Perica je napisal/-a:Jest sm na robu zivcnega zloma zaradi takih nesposobnezev ki niti malo ne pazijo pri odpiranju vrat!!!![]()
![]()
Na desni strani imam 15 lukenj v plehu, na levi pa okoli 5!!! To je za popiz...it
![]()
![]()
Ko bom pa prodajal avto, bo pa zaradi tega manj vreden in vsi bodo rekli da je slabo ohranjen
![]()
![]()
![]()
Neke res taprave zascite pred takimi situacijami pa mislim da ni!!! Razen ce bi cel avto oblekel v gumo
Maki3 je napisal/-a:Perica je napisal/-a:Jest sm na robu zivcnega zloma zaradi takih nesposobnezev ki niti malo ne pazijo pri odpiranju vrat!!!![]()
![]()
Na desni strani imam 15 lukenj v plehu, na levi pa okoli 5!!! To je za popiz...it
![]()
![]()
Ko bom pa prodajal avto, bo pa zaradi tega manj vreden in vsi bodo rekli da je slabo ohranjen
![]()
![]()
![]()
Neke res taprave zascite pred takimi situacijami pa mislim da ni!!! Razen ce bi cel avto oblekel v gumo
Men je en na Cliotu dol fukno celo letvo pol pa namest, da bi vsaj pobrau in me obvestiu jo pusti sred parkir placa. Glavo mu ofnem ko vem kdo je biu.
orel je napisal/-a:Sem nekaj našu, kar bi se po mojem dal tud doma narest. Če mal postran pogledaš zgleda kr kul.
http://www.doordefender.com/home.html
Sej so tudi še ene druge varjante na drugih straneh, ampak tale mi zgleda še najbolj stylish pa še doma bi se jo dal narest.
Kolkr sem videl, bi se dal naresti iz izolirne pene za cevi, daš še eno plastično oporo da je bilj trdo, kakšno pvc cev notri, pa ene par magnetov, pa še plastificirano jekleno žico skozi pa še en del v avto, vse skupaj oblečeš v kakšen blago pa je.
Perica je napisal/-a:Ko bom pa prodajal avto, bo pa zaradi tega manj vreden in vsi bodo rekli da je slabo ohranjen![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov