boomer je napisal/-a:Zdravo!
Tole se mi dogaja zdej ene 4 mesce že. Ko je avto v garaži in ko ga užgem, se mi začne trest cel avto. Prestavna ročica kr skače sem ter tja....To traja tolk časa dokler ga mau ne pohodm do 3 - 4 tisoč obratov v prostem teku. Potem je vse v redu.
Verjetno se to dogaja ker je mrzla mašina...ker tud ne morm pod 3k obratov spelat, avto kr zamori...pa če dam v rikverc kr neki poč v mašini, kukr da bi en jogurtov kozarček poču.
Pol k se mašina ulaufa je vse v redu...
Ma kdo še take težave na s16 mašini?
lep pozdrav!
Quik je napisal/-a:ej slisov sem kupte si avto ne renault (clio), slisov sem kupte si avto ne peugeot (206)
kerga pa tko priporocate namrec jaz nameravam kupt 206 XS 1,6 16V Preden pride grdoba 207
kerga predlagate v tem rangu
Quik je napisal/-a:ej slisov sem kupte si avto ne renault (clio), slisov sem kupte si avto ne peugeot (206)
kerga pa tko priporocate namrec jaz nameravam kupt 206 XS 1,6 16V Preden pride grdoba 207
kerga predlagate v tem rangu
boomer je napisal/-a:evo spet...
tokrat sem vzel fotoaparat in vse dokumentirov, filmčk je že na netu, poglejte si ga na: http://www.mcf-holding.net/pug.mpg (najbol da na disk posnamete muvi)
na zažetku mi 3x sploh ni užgal, no v 4o mi je pa končno ratal...
dobro si oglejte zadevo pri 37 sekundi, ko avto zamori, in 46 sekundi ko neki poči not!
hmmm z takim avtom ne upam na cesto...
kaj menite, kaj bo lahk blo narobe?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov