Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

ODHOD DRTKja.

Napisal/-a _BANDIT_ Ne jun 29, 2003 12:56 pm

Lep pozdrav.

DRTKjev zaprti forum se seli na drugo lokacijo, ker je v klubu prišlo do določenih trenj. Prišli smo v konflikt z TechnoBoyem in ravno on je tudi moderator našega foruma na Avtomobilizem.com. V prihodnje se bo obisk DRTKjevcev na Avtomobilizem.com približal ničli ravno zaradi tega, ker nam naš vrli moderator TechnoBoy zaklepa in briše poste, ki njemu niso ravno pogodu - in to ne samo v zaprtem delu foruma. (ostalim moderatorjem v premislek).

Uživajte še naprej v lepi nedelji...
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 1:28 pm

ej pajsar samo nesrei tuki gor !
sploh mi pa ne sreri..ce ti ni bla moja šoba vsec.. ne replayej !
ne pa mam nove gate..
če ti kaj ni všeč..p ovej meni in ne javno zajebavat... ok ?
tole je totalna provokacija....
samo tolk !
Zadnjič spremenil WhiteCell, dne Ne jun 29, 2003 1:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
V8 POWER

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 29, 2003 1:39 pm

Pa kaj je zdaj to? :evil:
Ma ne zdaj prit do nekega konflikta!
Spravita se na pir pa pokomentirajta in resita zadeve!
Ma tak zagnanih forumcev nam itak manjka, zato ne serjita!
LP Pa razmislita :)

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Ne jun 29, 2003 1:41 pm

monster_d je napisal/-a:Pa kaj je zdaj to? :evil:
Ma ne zdaj prit do nekega konflikta!
Spravita se na pir pa pokomentirajta in resita zadeve!
Ma tak zagnanih forumcev nam itak manjka, zato ne serjita!
LP Pa razmislita :)

Jst se strinjam z monsterjem, a dejta no rešta te probleme na lep način no, sej verjetn ni tko hudo da se ne bi dalo????

Premislta :!: :!: :!: :!:
Sarcy :8

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne jun 29, 2003 1:51 pm

Kaj pa to ne HAALLLLOOOOOOOOOOOOOOO!Pa saj ste čist mim.A druzga neznate kot se kregat in si metat polena pod noge!!!Če bo šlo tako naprej tak bolje da klub skinete!!!! :roll:
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 1:51 pm

zal to nebo šlo.. ker so nastale prevelike razlike... nebom govoril kdo je kriv... nobeden in vsi !... vsi trdimo svoje in noben noce popustit....
tko da je pomojem najbolje da je kot je !
V8 POWER

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 1:53 pm

no pomojem je brezveze razpraljat in v tej debati nebom vec odgovarjal...
meni se zdi nesmiselen post.. ker je to stvar DRTKja in ne JAVNOSTI.... in nevem zakaj jo je tukaj objavil
V8 POWER

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 29, 2003 1:56 pm

Upam da boste vsaj nasi forumci ostali, za vase konflikte pa nevem in zato nebom nic rekel!
Sicr pa ma clio prav dajte se mal k sebi spravt saj natazadnje ni to mobisux!
LP

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Ne jun 29, 2003 1:58 pm

monster_d je napisal/-a:Upam da boste vsaj nasi forumci ostali, za vase konflikte pa nevem in zato nebom nic rekel!
Sicr pa ma clio prav dajte se mal k sebi spravt saj natazadnje ni to mobisux!
LP

Vrjetn bi se res lahk mal ob kaki pijački pomenl, veste vse se da sam če se hoče, a ni tako???
Sarcy :8

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne jun 29, 2003 1:59 pm

...moje skromno mišlenje...dokler je bil klub kao na črno vse oki doki...ko pa se je registrial in je blo treba članarino pobrat in funkcije podelit pa sranje...opozorilo vsem ostalim prvo klub registrirat potem pa člane iskat in ne obratno...je pa to moje mnenje...dejanskih problemov ne poznam...

...je pa res, da to razčistite med sabo...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne jun 29, 2003 3:12 pm

zoranwagen je napisal/-a:...moje skromno mišlenje...dokler je bil klub kao na črno vse oki doki...ko pa se je registrial in je blo treba članarino pobrat in funkcije podelit pa sranje...opozorilo vsem ostalim prvo klub registrirat potem pa člane iskat in ne obratno...je pa to moje mnenje...dejanskih problemov ne poznam...

...je pa res, da to razčistite med sabo...

Točno tako!!!Pri nas sto klub na noge postavili taki kot so Sale,G-4S in še kdo ona dva tsa glavna in takoj sta dodelila funkcije kdo kaj dela,takoj se je pobrala članarina in to je to!Pa se nič ne kregamo!Je tako fantje!
GTT to smo mi! :D
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne jun 29, 2003 4:15 pm

No zdej se ne splača debatirat o tem kako naj bi se klub vodil, organiziral itd. Fantje iz DRTK se bodo že zmenili po svoje, Pajsar je pač opozoril na obisk njihove skupine na Avtomobilizem.com forumu. Imajo pač svoje razloge. Seveda je to škoda za razgibanost foruma, kot moderator pa pozivam vse, ki postavljajo veselje do avtomobilizma nad osebne razprtije, da kljub vsemu obiskujejo ta forum in se udeležujejo debat (z dobrimi nameni). Če ne kot klub pa kot posamezniki.

Kar se tiče opravljanja TechnoBoyevega moderatorstva (da ne bomo ovinkarili) je to stvar med njim in administratorjem. Moje mnenje je, da naj vsak moderator dela z najboljšimi nameni - nezadovoljni uporabniki pa naj pošljejo "pritožbo" administratorju. Sčasoma se že pokaže če kdo ni primeren za to nalogo.
Slika Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 4:16 pm

točno tako...
je pa administrator videl kaj sem brisal in se popolnoma strinja z mano !
V8 POWER

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 4:17 pm

upam da bo tema kmalu zaklenjena ker je zgolj nesramna provokacija.. .kot sem že rekel... jaz sem pripravljen zamero rešiti na osebni ravni... nekateri pa bi jo radi razvlekli in očrnili mene !
jaz javno nisem nikogar žalil.... kar pa za nekatere NE velja !
V8 POWER

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne jun 29, 2003 4:28 pm

Kot sem že v moderatoskem "kotičku" napisal - me resnično zanima ali je kaj resnega na tem omenjenem odhodu (izražanje nezadovoljstva glede foruma, itd.) ali gre res le za provokacijo na osebni ravni. Temo bomo takoj zaklenili če gre za osebne "santa barbare". Čeprav moram priznat, da mi Pajsar nikoli ni deloval kot provokator, tako da res ne vem no. Zadevi je treba priti do dna, če ne bo kmalu spet kaj takega izbruhnilo. Ker pa je forum javna zadeva si vsi (ki jih to direktno ne zadeva) želijo čim manj takih pretresov.

Torej čakamo na argumentirano, utemeljno pojasnilo. Do takrat se prosim vzdržite vseh komentarjev, ki bi vse še poslabšali.
Slika Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Ne jun 29, 2003 5:26 pm

Sale je napisal/-a:Kot sem že v moderatoskem "kotičku" napisal - me resnično zanima ali je kaj resnega na tem omenjenem odhodu (izražanje nezadovoljstva glede foruma, itd.) ali gre res le za provokacijo na osebni ravni. Temo bomo takoj zaklenili če gre za osebne "santa barbare". Čeprav moram priznat, da mi Pajsar nikoli ni deloval kot provokator, tako da res ne vem no. Zadevi je treba priti do dna, če ne bo kmalu spet kaj takega izbruhnilo. Ker pa je forum javna zadeva si vsi (ki jih to direktno ne zadeva) želijo čim manj takih pretresov.

Torej čakamo na argumentirano, utemeljno pojasnilo. Do takrat se prosim vzdržite vseh komentarjev, ki bi vse še poslabšali.

Takole bom rekel. Tale post, ki govori o tem, da DRTK odhaja iz Avtomobilizem.com, ni nikakršna provokacija ampak čista resnica. Oprostite izrazu, ampak na k.u.r.a.c mi gre to, da nam Techno zaklepa poste, ki mu niso všeč, da nam briše poste, ki mu niso všeč itd. Da ne bo kdo mislil, da mam kaj proti Avtomobilizem.com. Proti nobenmu nimam nič, samo motijo me(in tudi ostale DRTKjevce) te stvari, ki sem jih opisal zgoraj. Še bolj me pa moti to, da misli Techno, da nas bo sedaj nekaj izsiljeval s tem, ker je on pač moderator tukaj (Techno - spomni se pogovora zadnjič v CCju v KR). Ne bom govoril o tem. Lepo smo zamenjali prostor za naš forum in to je to.

Kar se pa tiče tistega mojega posta (ne vem, če je še gor) kjer sem napisal, da sem danes dobil nove gate in priložil slikco, tisto pa je ene vrste provokacija, ker mi je dopizdilo to, da mora nekdo vsak drekec in vsak korak, ki ga naredi, objaviti na netu. Techno, tud jest sem včeraj dobil tisti Y-člen za NOS in za razliko od tebe, sem dobil še pripadajoče dize, ki jih ti nisi. Tko da če bi vsi objavljali vse malenkosti tukaj gori, bi bil Avtomobilizem.com popljavljen z množico brezveznih postov.
O tem je govoril že Kr3mn1, pa ga je folk takoj zatrl, češ da nima on kaj za govorit, ker nima nič za pokazat. Jebat ga, je pač mel letos karambol in trenutno res nima kaj dost svojega za pokazat. Pedena si pa doma en Audi 50, ki bo res strup, ko bo prišel iz garaže. In bi že zdavnaj prišel, če tip nebi stalno šravfal in tunal avtomobile drugim. Lahko povem, da smo v njegovi garaži montirali tud NOS od Vseveda in tud še kaj drugega se je šravfalo tam. In če bi vse te podvige objavlal na forumu, bi bil forum popljavljen. Tolk o tem.

Lepo se mejte!!
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 5:34 pm

jest sm samo skritiziral tvojo ( še poriznal si ) provokacijo...če te moti... zakaj poj še drežaš....
zakaj potem vsevedovih postov ne kritizirtaš

pač če vidiš NOVO TechnoBoy...pač ignoriraj temo !
pač so tuki ljudje ki jih zanima.... in tisti ki jih ne ! ignoriraj..ne pa provocirat
V8 POWER

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 Ne jun 29, 2003 5:44 pm

Kje sem jaz že enkrat spoznal TechnoBoy-evo brisanje postov?

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 5:44 pm

ej... je blo očitno že upravičeno....samo če se sprav spomnim ni blo brisanje..ampak samo PRESTAVLANJE v drugo kategorijo
V8 POWER

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Ne jun 29, 2003 6:03 pm

Ej fantje!

Ne vem kaj točno ste meli med seboj. To veste vi. Vem pa, da ni fer do vseh ostalih!!!! :cry: :cry: :cry: Upam, da se boste še vračali na ta forum, ker bomo nekateri še vedno rabili kakšne nasvete in tam vsako mnenje šteje!!!! Poleg tega ste res u redu!!!! Ampak dokončne odločitve so v vaših rokah (škoda da ne odločamo ostali :wink: ).

BabyM
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov