michelin je napisal/-a:Dobro vprašanje komu vzeti vozniško?
Vsakemu,ki pije alkohol in potem vozi kot da je cesta samo njegova in ,da ga briga za ostale udeležence cestnega prometa.Večino nesreč povzročijo vinjeni vozniki,ki pa odnesejo v večini primerov celo kožo,proti nič krivim nedolžnim žrtvam.
Starejši ali pa mlajši udeleženci pa se najdejo ,ko so bol previdni ali pa počasni ne tako spretni,kot ostali pa nas kdaj tudi jezijo.Ohranite mirno kri,tudi mi se staramo
NaceM je napisal/-a:michelin je napisal/-a:Dobro vprašanje komu vzeti vozniško?
Vsakemu,ki pije alkohol in potem vozi kot da je cesta samo njegova in ,da ga briga za ostale udeležence cestnega prometa.Večino nesreč povzročijo vinjeni vozniki,ki pa odnesejo v večini primerov celo kožo,proti nič krivim nedolžnim žrtvam.
Starejši ali pa mlajši udeleženci pa se najdejo ,ko so bol previdni ali pa počasni ne tako spretni,kot ostali pa nas kdaj tudi jezijo.Ohranite mirno kri,tudi mi se staramo
Živ,
se absolutno strinjam s teboj. Vsakemu, ki vozi pijan in misli, da je cesta njegova in ga briga za ostale! To absolutno.
Ampak... Končno tudi tale dedek je vozil tako, kot da je cesta njegova (pozabil sem povedati, da je to počel ob najbolj prometni uri in za njim je bila hitro kolona, kmalu pa tudi pred njim, ker je promet dobesedno zaustavil v obe smeri), vijugal po cesti (to sem napisal) in to ZELO vijugal po cesti (na sosednji pas in nazaj). Se ustavljal in zaustavljal promet in to iz OBEH smeri. Zaradi takih pacientov človek postane živčen, ko si živčen pa je veliko večja verjetnost, da boš storil kaj takšnega, ko drugače ne bi.
adis je napisal/-a:jaz bi vzel vozniško unmu ki je dal vozniško temu dedku
jay je napisal/-a:Jaz bi bil takoj ZA, da bi uvedli zakon z 0.0 alkohola. Kar bi blo več odvzet takoj izpit. Ker dandanes se vozi VELIKO voznikov pijanih domov iz klubov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov