Polooo je napisal/-a:Zanimajo me slabosti in prednosti med lečo pa parabolo...
Lumpy_ je napisal/-a:Kak je pa s tem ko je MacTron omenil...čiščenje leče, prah?
tony1 je napisal/-a:V glavnem, rabljenemu avtu z navadnimi žarometi (brez xenona) z lečo, se velja ogniti v širokem loku. Ali pa pripravi $$$ za nove luči...
Lumpy_ je napisal/-a:Kaj pa če je šipica zaleplena na ohišje žarometa...pol smo pa tam ne?Ker narazn trgat pa da še kaj odlomim, do tega mi res ni.
Lumpy_ je napisal/-a:Aha sej o tem sem razmišlal že, da bi jo samo spihal kolk se bo dalo. A ta
ploščica se da tak videt ko noter pogledaš proti leči v žaromet ko ga odpreš tam ko žarnico noter davaš? Mater sem ga zabluzo![]()
Samo mislim da pri meni je že zunanja šipica rahlo tak tak, saj ma že tud nekaj kilometrine za sabo. Se vidi ko je luč prižgana da se svetloba malo odbija al kak bi temu reko. Meglena že malo. To pa samo hamer v roke, pa na zavarovalnico ne?
Aja še to, kere krpe so antistatične oz. kak vem?ops: Nikol na to gledal
Lumpy_ je napisal/-a:Mac Tron, samo eno prašanje še, gledal sem pa sem videl da imam ploščico tudi jaz pred lečo, pa me zanima samo če je to fiksno pritrjena, kolk je fiksna pa če hitro pade stran oz. se odlomi? Tolk da vem kolk previden bit.
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov