Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
orel
Nov uporabnik

zaščita pred štori na parkirišču?

Napisal/-a orel So mar 31, 2007 3:38 pm

Živim v bloku, ki ima skupno parkirišče z bolj ozkimi parkirnimi prostori. Pogosto se zato zgodi, da kakšen štor pri odpiranju vrat butne v sosedov avto in se takoj na njemu pozna na vratih praska.
Pa me zanima, kako bi lahko zaščitil svoj nov avto pred takimi nevšečnostmi. Bočne letvice pogosto tudi ne pomagajo še posebej pri zadnjih vratih, ker gre zunanja krivina vrat nad bočnimi letvicami. Torej, kaj predlagate? Prednost mi je mehanična zaščita laka in karoserije.
Zadnjič spremenil orel, dne So mar 31, 2007 4:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So mar 31, 2007 3:41 pm

dodatno zavarovanje za poškodbe na parkirišču ;)

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica So mar 31, 2007 3:50 pm

Jest sm na robu zivcnega zloma zaradi takih nesposobnezev ki niti malo ne pazijo pri odpiranju vrat!!! :evil: :evil: :evil: Na desni strani imam 15 lukenj v plehu, na levi pa okoli 5!!! To je za popiz...it :evil: :evil: :evil: Ko bom pa prodajal avto, bo pa zaradi tega manj vreden in vsi bodo rekli da je slabo ohranjen :evil: :evil: :evil:

Neke res taprave zascite pred takimi situacijami pa mislim da ni!!! Razen ce bi cel avto oblekel v gumo :D

Uporabniški avatar
Maki3
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a Maki3 So mar 31, 2007 6:39 pm

Perica je napisal/-a:Jest sm na robu zivcnega zloma zaradi takih nesposobnezev ki niti malo ne pazijo pri odpiranju vrat!!! :evil: :evil: :evil: Na desni strani imam 15 lukenj v plehu, na levi pa okoli 5!!! To je za popiz...it :evil: :evil: :evil: Ko bom pa prodajal avto, bo pa zaradi tega manj vreden in vsi bodo rekli da je slabo ohranjen :evil: :evil: :evil:

Neke res taprave zascite pred takimi situacijami pa mislim da ni!!! Razen ce bi cel avto oblekel v gumo :D

Men je en na Cliotu dol fukno celo letvo pol pa namest, da bi vsaj pobrau in me obvestiu jo pusti sred parkir placa. Glavo mu ofnem ko vem kdo je biu.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 So mar 31, 2007 6:45 pm

Maki3 je napisal/-a:
Perica je napisal/-a:Jest sm na robu zivcnega zloma zaradi takih nesposobnezev ki niti malo ne pazijo pri odpiranju vrat!!! :evil: :evil: :evil: Na desni strani imam 15 lukenj v plehu, na levi pa okoli 5!!! To je za popiz...it :evil: :evil: :evil: Ko bom pa prodajal avto, bo pa zaradi tega manj vreden in vsi bodo rekli da je slabo ohranjen :evil: :evil: :evil:

Men je en na Cliotu dol fukno celo letvo pol pa namest, da bi vsaj pobrau in me obvestiu jo pusti sred parkir placa. Glavo mu ofnem ko vem kdo je biu.

jaz zaradi tega dam te lukne vsakega pol leta to svinjarijo popravljat.ker ne morem avta gledat ko je cel porukan.take ludi bi trebalo ....

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So mar 31, 2007 7:08 pm

zavarovanje pred štori? hm kasko?

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin So mar 31, 2007 8:00 pm

:shock: ja to se dostkrat zgodi v Sity parku ali v BTC-ju ,če si vzameš malo časa in sprehoda in ogledaš po parkirišču kako eni "ŠTORI" lezejo iz avta znoriš :twisted:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
pikecbikec
Nov uporabnik

Napisal/-a pikecbikec So mar 31, 2007 8:40 pm

moje izkušnje so takšne pač parkiram čez dva boksa, al pa gledam da parkiram zraven kakšnega novega avta al pa ful dobrega, ker takšn k ma novega, ne vem npr bmw-a vrjetno da bo bolj previdn pri odpiranju vrat kokr pa en k je že od daleč vidit da ne pazi na svoj avto

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor So mar 31, 2007 8:49 pm

to je res za znoret, ja, take ljudi bi tud jaz nabutal, da ne bi nikol več parkirali bližje od deset metrov kakemu avtu. Drugače, če se da, parkiram, kjer je večl prostora, ne sam en plac, pa še ta preozek, da bi šel normalno ven iz avta.
Slika

Uporabniški avatar
orel
Nov uporabnik

Napisal/-a orel So mar 31, 2007 9:20 pm

Sem nekaj našu, kar bi se po mojem dal tud doma narest. Če mal postran pogledaš zgleda kr kul.
http://www.doordefender.com/home.html
Sej so tudi še ene druge varjante na drugih straneh, ampak tale mi zgleda še najbolj stylish pa še doma bi se jo dal narest.

Kolkr sem videl, bi se dal naresti iz izolirne pene za cevi, daš še eno plastično oporo da je bilj trdo, kakšno pvc cev notri, pa ene par magnetov, pa še plastificirano jekleno žico skozi pa še en del v avto, vse skupaj oblečeš v kakšen blago pa je.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus So mar 31, 2007 9:38 pm

Mah s tem gravžom na avtu se pa tudi ne moreš okol vozit no...pač potrpiš pa vsake tolk popraviš če te moti. Ko ti (kot meni) povlečejo s ključem vijugo čez cel bok, te sploh ne moti več kaka mala udrtinica :cry:

Uporabniški avatar
orel
Nov uporabnik

Napisal/-a orel So mar 31, 2007 9:45 pm

sej piše, da je treba odstranit, ko se greš pelat.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So mar 31, 2007 9:45 pm

men sam to ni jasn...ce ze nepazjo mojga.....kako jim ni skoda svojga
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So mar 31, 2007 9:47 pm

Zato ker je samo avto...pazite na sebe in svoje drage, avto je samo predmet, nima srca. Tudi alfe ne. ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So mar 31, 2007 9:58 pm

orel je napisal/-a:Sem nekaj našu, kar bi se po mojem dal tud doma narest. Če mal postran pogledaš zgleda kr kul.
http://www.doordefender.com/home.html
Sej so tudi še ene druge varjante na drugih straneh, ampak tale mi zgleda še najbolj stylish pa še doma bi se jo dal narest.

Kolkr sem videl, bi se dal naresti iz izolirne pene za cevi, daš še eno plastično oporo da je bilj trdo, kakšno pvc cev notri, pa ene par magnetov, pa še plastificirano jekleno žico skozi pa še en del v avto, vse skupaj oblečeš v kakšen blago pa je.

Sam da daš pa tole na avto pa zmagaš... :rofl

Petersilj
Novinec

Napisal/-a Petersilj So mar 31, 2007 10:23 pm

Perica je napisal/-a:Ko bom pa prodajal avto, bo pa zaradi tega manj vreden in vsi bodo rekli da je slabo ohranjen :evil: :evil: :evil:

A misliš da ni slabo ohranjen, če je potolčen? Po mojem je. S takimi stvarmi se je pač treba bolj ko ne sprijaznit. Če ti je tolk škoda novega avta pa se vozi v 15 let stari kripi, pa verjem da ti bo to najmanjša briga, če ti bo kdo malce vrata potolkel (vidim pri sebi). Ljudje božji, avto je potrošni material ne pa objekt malikovanja. Za katero 'odsluženo' stvar želiš še % gledano toliko zaslužit kot za avto? Let me guess: Nobeno!

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain So mar 31, 2007 10:26 pm

itak je folk v sloveniji tolk fuknjen, da bi ti sel to dol pokrast pa fuknu za prvem vogalom nekam v jarek :roll:
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So mar 31, 2007 10:38 pm

jaz sem nekaj časa študiral, da bi nardil podaljšek bullbara okol avta v tem stilu, ampak še bullbara ne morem gor nardit...

v glavnem, da bi dal letvice dol in to gor... pa se naj butajo tja, če si želijo... bo prej povit njihov rob vrat, kot pa moja cev okoli avta po vratih ;)
Slika

trafo66

Napisal/-a trafo66 So mar 31, 2007 11:12 pm

jaz sem mel enkrat razbit avto od toče in mi ga je mojster vsega zrihtal brez lakiranja pa tudi mimogrede je popravil 20 lukenj od tepcev ki ruknejo z vrati po avtu. rezultat je bil 100 procentno ravno vse in je avto sedaj kot nov. na popravilu je bil pa samo pol dneva . cena 40 jurčkov. to je edina rešitev. sam če maš samo udarce od vrat potem je to malenkost ne more bit ne vem kako drago. zato se sedaj ne sekiram več. čisto vsako jamo mi spegla v nulo.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So mar 31, 2007 11:19 pm

ahahhahah dejte no kateri odgovori..................hehehehheeehe

pol raj z busom se furite nobenih skrbi ni
sej vem da je treba pazit itd....nekateri so dobro rekli parkirat zravn novga avta pa je.....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov