seat je napisal/-a:SAVINJČAN uporabi clay bar lahko ti ga tudi jst dobim oz naročam k mam kao skonto cene
Z tistim lepo očistiš lak nato pa daš gor pasto za sijaj ter nato gor vosek.
@FBR avto je šekast oz. lisast zarad nekvalitetnega voska.Meni so iz smart centra v pošiljko poleg polirnih past priložili tudi koncentrat za čiščenje prejšnega voska in ga samo razpršiš po karoseriji in lepo gledaš kako gre star vosek dol.
Če nanašaš fino polituro se moraš prej znebit starega voska in ti povem ko sem jst novi avto razmastil in razvoskal sem sam gledal kakšen lak je brez voskov.
FBR je napisal/-a:Ja hvala lepa. Will do.
Bosko001 je napisal/-a:jaz uporabljam Dimer, to je profi avtošampon, ki ga uporabljajo v autopralnicah. Sam je treba z njim res previdno, foter je bratu pral petko, pa je pokrov motorja čist flekast ratu.. Če pereš avto redno (1-2 tedensko) ga sploh ni potrebno z gobo.
L.p.
seat je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Ja hvala lepa. Will do.
Pokliči v smart center v maribor so prijazni in tudi ustrežljivi.Povej,da te je poslal Vinko pa ti bojo z veseljem pomagali.
Koncentrat se meša 1:4 z vodo in resnično odstrani ves star vosek.Moj avto namreč po razvoskanju ni bil več lisast ampak živo rdeč.tko,da ti priporočam,da jih zaprosiš za ta koncentrat in pa naj kupi še pasto 82 in vosek M16.Meni so doma uspeli lepi rezultati.
seat je napisal/-a:SAVINJČAN uporabi clay bar lahko ti ga tudi jst dobim oz naročam k mam kao skonto cene
Z tistim lepo očistiš lak nato pa daš gor pasto za sijaj ter nato gor vosek.
@FBR avto je šekast oz. lisast zarad nekvalitetnega voska.Meni so iz smart centra v pošiljko poleg polirnih past priložili tudi koncentrat za čiščenje prejšnega voska in ga samo razpršiš po karoseriji in lepo gledaš kako gre star vosek dol.
Če nanašaš fino polituro se moraš prej znebit starega voska in ti povem ko sem jst novi avto razmastil in razvoskal sem sam gledal kakšen lak je brez voskov.
gregga je napisal/-a:@FBR......avto ti je lahko tut šekast zarad tega, ce si avto pral na soncu ( dokaj mocnem ), vidim da mas crna avto, se vosek zacne susit ce ne brises dovol hiter , in nastanejo fleki, k jih mors pol z mokrim ribat, kr fejst ribat........pa ne da bom pametoval, mam izkusne s tem (avtopralnica.sluzba)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov