Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Kraj: ...ja ka pa te ti tu delaš...

Opozorilo pred organiziranimi lopovi na parkirnih prostorih

Napisal/-a Mirando Če mar 08, 2007 12:09 pm

pravkar prejel na mail.....
fake ali kaj druga - presodite sami!

> Opozorilo pred organiziranimi lopovi na parkirnih prostorih!
>
> DOGAJA SE V MARIBORU!!!
>
> Opozorilo pred organiziranimi lopovi na parkirnih prostorih (npr.
> Mercator)
>
> Če vas organizirani lopovi vzamejo na piko, imajo sledeč postopek:
> - v momentu, ko speljete iz parkirnega prostora, vam PRVI lopov prebije z
> ostrim predmetom zadnjo desno gumo in zbeži. Vse zgleda, kot da je nekaj
> pobral s tal pri vašem avtu.
>
> - avto je še normalno vozen, zato se lahko odpeljete naprej
> - po 500 do 1000m guma spusti dušo, zato jo morate zamenjatinekje ob cesti
>
>
> - tačas, dokler se matrate z menjavo gume, prideta PRVI in DRUGI lopov
> peš.
> V PRIMERNEM trenutku, ko ste sklonjeni zaradi kolesa, skozi šoferjeva
> vrata
> DRUGI lopov poskusi pospraviti po avtu.
>
> - če ga opazite, zbeži stran. Pod pazduho "nekaj nosi", tačas PRVI stoji
> in
> čaka, da stečete za DRUGIM
> - če stečete, ima odprt avto in bo lahko pospravil do konca
> - če ne stečete in začnete klicati policijo na mobitel, steče tudi PRVI
> - TRETJI jih je čakal v bližini v parkiranem avtu
>
> Temu je treba prišteti še pazljivost pri puščanju predmetov v parkiranem
> avtomobilu - lahko končate z razbito šipo in brez predmetov v kabini
> (predvsem torbe, nahrbtniki ipd.)
>
> Pazite tudi na Ptujski cesti - nepridipravi v prometnih konicah kar
> odprejo
> zadnja vrata in pospravijo vse iz zadnjih sedežev. Ker stojite v prometu
> ste
> prepočasni, da bi ukrepali. Najbolje je, da se v avto ZAKLEPATE.
>
>
>
> To opozorilo pošljite vašim dobrim prijateljem, da jih opozorite na
> probleme
> v mestu.
>
....Vemo marsikaj, pa še se učimo.....

Alyosha
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Alyosha Če mar 08, 2007 12:13 pm

hahahaha mi na ob ali smo dobili isto opozorilo:D samo da se je to zgodilo tipi pred merkator centrom u kopru:D(zdaj tabla ne dela bom potem skopiral) tako da buuu:D samo nerazumem kaj ma uni od tega ki to posilja okoli?!

Uporabniški avatar
*alko*
Novinec

Kraj: Slov.konjice

Napisal/-a *alko* Če mar 08, 2007 12:18 pm

Ja sam če pagledaš je to kr dobra organizacija kriminala! ;)

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k Če mar 08, 2007 12:25 pm

Sej tole, da ti na križišču odprejo zadnja vrata oziroma celo sovoznikova in ukradejo stvari, torbice se kar pogosto dogaja v MB. Najbolj pa res c. Proletarskih brigad in Tržaška.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če mar 08, 2007 12:34 pm

In zdaj se bomo zaklepali ko budale in nihče ne bo več ustavljal štoparjem in ljudem v stiski... Los Angeles bomo postali po lastni krivdi, ne pa zaradi par lopovov.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če mar 08, 2007 1:20 pm

Eno dodatno avtodvigalko imet pri roki, pa je :twisted:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
hovi
Nov uporabnik

Napisal/-a hovi Če mar 08, 2007 1:58 pm

moj ata je šo zjutraj (5.50 zjutraj) v službo in je stal na prehodu za pešče, nakar je pritekla do njega ženska iz avta pred njim in rekla če ji lahko posodi fon ker so ji ukradli torbico z avta na sprednjem sedežu (to vlko križišče v MB pri taborski tržnici). če bi naprimer on tekel za tem ki je ukradel torbico bi lahko drugii se vsedo v avto in adijo bella (pomojem ne razmišljaš trezno da bi vgasno in zakleno avto)

tak da več al manj v tem mail-u je res :)

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Če mar 08, 2007 2:25 pm

bullshit :P

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če mar 08, 2007 2:25 pm

Nekateri avti imajo avtomatsko zaklepanje prtljažnih vrat ko spelješ. Moj ima. Drugače pa imajo tudi zaklep celotnega vozila ko spelješ...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če mar 08, 2007 2:27 pm

Jaz sem zrasel gor v nedolžni vasi in me take stvari kar šokirajo. Pri nas je vse odklenjeno, avta že leta nisem zaklenil.

Bi morali rezati roke in tiče. V Jemnu imajo na vratih samo trakove namesto ključavnic.

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Kraj: ...ja ka pa te ti tu delaš...

Napisal/-a Mirando Če mar 08, 2007 2:38 pm

prej ko slej bo en tak "kvazi" lopov naletel na mino!!! :evil: :twisted: :evil:

...pa bo pol na urgenci lahko razmišljal, če je blo vredno stikat pa tujem avtu.....
....Vemo marsikaj, pa še se učimo.....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če mar 08, 2007 2:47 pm

Mirando je napisal/-a:prej ko slej bo en tak "kvazi" lopov naletel na mino!!! :evil: :twisted: :evil:

...pa bo pol na urgenci lahko razmišljal, če je blo vredno stikat pa tujem avtu.....

Jst sm že enkrat povedal in bom še enkrat.

Enkrat se moramo zbrat na kakem parkirišču, kjer se redno dogajajo kraje iz avtomobilov in počakat mal, da se vidi kdo je tist, ki krade (en avto se rezkira za vabo) in potem ujamemo lopova, pa ga odpeljemo nekam daleč v gozd, po možnosti čez hrvaško mejo, ga polomimo orenk, mu odvzamemo dokumente, potem pa še hrvaške obmejne organe pokličemo anonimno, da se nahaja en sumljiv tipček nekje okol meje.
Ko ga bodo potem še hrvaški policaji dal čez roke, ne bo v sloveniji nikol več kradel.

V roku treh štirih tednov zmanjka lopovov v ljubljani in bomo imeli nekaj časa mir. Po enem letu pa vse ponoviš, ko se spet razpasejo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Če mar 08, 2007 2:56 pm

Sam to je res. Poznam družino, ki so doma sicer na kmetiji ampak vse puščajo odprto samo vinsko klet ne.. LOL !!!! Recimo pred hišo stojita dva avta vsak dan in noč v vrednosti več kot 2 milionov in eden v vrednosti pod milion in še ključe noter pustijo v ključavnici... Dejansko prideš se vsedeš in odpelješ brez kakšnega problema. Še prometno bi znal najt v senčilu ...
Da ne govorim, ko puščajo tudi hišo odkenjeno čez noč... Sam sem bil doma v bloku in si ne predstavljam, da bi puščal kaj odprto.

Sam sem sicer res začuden, ko sem pri njih in je samo vprašanje časa ko jim bo nekaj zmankalo. Sam sicer nimam takšnih namenov in niti ne mislim na to, ampak res ne morem verjet, da zaupajo toliko in verjamejo, da ne bo nič... Kar je preveč je preveč. Pa sem jim že govoril, da so nori, ker puščajo vse odprto, pa se samo smejijo in si verjetno mislijo, da jaz neki brezveze težim, kdo bo pa prišel k nam in nam kaj vzel... Ne vem no...

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis Če mar 08, 2007 3:09 pm

Ja, se strinjam z nebivedu! Ko sem jaz cca mesec nazaj, dobu tipa, ki mi je 2 šipi razbu in radio sunil sem ga na lastno pest 3x fajn lobutnu pa glavi, samo potem sem od policajev zvedel, da je 37letni narkoman in Bog ve katero bolezen bi lahk od njega fasal, če bi prišel v stik z njegovo s krvjo :o ! Od zdaj naprej se pod sedežem nahaja nabrušen jeklen pajsar in bo v prihodnje hladnokrvno opravil morebitno delo namesto pesti-zagotavljam :twisted: !
Kar se pa teme tiče, pa čist verjamem, da se to dogaja in takšnih ali drugačnih načrtov bo v prihodnje čedalje več!
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če mar 08, 2007 3:15 pm

Pri nas je tudi vse odprto pa ni še nihče nič vzel. Smo prišli nazaj z dopusta in ugotovili, da smo pozabili zakleniti garažna vrata...Tudi denarnico sem že pozabil v avtu, se čez eno uro ustrašil kje jo imam, letel nazaj in jo našel na istem mestu...

Moramo biti zaupljivi, le tako bomo ostali pravi Slovenci, če se bomo zaklepali kot norci, bomo postali Los Angeles.

Saj ste gledali Bowling for Columbine, ne?

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Če mar 08, 2007 3:53 pm

ja a ni nobedn pomislu ko menaš gumo da maš ključ za vijake pri roki (gas pa ponemo)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Če mar 08, 2007 4:12 pm

wiliamskis je napisal/-a:Ja, se strinjam z nebivedu! Ko sem jaz cca mesec nazaj, dobu tipa, ki mi je 2 šipi razbu in radio sunil sem ga na lastno pest 3x fajn lobutnu pa glavi, samo potem sem od policajev zvedel, da je 37letni narkoman in Bog ve katero bolezen bi lahk od njega fasal, če bi prišel v stik z njegovo s krvjo :o ! Od zdaj naprej se pod sedežem nahaja nabrušen jeklen pajsar in bo v prihodnje hladnokrvno opravil morebitno delo namesto pesti-zagotavljam :twisted: !
Kar se pa teme tiče, pa čist verjamem, da se to dogaja in takšnih ali drugačnih načrtov bo v prihodnje čedalje več!

ti si isti k****n kot oni ko to delajo!!

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če mar 08, 2007 4:36 pm

alyosha
uno si bral na obali.net
hehe tu po moje ni nic res :D

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če mar 08, 2007 5:19 pm

SamoK je napisal/-a:
wiliamskis je napisal/-a:Ja, se strinjam z nebivedu! Ko sem jaz cca mesec nazaj, dobu tipa, ki mi je 2 šipi razbu in radio sunil sem ga na lastno pest 3x fajn lobutnu pa glavi, samo potem sem od policajev zvedel, da je 37letni narkoman in Bog ve katero bolezen bi lahk od njega fasal, če bi prišel v stik z njegovo s krvjo :o ! Od zdaj naprej se pod sedežem nahaja nabrušen jeklen pajsar in bo v prihodnje hladnokrvno opravil morebitno delo namesto pesti-zagotavljam :twisted: !

@SamoK: se pravi da ti podpiraš to? take k to delajo namlatit, da ne bojo nikol več pomislni na to. še bolš tok, da tega ne bojo mogl več delat.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 08, 2007 5:49 pm

S|icKeR je napisal/-a:
SamoK je napisal/-a:

@SamoK: se pravi da ti podpiraš to? take k to delajo namlatit, da ne bojo nikol več pomislni na to. še bolš tok, da tega ne bojo mogl več delat.

to je isto, kokr da rečeš, da voziš 130 po prehitevalnem pasu- sej nebi smel nobenga ovirat- sam nisi pa policaj- zaenkart živimo v demokratični državi, kjer mamo pristojne organe za reševanje prekrškov oz. kazivih dejanj
lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov