Evo to kar je v tem rdečem okvirju tu stanovalci dostikrat napizdevajo in tu ogromno študentov parkerava, točno v tem rdečem krogcu pa se nehaja tisto mesto z dvižnim železjem.

lublancan je napisal/-a:če piše, da je za stanovalce, pomeni, da so stanovalci lastniki parkirišča, kar pa še ne pomeni, da si vsak stanovalec lasti svoje parkirišče in da ima pravico zaplankat en parkplac
fiatpowered je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:če piše, da je za stanovalce, pomeni, da so stanovalci lastniki parkirišča, kar pa še ne pomeni, da si vsak stanovalec lasti svoje parkirišče in da ima pravico zaplankat en parkplac
Ja saj to me zanima. Če se to sploh sme, ampak če ima en in mu tega ne odstranijo ne razumem zakaj potem nimajo vsi. Ker če ti kupiš stanovanje verjetno zraven kupiš tudi parkir plac, in če je tam tabla da je to mesto rezervirano za stanovalce tiste pa tiste ceste, mislim da ima vsak ki tam stanuje si zabarikirat en parkir plac, jaz bi to takoj naredil, pa nebi kupil samno tiste boge dvižne konzole ampak bi si našvasal orenk železje.
esem je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:če piše, da je za stanovalce, pomeni, da so stanovalci lastniki parkirišča, kar pa še ne pomeni, da si vsak stanovalec lasti svoje parkirišče in da ima pravico zaplankat en parkplac
Ja saj to me zanima. Če se to sploh sme, ampak če ima en in mu tega ne odstranijo ne razumem zakaj potem nimajo vsi. Ker če ti kupiš stanovanje verjetno zraven kupiš tudi parkir plac, in če je tam tabla da je to mesto rezervirano za stanovalce tiste pa tiste ceste, mislim da ima vsak ki tam stanuje si zabarikirat en parkir plac, jaz bi to takoj naredil, pa nebi kupil samno tiste boge dvižne konzole ampak bi si našvasal orenk železje.
Običajno ne morejo bit lastniki parkirišča, imajo ga pa v uporabi/služnosti?, pač imajo pravico do parkiranja, drugi pa ne.
lublancan je napisal/-a:
pač tista zemlja, ki je okol bloka je v lasti stanovalcev...
fiatpowered je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:če piše, da je za stanovalce, pomeni, da so stanovalci lastniki parkirišča, kar pa še ne pomeni, da si vsak stanovalec lasti svoje parkirišče in da ima pravico zaplankat en parkplac
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov