Najprej hvala vsem za pohvale in komentarje
Se ne morem bolj strinjat da bi blo zelo nice to prakticirat tudi na zaprti progi

Soru81 je pred par dnevi tud vozu po mobikrogu in pravi da se da odlicno driftat, so pa gume pol res za enkratno uporabo.
Btw, drifti na spletu... Nekoc bova/bomo tudi do tja prisli, vendar je realnost taksna da mi nimamo takih pogojev kot jih majo tam. Eno so proge na voljo, drugo je pa razsirjenost 'sporta', ki prinese veliko komunikacije, deljenja mnenj, medsebojni support... tako dosti hitreje napredujes.
In pa se to. Najna avta sta popolnoma cestna, vkljucno z cestnimi zimskimi gumami ki jih srecno furam ze 20k km. Soru81 je med tem ze presel na drugacne gume, jaz se cakam nevem kaj

Potrebnih je pa se vec sprememb kot so hud camber spredaj, drugacna trdota amortizerjev in blazilcev spredaj/zadaj, ARBs, dobre gume spredaj, drifterske zadaj,... In ko mas avto s katerim se da simpl in odlicno driftat pa naenkrat ni vec za na morje se pelat. Kaj pa pol?
V videu mogoce pise Live to drift, hehe, sam jaz bi vseeno rad se kaj pocel v lajfu kot avte in amzs placeval
Sem bral enkrat kratek opis enega bolj znanih japonskih drifterjev... Tip je v procesu ucenja iz nevem kolk avtov totalke naredu. Like 7+. Midva zaenkrat se nisva nic zvila in tako mora tudi ostat
Lp,
Sasa