Psepi je napisal/-a::lol:![]()
![]()
A to je hvalospev Golfu al kaj je smisel tega? Že vnaprej zanikam homofobnost ampak izluščil sem naslednje:
- Golf ful gre (ga je sonček teral)
- Ful malo porabi (ker se sonček ne spomne kdaj je nazadnje tankal)
- Tudi če zmanjka benza/nafte, se bo golf prižgal nazaj in lahko ga boš gonil v drugi prestavi po obvoznici, dokler ne najdeš Petrola
- Še sama sreča , da je Golf
- In odsedaj naprej vemo , da če ti golf crkne ga prižgeš in se brezskrbi pelješ dalje, ker to da crkne ti da samo znak da bo treba "počasi" na Petrol/OMW ipd....
![]()
![]()
![]()
Pa še odgovor, ja mi je zmanjkal benza na lastnem parkirišču, vzel drug avto in šel po benz.. Da se takim stvarem ognem, se ponavadi portudim in grem prejšnji dan tankat če vem , da bom naredil več kot 100km
_sonček_ je napisal/-a:Psepi je napisal/-a::lol:![]()
![]()
A to je hvalospev Golfu al kaj je smisel tega? Že vnaprej zanikam homofobnost ampak izluščil sem naslednje:
- Golf ful gre (ga je sonček teral)
- Ful malo porabi (ker se sonček ne spomne kdaj je nazadnje tankal)
- Tudi če zmanjka benza/nafte, se bo golf prižgal nazaj in lahko ga boš gonil v drugi prestavi po obvoznici, dokler ne najdeš Petrola
- Še sama sreča , da je Golf
- In odsedaj naprej vemo , da če ti golf crkne ga prižgeš in se brezskrbi pelješ dalje, ker to da crkne ti da samo znak da bo treba "počasi" na Petrol/OMW ipd....
![]()
![]()
![]()
Pa še odgovor, ja mi je zmanjkal benza na lastnem parkirišču, vzel drug avto in šel po benz.. Da se takim stvarem ognem, se ponavadi portudim in grem prejšnji dan tankat če vem , da bom naredil več kot 100km
Že, kr ene par let sem na a.com in tazgale dobrga posta mrbit še nisem prebral
sejjaretun je napisal/-a:lani sem ostal brez bencina,in to namenoma:kupil sem golfa 3tdi,ga polnega nafilu in se peljal dokler mi ni zmanjakalo bencina.razlog?-pri teh starih avtih ni potovalnega racunalnika,in edini nacin da TOCNO preveris range je ta,in moj je bil 985km z 55l.-priporocam vsem ki bi se radi prepricali
lp!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov