misty je napisal/-a:Jest enga jugota 45, neregistriranga na lokalni cesti (drugače neprometni) pri prehitevanju lovca, ki je vozil 20 na uro in opazoval gozd, jest (pa frend) pa po travniku (NAŠEM) mim njega. No, lahko bi vedel, da je na konc travnika zorana njiva (pa nisem
) in ko sem modela že prehitu in zavil (premočno) na cesto je avto mal zaplesau in odstrelil naju je direkt na zorano njivo. Seveda na streho. Frend je biu prvezan (me je že poznal
), jest ne. Posledice: polno olja po haubi, razbita stranska šipa (zaradi zemlje), rahlo počena spredna šipa (zarad mojga levga kolena), udrta streha + malenkosti. Frendu nč, dokler ni odpeu pas (pol se je mal udaru z glavo u poden, ker je pozabu, da še zmer sedi na sedežu, gravitacija pa zarad najinega prevračanja tud ni popustila).
No, ja, lovec je pol pomagu avto obrnt na kolesa, yugo je mal kadiu na začetku, sam pol je pa "letu" naprej. Dokler nisva odtrgala lonca in je začel "preveč" ropotat![]()
Upam, da bo tole moj edini prispevek v to temo.
Razen če kdo da kakšnega jugeca za prevrnt, ker občutek je božanski (mogoče pa sm zrel za k psihologu :P )
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov