Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Hendrix
Novinec

Nasilje med vozniki?

Napisal/-a Hendrix Če jun 26, 2008 9:35 pm

Danes sem drugič bil priča nasilju med šoferji in me zanima, ste kdaj tud vi opazil ali bli celo udeleženi, (npr. kot napadalec :lol: ) v tovrstnih okoliščinah.

Zgodbica 1;
tip zaustavi pred dedkom, stopi ven, in začne boksati sedečega dedka. :shock:

zgodbica 2;
dans, dva cefurcka, voznik totalno besen, vn iz avta, žal mu spele avto pred nosom, steče nazaj v avto in zapele z levega pasu v krizišču čez pas za naravnost v pas za desno! In potem vozi po nasprotni strani, v oddaljenosti sm vidu en kup rdecih stop luci, jaz sm šu potem v drugo smer, skratka noro!

Zdej me zanima, kako pravzaprav odreagirat v takem primeru, it vn, se tepst, ga povozit? Pa kam bi prsli ce bi vsi bli taki, se vprasam.

No zdej pa še vaše izkušnje. :roll:

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če jun 26, 2008 9:39 pm

GTA San Andreas style?

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Če jun 26, 2008 9:40 pm

Izgleda bo potrebno s sabo vozit baseballsko palico :shock:

In kje si ti to videl - kateri kraj?

lp
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jun 26, 2008 9:42 pm

ko ti porine glavo skozi okno mu z električnim pomikom stisneš vrat daš u prvo pa gasa... :D
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jun 26, 2008 9:43 pm

vazn da so bli cefurji an.k da ste vi slovenci zlo strpn narod pa da vi takh stvari ne pocnete
Ni vse res kar napišem

Hendrix
Novinec

Napisal/-a Hendrix Če jun 26, 2008 9:43 pm

Oba primera sta se zgodila v Ljubljani! 1. na rudniku, 2. bližina BTC-ja

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če jun 26, 2008 9:44 pm

Na koseški tržnici lani okoli septembra je po dvosmerni ulici kamjon (ki ima prednost) in en tip z pi*ko v avtu.. seveda tip po gasu in lej ga zlomka.. Kamjon mu ni dal prednosti oz. se ni odmaknil kljub prednosti...
tip se ustavi, odpre vrata od kamjona in dobesedno namlati bogega šoferja...

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Če jun 26, 2008 9:47 pm

Mene je enkrat en tovornjakar hotu nafajtat,začel se je pa tko,da sem ga jest prehiteval,mudel me pa začel zrivat tko d sm šov iz dvema kolesoma že skor po njivi,no pa mi je ratal mimo pridt pa grem pred njega pa nalašč mal bremzo pohodm, mudelu se je pa čist odpel,je letu za mano k en idijot,u križišču mudel kr vn iz tovornjaka pa hotu do mene...ok jest sm mu pol spizdil,HAPPY END 8)
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Napisal/-a Skubic Če jun 26, 2008 9:57 pm

kixs je napisal/-a:Izgleda bo potrebno s sabo vozit baseballsko palico :shock:

In kje si ti to videl - kateri kraj?

lp

Teleskopska palica že v avtu :oops: :D :lol:

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Če jun 26, 2008 9:58 pm

im nobody je napisal/-a:ko ti porine glavo skozi okno mu z električnim pomikom stisneš vrat daš u prvo pa gasa... :D

Pa se okne ne odprejo nazaj, če je na poti neka ovira?!? pomoje je bolše kaki solzivec

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jun 26, 2008 10:01 pm

\OnlyME/ je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:ko ti porine glavo skozi okno mu z električnim pomikom stisneš vrat daš u prvo pa gasa... :D

Pa se okne ne odprejo nazaj, če je na poti neka ovira?!? pomoje je bolše kaki solzivec

ga lahko fajn stisneš..umes ko se pa lepo vozita oz on mora hoditi ga pa še dvakrat fejst na gobec rukneš odpreš šajbo on tak pade ti pa se odpeleš :D aja to niso moje izkušnje :lol: :lol:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new Če jun 26, 2008 10:05 pm

no dans sem trikrat na ac pred tovornjaki zabremzal na 60- ka pa se gre pred mano vrivat in prehitevat, najbolj sm enga poljaka zajebal ko sm mu to naredil na onem hribu od cp pesnica proti šentilju tip popizdo totalka!!! koji falus se pa vrivlejo pred mene na prehitevalni pas!!!
TIGR

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Če jun 26, 2008 10:08 pm

abbe je napisal/-a:vazn da so bli cefurji an.k da ste vi slovenci zlo strpn narod pa da vi takh stvari ne pocnete

Ja v tem primeru so bili zgleda čefurji, drugače pa nima veze kdo je biv, mislim da če so slovenci al pa bosanci tako obnašanje ni primerno

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Re: Nasilje med vozniki?

Napisal/-a JEREMIJA79 Če jun 26, 2008 10:09 pm

Hendrix je napisal/-a:Danes sem drugič bil priča nasilju med šoferji in me zanima, ste kdaj tud vi opazil ali bli celo udeleženi, (npr. kot napadalec :lol: ) v tovrstnih okoliščinah.

Zgodbica 1;
tip zaustavi pred dedkom, stopi ven, in začne boksati sedečega dedka. :shock:

zgodbica 2;
dans, dva cefurcka, voznik totalno besen, vn iz avta, žal mu spele avto pred nosom, steče nazaj v avto in zapele z levega pasu v krizišču čez pas za naravnost v pas za desno! In potem vozi po nasprotni strani, v oddaljenosti sm vidu en kup rdecih stop luci, jaz sm šu potem v drugo smer, skratka noro!

Zdej me zanima, kako pravzaprav odreagirat v takem primeru, it vn, se tepst, ga povozit? Pa kam bi prsli ce bi vsi bli taki, se vprasam.

No zdej pa še vaše izkušnje. :roll:

Gazi in lomi... :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jun 26, 2008 10:28 pm

H2 je napisal/-a:Na koseški tržnici lani okoli septembra je po dvosmerni ulici kamjon (ki ima prednost) in en tip z pi*ko v avtu.. seveda tip po gasu in lej ga zlomka.. Kamjon mu ni dal prednosti oz. se ni odmaknil kljub prednosti...

edin pravilno. nesramni in nepopustljivi kamjonarji si zasluzjo batine se predn nardijo pizdarijo s svojimi 40+ tonami.

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Če jun 26, 2008 11:15 pm

Voith je napisal/-a:
H2 je napisal/-a:Na koseški tržnici lani okoli septembra je po dvosmerni ulici kamjon (ki ima prednost) in en tip z pi*ko v avtu.. seveda tip po gasu in lej ga zlomka.. Kamjon mu ni dal prednosti oz. se ni odmaknil kljub prednosti...

edin pravilno. nesramni in nepopustljivi kamjonarji si zasluzjo batine se predn nardijo pizdarijo s svojimi 40+ tonami.

P!zda, sej je imel kamionar prednost! Skoda k ni tistih 40+ ton parkiral na tistem avtu! Mat'r me eni pizdeki razpizdijo k mislijo, da so nad pravili!! :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Če jun 26, 2008 11:31 pm

Pa kaj ste nori! Koliko od vas jih ima mogoče že katano v avtu, tako kot tisti, ki je ubil reveža pred Trustom v Mariboru! HALOOO

kopercan92
Nov uporabnik

Napisal/-a kopercan92 Če jun 26, 2008 11:42 pm

solzivec je uporabna zadeva ne samo da sovrazniku zamegliš pogled .. nabrekenjo podoučnjaki v modro-viola barvo, ter tako razdrazjo dihala da hinavsko suho kašljaš se 5minut po uporabi tko da se tisti ki imajo alergijo na cvetni prah recimo se majo spomladi lepše ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jun 26, 2008 11:44 pm

kixs je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

P!zda, sej je imel kamionar prednost! Skoda k ni tistih 40+ ton parkiral na tistem avtu! Mat'r me eni pizdeki razpizdijo k mislijo, da so nad pravili!! :twisted:

aja to je pa druga. sm mislu da je kamionar uzel prednost... mal cudn je napisan. :roll:

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Pe jun 27, 2008 5:38 am

kopercan92 je napisal/-a:solzivec je uporabna zadeva ne samo da sovrazniku zamegliš pogled .. nabrekenjo podoučnjaki v modro-viola barvo, ter tako razdrazjo dihala da hinavsko suho kašljaš se 5minut po uporabi tko da se tisti ki imajo alergijo na cvetni prah recimo se majo spomladi lepše ;)

iz izkušenj ti povem da 2-3 ure sploh nemoreš očes odpret,tko žge nova varjanta solzilca,itak pa te še 2 dni očese pečejo in ne vidiš najbolj jasno :?
sem jih lani mal pred novim letom fasal(policaji so me mal nasprejali ker se pač nisem umiril),ker sem bil udeležen v pretepu,tko da ne govorim kr tko nekaj na pamet.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov