abbe je napisal/-a:moje mnenje je tako da ce air bagou ni notr pa da je volan lepo zaprt(da te ne moti med voznjo) ti on nimajo kj morit.
pa sj mas avte ki nimajo air bagou pa nardij o tehnicni.
p.s. kako da mas sprozene air bage?
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:ta meglenke mislim da velja, če jih imaš morajo biti brezhibne.
kdo ti je pa tako grdo pacal armaturo, da se vidi, da je sproženo? zapelji se kam drugam...
uros_p je napisal/-a:Mene so vrgli ker mi na Mazdi na zadnji registrski tablici ni gorela nobena lučka. Sicer če bi vedel da nobena ne gori, bi ju zamenjal.
sebaveh je napisal/-a:uros_p je napisal/-a:Mene so vrgli ker mi na Mazdi na zadnji registrski tablici ni gorela nobena lučka. Sicer če bi vedel da nobena ne gori, bi ju zamenjal.
Jaz sem do sedaj še vedno pregledal avto okrog in okrog, preden sem ga sploh peljal na tehničnega. Zanimivo, da vedno vidim kakšnega, ki pripelje avto kljub temu da pol stvari ne svetiNekateri celo opravijo.
Spidojc je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Pa misliš ti to odpravit, al je zate to preveč keša? Zakaj kupite avtomobile, katere niste zmožni vzdrževati?
al pa če majo air bage 12 let stari clioti,k je air bag vreden 3x več kot avto
dej mudel drugič rajš zase zadrž take naumnosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov