nebivedu je napisal/-a:Pa ljudje od tok soli vam bodo avtomobili do spomladi razpadli!
Škoda ko nimam fotoaparata doma, ker bi pokazal, kaj pomeni bela cesta od soli. Na 20 cm so kupčki soli 2cm visoki in široki 5cm, vmes med kupčki pa je približno do 1cm soli nametane. Za 200m je sigurno 100kg, kar pomeni za celo naše naselje vsaj 1 tona soli. Pa to je zame nerazumno razmetavanje.
NIč nebi reku, če bi solili normalno, vendar na ravni ulici, kjer te ne more nikamor odnest zmetat 100kg soli, se mi zdi občutno preveč.
nebivedu je napisal/-a:Kateri kreteni so se spomnili solit ceste?
Pri nas so čisto bele od soli, samo po naši ulici so posuli vsaj 100kilogramov soli, pa je ulica dolga samo 200m.
Pa sej to ni več normalno!!!
W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Pa ljudje od tok soli vam bodo avtomobili do spomladi razpadli!
Škoda ko nimam fotoaparata doma, ker bi pokazal, kaj pomeni bela cesta od soli. Na 20 cm so kupčki soli 2cm visoki in široki 5cm, vmes med kupčki pa je približno do 1cm soli nametane. Za 200m je sigurno 100kg, kar pomeni za celo naše naselje vsaj 1 tona soli. Pa to je zame nerazumno razmetavanje.javascript:emoticon(':D')
Very Happy
NIč nebi reku, če bi solili normalno, vendar na ravni ulici, kjer te ne more nikamor odnest zmetat 100kg soli, se mi zdi občutno preveč.
Nism js kriv če maš razpadajoč avto, drugače ti v 5 letih nemore rapadit.
Aja js vsakokrat ko pridem domov vodo pa operem mal podvozje.
Vsekakor bolš da solijo kot pa da ne
W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Pa ljudje od tok soli vam bodo avtomobili do spomladi razpadli!
Škoda ko nimam fotoaparata doma, ker bi pokazal, kaj pomeni bela cesta od soli. Na 20 cm so kupčki soli 2cm visoki in široki 5cm, vmes med kupčki pa je približno do 1cm soli nametane. Za 200m je sigurno 100kg, kar pomeni za celo naše naselje vsaj 1 tona soli. Pa to je zame nerazumno razmetavanje.
Nism js kriv če maš razpadajoč avto, drugače ti v 5 letih nemore rapadit.
Aja js vsakokrat ko pridem domov vodo pa operem mal podvozje.
Vsekakor bolš da solijo kot pa da ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov