- ravno to je tisto, kar me je dvignilo na obrate, ker je bil toargument nekoga, da "on že ve", jaz pa sem nato nalimal tri ali štiri poste, kjer je pisalo nasprotno, pa še shemo motorja, kjer je označena turbina, pa nič ne pomaga - zato bi rabil enega iz prve roke, da mi pokaže s prstom...Ne vem zakaj bi ti lagal, če je mehanik povrh pa menda ve ali ima ali ne... Al je mogoče sladoledar?
Psepi je napisal/-a:Ne vem zakaj bi ti lagal, če je mehanik povrh pa menda ve ali ima ali ne... Al je mogoče sladoledar? :P
Mislim, pa da ni noben problem da ima tistih 90HP iz 2.0, glede na to da majo eni dciji iz 1.5 65konjev prav tako brez turbine kar nanese enih 21,5 konjev na 500ccm.. torej na 2.0 tam 85konjev že more bit če gre za relativno nov avto
abbe je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Ne vem zakaj bi ti lagal, če je mehanik povrh pa menda ve ali ima ali ne... Al je mogoče sladoledar? :P
Mislim, pa da ni noben problem da ima tistih 90HP iz 2.0, glede na to da majo eni dciji iz 1.5 65konjev prav tako brez turbine kar nanese enih 21,5 konjev na 500ccm.. torej na 2.0 tam 85konjev že more bit če gre za relativno nov avto
to ne drzi.majo turbino 65km dci-ji.sam nimajo intercoolerja
uros11 je napisal/-a:Morda so jo spregledali, čeprav je kar velika reč, ne vem pa, če ni kaj skrita pod kakšno plastiko ali kaj
Po forumu brska: berlonso in 3 gostov