GregaST je napisal/-a:Mašina 2.0 TDI ni enaka mašini 3.0 TDI
RENO911 je napisal/-a:Kolikor je spet razbrati iz postov, prste stran od A8, razen če nameravam avto plačati 2x, česar pa se bojim. Za enega je, za še enega (ki bi ga zmetal na tega preko servisov in raznih drobnarij) pa ne. To je to.
Seveda je še vse odprto, vpašal sem le za kak konstruktiven podatek/nasvet.
bam88 je napisal/-a:pa porka madona kaj morte koj srat zacet.. clovek je prasal za nasvet ne za pizdakanje.. ce bi rad kupil mogoce sanjski avto kdo ste vi da mu boste to preprecili. je tezko odgovorit direkt na vprasanje brez nesramnosti?
Voith je napisal/-a:hoces vedt ce je racionalen nakup. no zdj ti pa js povem, da racionalnost in avti kot so a8 in podobni nimajo nic skupnega. racionalen je un lanos ratio recimo pa klio. pri takih avtih se gre pa za prestiž in podobno in zato se tle ne sprasuje po racionalnosti.
si ze kdaj videl kje, da bi recimo kdo spraseval koliko stane vzdrzevanje rolls royce phantoma? enostavno se to pri takih avtih ne sprasuje. ce mas kes ga kups in vzdrzujes ce ga pa nimas pa pac nimas in kups kej kar je zepu primerno.
kar pripelje se do enega uprasanja, kok uporabnikov tlele misls da ma a8 letnik 2005 in ga vzdrzuje? 1? 2? ubistvu je bil tale post vseskup samo nek ala js sm kreditno sposoben in zdej bom iz cliota presedlal v a8 sam nism pa cist shure ce naujo drazje svecke k za cliotafak kako pateticno
ok pa da se js uprasam eno tako uprasanje k ful spada sem:
Vzdrževanje Porsche CGT vs Ferrari Enzo
zdj razmišljam o nabavi enega od obeh avtov, pa me ful zanima a so drazje svecke za enga al za druzga, da nebo pol nepotrebnih stroskov ko se bo menjavalo.. sej tle mate vsi ze ful izkusenj z obema avtoma tako, da to res nebi smel biti problem.
aja se tretja bolj ekonomicna opcja je pa Mercedes SLR, tam je samo 8 sveck tako, da se mi to zdi zelo ekonomicen nakup, bom prisparal za malico pri vsakem servisu.
torej kaj mi svetujete?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov