cuoresportivo je napisal/-a:Pozdravljeni,
Par dni nazaj sem to funkcijo videl pri kolegu na 206-ki ko je moral močno zavirat. Sam imam Megana II grandtour 1.6 z opremo dynamique+ , kjer bi naj ta funkcija tudi bila vgrajena - zavedeno v brošuri za omenjen model. Sedaj me zanima, kakšna sila je potrebna , da se to sproži in kako vedet, če je to sploh vgrajeno. Sam sem enkrat testiral zavore in kolikor mi je znano se smerniki niso vklopili.
Hvala za vaš odgovor.
lumpii je napisal/-a:cuoresportivo je napisal/-a:Pozdravljeni,
Par dni nazaj sem to funkcijo videl pri kolegu na 206-ki ko je moral močno zavirat. Sam imam Megana II grandtour 1.6 z opremo dynamique+ , kjer bi naj ta funkcija tudi bila vgrajena - zavedeno v brošuri za omenjen model. Sedaj me zanima, kakšna sila je potrebna , da se to sproži in kako vedet, če je to sploh vgrajeno. Sam sem enkrat testiral zavore in kolikor mi je znano se smerniki niso vklopili.
Hvala za vaš odgovor.
Jaz tudi nisem opazil na renaultu tega.
Verjetn mora najprej usekat, pometat vse airbage ven, nato pa v zadnjem stadiju vklaplja smernike...![]()
cuoresportivo je napisal/-a:Pozdravljeni,
Hvala za vaš odgovor.
AM je napisal/-a:Tole s smerniki je tak smešno...
Zakaj ne naredijo zadaj indikatorje.
Že tak se dajejo te štop lučke na sredino, na spojlerje itd..., zakaj pa nebi bili na indikator, da bi se postopoma prižigale kakor močno bi ti pritisnil na zavoro...
Bi bilo veliko bolje kot smerniki, ko še vedno ne veš kako močno nekdo zavira...
Torej če bi nekdo zaviral na rahlo, bi se prižgale zavorne luči in recimo v sredini indikator ki bi zagorela samo prva žarnica.
Če bi pa max zaviral, bi se pa prižgalo vseh 5 ali koliko stopenj bi jih bilo v vrsti ki bi prikazovale jakost zaviranja...
Voith je napisal/-a:drgac pa na zanimiv nacin veyronu svetjo stoplampe: http://www.youtube.com/watch?v=_rgjoxw36l0
Voith je napisal/-a:se en sistem za retardirane voznike. itak ce ful bremzas je nujno przgt vse4 zmigavce..
XTR je napisal/-a:Rad bi te videl, kako bi ti v tako kratkem času prižgal žmigavce![]()
.
Voith je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=VEL5ABddZ0k
se ti zdi tole kot kamera efekt?
no men se ne, men se zdi da veyronu tecno utripajo stoplampe..
Po forumu brska: gore in 5 gostov