Mirando je napisal/-a:prej ko slej bo en tak "kvazi" lopov naletel na mino!!!![]()
![]()
![]()
...pa bo pol na urgenci lahko razmišljal, če je blo vredno stikat pa tujem avtu.....
wiliamskis je napisal/-a:Ja, se strinjam z nebivedu! Ko sem jaz cca mesec nazaj, dobu tipa, ki mi je 2 šipi razbu in radio sunil sem ga na lastno pest 3x fajn lobutnu pa glavi, samo potem sem od policajev zvedel, da je 37letni narkoman in Bog ve katero bolezen bi lahk od njega fasal, če bi prišel v stik z njegovo s krvjo! Od zdaj naprej se pod sedežem nahaja nabrušen jeklen pajsar in bo v prihodnje hladnokrvno opravil morebitno delo namesto pesti-zagotavljam
!
Kar se pa teme tiče, pa čist verjamem, da se to dogaja in takšnih ali drugačnih načrtov bo v prihodnje čedalje več!
SamoK je napisal/-a:wiliamskis je napisal/-a:Ja, se strinjam z nebivedu! Ko sem jaz cca mesec nazaj, dobu tipa, ki mi je 2 šipi razbu in radio sunil sem ga na lastno pest 3x fajn lobutnu pa glavi, samo potem sem od policajev zvedel, da je 37letni narkoman in Bog ve katero bolezen bi lahk od njega fasal, če bi prišel v stik z njegovo s krvjo! Od zdaj naprej se pod sedežem nahaja nabrušen jeklen pajsar in bo v prihodnje hladnokrvno opravil morebitno delo namesto pesti-zagotavljam
!
Kar se pa teme tiče, pa čist verjamem, da se to dogaja in takšnih ali drugačnih načrtov bo v prihodnje čedalje več!
ti si isti k****n kot oni ko to delajo!!
S|icKeR je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:wiliamskis je napisal/-a:Ja, se strinjam z nebivedu! Ko sem jaz cca mesec nazaj, dobu tipa, ki mi je 2 šipi razbu in radio sunil sem ga na lastno pest 3x fajn lobutnu pa glavi, samo potem sem od policajev zvedel, da je 37letni narkoman in Bog ve katero bolezen bi lahk od njega fasal, če bi prišel v stik z njegovo s krvjo! Od zdaj naprej se pod sedežem nahaja nabrušen jeklen pajsar in bo v prihodnje hladnokrvno opravil morebitno delo namesto pesti-zagotavljam
!
ti si isti k****n kot oni ko to delajo!!
@SamoK: se pravi da ti podpiraš to? take k to delajo namlatit, da ne bojo nikol več pomislni na to. še bolš tok, da tega ne bojo mogl več delat.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov