kimi za prvaka!!!!
sm pa že nekje pisal da je v mojem pogledu formula 1 čista korupcija in kuhinja.
zakaj?gospod čarli vajtning (pojma nimam kako se napiše) ima dvojna merila pri nesrečah.Lep primer je prejšnja dirka.Zaleti se 6 dirkačev od tega se 3 borijo za naslov.A dirka se ne prekine.Bi bil mnogo večji spektakel če bi dirkali tudi teh 6 dirkačev.
(glede nesreče pa mislim da ralf ni bil kriv.Kriv je bil(pomoje) baričelo.Lahko bi zaviral ker je imel dirkalnik na levo in desno ampak je rajši stikal gas.)
Dvojna merila pa tu:če bi bil med njimi tudi mihael šumaher bi bila dirka v sekundi prekinjena.Zagotovo! Zakaj?ker potem "nebi bilo spektakla". Res dober spektakel če ima prvo uvrščeni skoraj cel krog prednosti pred drugouvrščenim in če izpadejo 3 dirkači izmet top6 že v prvem ovinku!
Glede letošnjih moštev pa:
*ferari:ni več to kar je bil.Počasen dirkalnik in slabe gume.Šumaher pomoje počasi razmišlja o upokojitvi,baričelo nima dovolj j**c da bi ga prehitel.
*bmw:forma se jim dviga,dirkalnik je vedno bolj zanesljiv in hiter,dobre gume,veliki favoriti za letošnji naslov v obeh kategorijah
*mclaren:za lanski dirkalnik zakon!Mogoče so ga posrali ker toliko časa odlašajo z novim(ker je baje še preveč pokvarljiv).Naslednje leto veliki favoriti za naslov(oba) v kolikor bo novi dirkalnik res tako hiter
*reno:preveč pokvarljiv,1neizkušen voznik(alonso) in 1nevzdržljiv(truli),manjka mu konjskih,ekipa prihodnjosti
*jaguar:odličen voznik(po mojem mnenju) --->mark webber,slab avto
*bar:vilneva čim prej napodit in zaposlit kakega prespektivnega voznika,preostanek denarja pa raje porabiti za dirkalnik!
*sauber:letos jih ni nikjer,frencnu se j**e ker itak končuje kariero,hiedfeld pa ne najde pravih nastavitev
*toyota:nova ekipa,nabirajo znanje,prespektivni voznik (da mata)in izkušen panis
*minardi:če ne propade...
*jordan:isto kot minardi
vse to je le moje mnenje