nimate v Mozirju v Tušu črpalke, bi se potem lahko tam zaposlil.
halo007 je napisal/-a:A o tušu? Mamo tle na dolenjskem tut enga tko da vem ja :P
Ali mogoče misls o trgovinah pa cenah? You don't dare to question my knowledge about prices :P :P
milankregar je napisal/-a:Zanimivo, kako se vam 20sit popusta zdi larifari, ko pa se gorivo podraži za 5sit, se pa cmerite po forumih.
A je razlika, če tankaš 235sit za liter ali pa 215 sit za liter, ali ni razlike?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov