Janii je napisal/-a:http://www.caravan-ct.si/ tale podjetje uvaža prikolice iz nemčije majo tut rabljene. Mi smo že 2 kupl tm nobenih problemov. Eno smo kupl starejšo dethleffs letnik 88 ni blo nobene napake edino poznal se je na začetku k je vrjetn prikolca pr prejšnmu lastniku stala in je rabila mal da se je ulaufala. 2 let nazaj smo pa kupl novo hobbyevo in je tut super.
Samo ne kupovat adrije starejše so vse gnile in narjene iz papirja novejše pa ne zgledajo velik bolš pa še bl mal opreme majo v primerjavi z nemškimi.
xandrej je napisal/-a:Janii je napisal/-a:http://www.caravan-ct.si/ tale podjetje uvaža prikolice iz nemčije majo tut rabljene. Mi smo že 2 kupl tm nobenih problemov. Eno smo kupl starejšo dethleffs letnik 88 ni blo nobene napake edino poznal se je na začetku k je vrjetn prikolca pr prejšnmu lastniku stala in je rabila mal da se je ulaufala. 2 let nazaj smo pa kupl novo hobbyevo in je tut super.
Samo ne kupovat adrije starejše so vse gnile in narjene iz papirja novejše pa ne zgledajo velik bolš pa še bl mal opreme majo v primerjavi z nemškimi.
Ja zato pa je ADRIA ena najbolj znanih kvalitetnih proizvodov v evropi... Malo se pozanimaj... Po vsej vrjetnosti vozite gutn tag avte pol so še prikolice po vsejvrjetnosti gutn tag najboljše kao...
denčo je napisal/-a:Nevem zdej kaj ste takoj začel kera firma itd...z adrijo nobenih problemov, enostavna postavitev in priprava na bivanje brez nekih hudih načrtov..
hladni je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:hladni je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:na discoveryu je bila neka oddaja, na kateri je po nevem kakih kriterijih zmagala adrija.
po zaostajanju za ostalimi.
pa ti si bolan majke mi, si gledal oddajo? daj ne nabijaj nekaj. boli me falus za prikolice samo nena nekaj nabijaj če nimaš pojma
Raje bi bil tiho ne pa da si povedal da si gledal oddajo in da je adria zmagala. Ja zakaj pri vragu majke ti, PA NE VEŠ ZAKAJ JE ZMAGALA in še nam poveš če si gledal oddajo?kaj te angleščina muči?
Jaz mam vsaj 20letne izkušnje z adrio zato prosim...kdo je tukaj bolan?!
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov