RED_line je napisal/-a:jp jp. samo zdaj ga ni več.
RED_line je napisal/-a:to je že probal max, pa ne mislim še jz testirat isto
ja, strokovnjak, ti ki voziš kot moja babica se ne rabiš sekirat za radarje!
...Ruci tudi pri 120 nobenega ne ogrožaš pa še mehaniki so te veseli ... baje je že ena Alfa pa en Golf tam spustil dušoruco555 je napisal/-a:strokovnjak se skoraj popolnoma strinjam s tabo...
ampak...v enem od prejšnjih postov sem omenil statučni radar pri novi koperski šoli...
lepa ravnica, vendar omejitev je 30 km/h...in tudi s to omejitvijo se popolnoma strinjam...ampak samo v določenem času...in to je med časom šole...če se jz ob 2.00 zjutraj pripeljem mimo 50 km/h ne ogrožam nobenega, ker nobenega tam ni...
... Ah saj to nisem jaz - vsak pleh ki gre mimo tvoje bajte malo bolj hitro ustrelijo na spisek pod moj avto :P :P :P - pa kako 200 ? kaj tam ne letijo ven že pri 140ruco555 je napisal/-a:max se popolnoma strinjam da tudi pri 120 nikogar ne ogrožaš...
sploh ob 2.00 zjutraj...
tko kot pod mojo hišo kjer je omejitev 60, pa z 200 (oziroma kolkr gre avto) nikogar ne ogrožaš...
seveda ob 2.00 zjutraj!!!
ruco555 je napisal/-a:strokovnjak se skoraj popolnoma strinjam s tabo...
ampak...v enem od prejšnjih postov sem omenil statučni radar pri novi koperski šoli...
lepa ravnica, vendar omejitev je 30 km/h...in tudi s to omejitvijo se popolnoma strinjam...ampak samo v določenem času...in to je med časom šole...če se jz ob 2.00 zjutraj pripeljem mimo 50 km/h ne ogrožam nobenega, ker nobenega tam ni...
... sedaj je popravljen in je bolj položen jaz sem šel takoj prvi dan ko so ga postavili doosti čez 30 ker se mi je mudilo v službo in sem moral še pred tem sina nekam peljat pa sem ga opazil (oviro)šele ko sem padel v luknjo pred njim kjer so skopali asfalt za postavit senzorje notri pol sem se zapičil še v skoraj navpičen izrez asfalta in odsrfal čez ter priletel še v ležeči policaj vse skupaj nekje okrog 40 - 50 cm višine na 1 meter razdalje ... prav čudi me da nisem zlomil cel prednji konec - preme sem šel spet naštelat in ena bula se mi je odprla na robu prednje gume ... pol po delu sem šel pogledat še enkrat prizorišče zločina ostale so črte kjer so sani pod motorjem posnele asfalt in ena tabla je bila tam kjer sem šel jaz čez ki je usmerjala promet na drugi pas - zjutraj je pa ni bilo tam !M3 je napisal/-a:ruco555 je napisal/-a:strokovnjak se skoraj popolnoma strinjam s tabo...
ma povej mi kako boš šel čez tisti ležeči več kot 30 dej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov