Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Tablice

Napisal/-a sonček Sr dec 27, 2006 7:06 pm

Ali imate na os.vozilu pršranfane tablice,ker jih menda kr dost kradejo ravno pred dnevi so sosedi ukradli tablice. Najraje bi jih pršranfal gor pa jih nebi mogu noben dol dobit.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Sr dec 27, 2006 7:09 pm

Ja potem jih pa prišraufaj :D , samo glej da boš uporabil nerjaveče vijake.

Jaz jih nimam prišravfanih. Načeloma jih pomoje ne smeš prišraufati, saj s tem spremeniš njihovo obliko, kar ni dovoljeno, ampak ne verjamem, da boš zaradi tega imel probleme.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr dec 27, 2006 7:16 pm

Privite ti zlahka odvijejo. Raje jih prikoviči.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr dec 27, 2006 7:17 pm

Jest imam prilepljene s silikonom.Tist k bi hotu dol vzet bi se kar namatru :lol:

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Sr dec 27, 2006 7:29 pm

black je napisal/-a:Jest imam prilepljene s silikonom.Tist k bi hotu dol vzet bi se kar namatru :lol:

Ni pa zmer dobr silikon....men so jo hotl ukradit,pa mi je pol več škode na avtu naredu,ker so jo z eno železno rečjo dol trgal :evil:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Sr dec 27, 2006 8:05 pm

Gorch je napisal/-a:
black je napisal/-a:Jest imam prilepljene s silikonom.Tist k bi hotu dol vzet bi se kar namatru :lol:

Ni pa zmer dobr silikon....men so jo hotl ukradit,pa mi je pol več škode na avtu naredu,ker so jo z eno železno rečjo dol trgal :evil:

Sej dlih to je problem

Uporabniški avatar
rutenka
Novinec

Napisal/-a rutenka Sr dec 27, 2006 8:24 pm

očetu so ukradli eno kaka 2 tedna nazaj in to tako da so še okvirček potem odšravfali in vse skupaj odnesli. Smo prijavli policiji in glej ga zlomka, pri kontroli prometa so ustavili modela, ki je imel na prednjem sedežu našo tablico :shock: in zdaj ga bodo obtožili tatvine. :D

mislim da lahko jo tudi s ketno gor privežemo pa nam jo bodo, če bodo želeli vseeno odnesli ;) kaj hočemo če so taki debili na svetu, jst sam vem da mu roke polomim in tablico nekam zataknem če ga dobim pri delu

lepe praznike vsem in čuvajte na tablice 8)
lakom lačen hoče papico

dsf
Nov uporabnik

Napisal/-a dsf Če dec 28, 2006 10:58 pm

Policaji imajo prikovičene tablice. Če en zakon velja zanje potem je dober tudi za nas.

dekla
Nov uporabnik

Napisal/-a dekla So dec 30, 2006 9:20 pm

Poznam kolega ki jih je namzal z nekim lepilom in drži kot pribito. Tudi ko jih je hotel seti jih ni mogel :twisted:

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz So dec 30, 2006 11:54 pm

Jaz mam silikon pa 2 vijaka za les, ne zgleda glih lepo, sam zgubu jih pa tud ne bom in to je vazno. Pa kot so ze pred mano rekli da kdor jo bo hotel odnest jih bo ze nekak dol pobral tko da se nima smisla matrat za brezveze.
Lp
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
SCANIA
Nov uporabnik

Napisal/-a SCANIA Ne dec 31, 2006 12:47 am

menda jih ne smeš pršraufat čez črke ali številke. tko da silikon al pa kšn lepiu. poznam enga k je meu iz silikonam pa so mu polcaji tablce pobral pol je mogu pa enga klicat da je izvijač prnesu da jih je dol "potrgu" :roll: jst bi dau polcaju ceu odbijač pol si ga nej pa utakne nekam :lol:
Kula mamo racing team

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne dec 31, 2006 12:59 am

SCANIA je napisal/-a:menda jih ne smeš pršraufat čez črke ali številke. tko da silikon al pa kšn lepiu. poznam enga k je meu iz silikonam pa so mu polcaji tablce pobral pol je mogu pa enga klicat da je izvijač prnesu da jih je dol "potrgu" :roll: jst bi dau polcaju ceu odbijač pol si ga nej pa utakne nekam :lol:

no in še ena slabost.
Najbolje da pustim tako kot je pa da magar dam gor ene boljše okvirje.

lp

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Ne dec 31, 2006 12:51 pm

prinetaj jih gor, ti jih ne bodo mogl ukradt pa če ti bo kakšen polcaj teživ ga pel do njegovega avta pa mu povej da smo pred zakonom vsi enaki ;)

roki1989
Nov uporabnik

Napisal/-a roki1989 Ne dec 31, 2006 2:23 pm

NE SME SE prikovičit ali privijačit tablic, ker moraš prevrtat lknjo, in ko prevrtaš so tablice automatsko zanič, če te dobil policaj boš plaču kazen in nove tablice boš moru kupt, govorim iz lastnih izkušenj.

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Ne dec 31, 2006 2:38 pm

roki1989 je napisal/-a:NE SME SE prikovičit ali privijačit tablic, ker moraš prevrtat lknjo, in ko prevrtaš so tablice automatsko zanič, če te dobil policaj boš plaču kazen in nove tablice boš moru kupt, govorim iz lastnih izkušenj.

k je men teživ zakva mam pešravfane sm ga vprašov zakva ma on prinetane in ker so za vse zakoni enaki je bil nos do podna se je obrnu pa odšu

k jih bodo polcaji mel montirane tko kot je treba jih bom tud jest mu do takrat pa mi na njihovo žalost nič ne morejo

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne dec 31, 2006 6:36 pm

Pa vidim da vam samo v LJ komplicirajo kak so tablice gor namontirane :lol: Kake policaje te imate tam? :P
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Ne dec 31, 2006 6:53 pm

Men se noben ni nic rekel glede tega, se bom pa brez vozil pa nej bo srecen :)
Lp
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po jan 01, 2007 11:46 am

robi boncl je napisal/-a:Jest jih mam zmeri prleplene z obojestranskim tesa trakom drži k svina, sam kadar avto odjavm pa tablce nazaj nesem me zmeri čudn gledajo k so vse zvite k ne grejo normaln dol :D

Si že slišal za laks? to je tista zadeva, ki jo uporabljajo ribiči, saj veš za kaj :-P
No, z laksom se da "odrezat" dvostranski lepilni trak, če je to tisti beli, penasti, če pa je tisti delno prozorni, kot guma, ga pa ne moreš odrezat in tega raje ne uporabi, ker bo tablica uničena, ko jo boš vleku dol.
Ja, jaz imam tablice prileplje z dvostranskim lepilnim trakom, tistim belim od patexa in od tese. Zakaj z dvema različnima? ja enostavno zato, ker sem moral spredaj tablico že jemat dol, ko sem jo pa dajal nazaj, sem pa imel pri roki drugačen lepilni trak. Oba držita kot je treba. Odstranjevanje z laksom je zelo enostavno in traja nekaj minut, dalj časa traja odstranjevanje ostankov lepilnega traku.
Za lepljenje sem se odločil, ker lepše zgleda brez okvirčka.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Po jan 01, 2007 12:52 pm

cossy dej malo bolj poglej te vaše policijske avte,ker nimajo prinetanih tablic že vsaj 3 mesce,so jih pa imeli vendar so sedaj zamenjane z eu tablicami ki pa niso več netane ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov