RKay je napisal/-a:Že skos me zanima, pa nikjer ne najdem. Katere stopnje ma avtomatski menjalnik recimo tale na sliki.
Vem za D (drive), R (rikverc), P (park) pa N (nevtral - ler), kaj pa ostale kot so 1, 2, 3,...
leoCar je napisal/-a:Ko jo pomakneš na D, pretika on sam , ko jo pa premakneš desno ali levo pa se vklopi način manualnega pretikanja, ki je pa levo in desno.
DaciaLogan je napisal/-a:Ma ja. Mamo mi precej aktualnega MBja pa ma cist isto kot ta na sliki nic nikamor ne premaknes ampak samo menjas.
Joie de vivre! je napisal/-a:Mene pa zanima, kako vklopiš in izklopiš sekvenčno pretikanje pri mercedesih, saj je položaj D hkrati tudi +-? Pritisneš ročico dol, nazaj ali nič od tega?
jay je napisal/-a:1 bi naj bila za vleko prikolice recimo počasi pa v kakšen klanec... isto kot bi pri ročnem mel skozi v prvi prestavi. Menjalnik ne menja prestave. 2-3 je pa isto samo kaj so hitrosti večje lahko pa z drugo brez problema spelješ. Take zadeve se v praksi bolj manj uporabljajo.
lisko je napisal/-a:...če stojiš in jo pritisneš v levo da on v prvo in vozi samo v prvi, če jo pritisneš desno on menja v drugo in vozi samo s prvo ali drugo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov