Neyo-Neyo je napisal/-a:jah kaj nej rečem se najde budal malo morje, sam sem kdaj pa kdaj službeno v nadzornem centru na javni razsvetjavi in tm tud vidš marsikej kako folk po ljubljani vozi čez centerpa na ročne obračajo čez pehod za pešče itd....
IcEm4n je napisal/-a:ma takim bi najraj sam izpit vzel, ko bi ga dobu. OK ne rečem, če greš rikvrc po odstavnem do izvoza (če ta ni delč), d greš pa tko obračat, da greš nasprotno na prehitevalnga, je pa...... Uno s skejtanjem pa res, kot da neb mel drget dost placa. Pa tista v predoru, ko se je en komi izmuznu - sekunda kasnej, pa bi ga nabasu.
mp je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:jah kaj nej rečem se najde budal malo morje, sam sem kdaj pa kdaj službeno v nadzornem centru na javni razsvetjavi in tm tud vidš marsikej kako folk po ljubljani vozi čez centerpa na ročne obračajo čez pehod za pešče itd....
Kako pa prideš v avp center na jr![]()
![]()
, lahko se oglasiš v sobi 6 da se spoznamo.
Energetik81 je napisal/-a:Lonca84 je napisal/-a:šit ej....pa jz bi vse podatke policiji dala, taki nimajo kj vozt po cest....odvzem izpita pa še kazen!!!!
Se strinjam. Pa izpit za skoz vzet in obravnavat zadevo kot poskus umora, ker to dejansko je obračanje in ustavljanje na AC.
lp

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov