BBoss je napisal/-a:Tale posnetek mi je rahlo čuden... po zvoku motorja sploh ni pretiraval in od trenutka zanašanja se je zelo hitro ustavil kar nakazuje, da res ni bilo prehitro.
Kaj pa se je zgodilo z ESP-jem, ker tukaj ali je bil izklopljen al pa pokvarjen, ker stabilnostni sistem načeloma tole mora ujet saj je namenjen točno takim situacijam.
mogoče ga pa ni. se mi zdi, da gre ali za starejšo audijevo a3 ali pa a4, katerim se še sanjalo ni o esp, sploh pa ne v takih z bolj "civilno" opremo.
ja, fajn bi blo v avtošoli, da probaš tud kj tazga, ne pa da te jebejo, kako morš držat volan pa gledat nazaj na kolesarske steze, kljub temu, da se že kilometr pelješ ob njej, na kateri ni žive duše...
ravno v petek sem imel podobno izkušnjo, vendar pri precej nižji hitrosti (60-70), ko sem z asfalta zapeljal na makedam, vendar sem meu srečo, da nisem pojahal škarpe, sem ga pa kar nahitro ulovil, s tem, da sem se že drkal po parkplacu z ročno iz čiste zajebancije. moraš probat, nekje k je dost placa, sicer je škoda gum, zato bi se blo primernejše udeležit kakega tečaja, a kaj, ko je tečaj lahko že prepozno oz. v sloveniji je ponudba s tem zelo okrnjena, pravzaprav je sploh ni.
kaj pa je delal oljni madež na avtocesti? mimogrede, to se lahko zgodi pri precej nižji hitrosti od dovoljene, tako da divjanje ipd. lahko takoj izključimo.
ga pa je tip dobro ujel, je mel tud precej sreče, da ni božal ograje...