adis je napisal/-a:merijo toliko časa dokler ne prevoziš cestninske postaje,
enkrat ko prevoziš cest. postajo pa samo GAS
[KEKEC] je napisal/-a:No zaj mi pa naj edn razloži ki je tabla za hitrost 40km/h na AC? Jaz sem do zdaj videl samo tablo za 60km/h! 40km/h je napisano na cestišču ni pa postavlene table!
ALIEn3001 je napisal/-a:Če te niso ustavili, potem kolikor vem - ne.
Je pa bila zadnjič ena zanimiva zadeva. Policaj ustavi na tej isti cestninski postaji nekoga na PREHITEVALNEM pasu, jaz pa vozim nekaj 10m za njim po voznem pasu. Seveda je moral ta človek iz prehitevalnega pasu priti do mesta, kjer stojijo policaji (vmes med voznim pasom in pasovi za tovornjake na cestnini), kar pomeni, da je moral iti pravokotno čez vozni pas, direktno pred menoj... Sicer sem bil pozoren na vse skupaj, ampak če ne bi bil...
So ti naši policaji malo neumni?!?!
modri D. je napisal/-a:[]
Table 40 pred cestninskimi ni, je samo talna označba. Ta pa ne šteje kot prometni znak. In ja, omejitev velja do table konec omejitev, sam men ni jasn kaj sploh delajo te butaste omejitve tam, če greš lahko 80 skozi brez problema, če ni gužve (ne rečem, če je vse zabasan, sam takat te ustavi promet, ne tabla) ... Tiste hiške so pa že v osnovi zafrknili, ker so jih precej gradili po tistem, ko so se dogovorili za uporabo vinjetnega sistema. In v bistvu bi morale it stran, ker predstavljajo samo oviro na cesti in šanso, da polcaji pobirajo €, ki nimajo veze z varno vožnjo ...
Lp, D.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov