pele je napisal/-a:Kaj mislite ali so avtomobili, ki so namenjeni našemu trgu res manj kvalitetni od tistih za zahodni trg?
Da.
Za Slovenijo in Balkan imajo vsi proizvajalci, vključno z američani, posebno linijo samo za nas. In ce podrobno pogledas imas pri desnem kraku šasije spodaj na vseh modelih napisano "made for Slovenia", če pa je avto za na HR trg pa piše "made for Croatia"! To ti je fakjn zadeva, če sumiš, da je avto uvožen iz bivše juge. Samo podložiš eno dekco pa se stegneš spodej in vidiš, če je sum utemeljen. Fajn zadeva. Jaz sem kupil Alfo iz uvoza pa tega napisa ni in sem full ponosen, ker vem da je avto zakon in n-krat bolš narejen kot pa od kolega Alfa, ki jo je kupil v Ljubljani na AT.
Zdej mi je kr mal fouš.
Zaradi tega so pa avti zdej full dražji, ker so vsi proizvajalci naredil posebno linijo za nas in Balkan, kar pomeni, da so zaposlili še vso potrebno delovno silo, ki sodeluje na tej liniji. Pazite se, nategujejejo nas ko prasce. Zadnjic sem dobil potjreno informacijo, da na našem in balkanskem trgu sploh ni metalne barve, ampak nam jo povsod samo zaračunajo. Ubistvu gre za navadno pastelno z vmešanimi opilki od šlosarjev, bolj znastveno pa se temu reče "metalic farbe look"!
Skratka bodte pazljivi, nategnejo nas na vsakem koraku!
lp