Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Je vaš avto že kdaj fasal točo?

DA
38
25%
DA, ampak brez poškodb
63
41%
NIKOLI
49
32%
ne vem, pozabil
2
1%

Skupaj glasov : 152

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

"Avtomobili pomembnejši od življenj?"

Napisal/-a Joie de vivre! Po avg 25, 2008 5:21 pm

Ko je strah pred točo večji kot strah pred smrtjo:

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=181304
http://24ur.com/bin/video.php?media_id= ... id=3138241

Ne vem sicer, kako bi jaz ukrepal v takem položaju, mogoče bi naredil celo isto...

Kako to komentirate in kaj bi v isti situaciji naredili vi?
Zadnjič spremenil Joie de vivre!, dne Po avg 25, 2008 6:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po avg 25, 2008 5:25 pm

niti pomislil nebi da bi storil isto :!: pičiš naprej in kar bo pač bo ;)

če pa je kasko v igri potem mi je pa vseeno kolikšno škodo bom imel bo že zavarovalnica plačala

še dobro, da se ni kaka hujša nesreča zgodila jaz bi tem, ki jih je kamera ujela lepo kaznoval zaradi možne povzročitve splošne nevarnosti in ogrožanja tujih življenj na cesti

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Po avg 25, 2008 5:27 pm

Naj bo toča al pa nvm kaj, enostavno se na takih nevarnih mestih ne smeš ustavljat in zapret celo cestišče. S tem še bolj ogrožaš samega sebe in druge udeležence v prometu. Te že maš rajši nakluvan avto, kar se da popravit, kot pa da se ti en zabije od zadaj v avto in se lahko kr posloviš od njega.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po avg 25, 2008 5:31 pm

za obračanje na avtocesti 260 evrov, za vožnjo v nasprotno smer pa 300 evrov in 5 kazenskih točk.

hihi neverjetni so res :D

kdor je spisal te neumnosti v nasem prometnem zakonu je pa res i****.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po avg 25, 2008 5:34 pm

mah se so se u izi ustavljali ;) pa predidevam, da se niso vozli 130 pred predorom, sploh pa ne v takem vremenu. Kazen bo minimalna, glede na škodo, ki bi jo toča naredla :)
se pa strinjam, da ni zdravo se ustavljat v predoru
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Po avg 25, 2008 5:43 pm

Več kot bo toče, več bodo prodali Dacij.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po avg 25, 2008 6:09 pm

evo ga 260€ kazni bo doletelo tiste, ki so se ustavljali - 24 ur

grem stavit da se bo najdel nekdo, ki bo čez čas se oglasil na a.com češ :" dobil sem kazen po pošti od policije in sicer 260€, a lahko plačam "polovičko"? čeprav je danes prišla kazen domov a prekršek je bil storjen pred 1 mesecom?"

:lol:

goldhorn
Novinec

Napisal/-a goldhorn Po avg 25, 2008 6:10 pm

Sem bil takrat na avtocesti in 3x me je dobila toča. Ko so se začeli vsi ustavljati sem še sam ustavil na odstavnem pasu, ob tem, da je avto pred in za menoj naredil isto.

No pri prvi toči niti nisem mogel naprej, ker so nekateri vozniki takšni debili, da pod nadvozom ustavijo na voznem in prehitevalnem pasu. In takrat ni malo manjkalo, da bi prišlo do parih naletov.

Tudi tisti, ki se ustavijo pred koncem tunela spadajo pri meni v kategorijo debilov. Sam sem na zastoj prišel pri Trojanah in zavil iz avtoceste... se vozil po stari in nato nazaj na avtocesto.

Avto nima lukenj je pa precej barva obtolčena. Sicer pa so bile razmere na avtocesti v parih trenutkih takšne, da smo v močnem nalivu vozili 40 km/h in še to je bilo rahlo adrenalinsko ker je bila vidljivost minimalna. Mogoče še drugi grafični primer.... ko je tretjič nehala padati toča sem počakal še par minut, ker enostavno ie bil avto v takšni "reki" vode, ki je padala iz neba, da nisem videl v stranskih ogledalih nič, preko zadnje šipe pa par metrov in si enostavno nisem upal, da me ne bi kdo po kakšnem čudnem naključju nabasal oz zadaj.

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Po avg 25, 2008 6:12 pm

Voith je napisal/-a:
za obračanje na avtocesti 260 evrov, za vožnjo v nasprotno smer pa 300 evrov in 5 kazenskih točk.

vsaka kazen X 10 bi bilo primerno za take idiote.
2 mesca nazaj sem tko stal tud jst, folk se kar ustavi na vseh 3 pasovih. jst sm biu priblizno 200 metrov pred nadvozom, vsi 3 pasovi polni in tko je blo dokler ni zacel s5 dz.
Zadnjič spremenil extreme N, dne Po avg 25, 2008 6:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Extreme N

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po avg 25, 2008 6:14 pm

extreme N je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

vsaka kazen X 10 bi bilo primerno za take idiote.

če bi mel avto višje vrednosti ti tudi nebi blo vseeno za škodo ki ti jo lahko stori toča ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Po avg 25, 2008 6:15 pm

Mislim, da v taki situaciji lahko vsak izmed nas postane "i****", sploh pri 40 km/h... Če bi bil odstavni pas frej, bi se jaz skoraj ziher ustavil.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po avg 25, 2008 6:16 pm

če se bodo take stvari nadaljevale še v bodoče in če bodo toče postale stalnica potem bomo vsi postali "nedeljski vozniki"

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Po avg 25, 2008 6:16 pm

sorry, rajs mam stolcen avto in 3k eur stroskov ali pa vec, kot da reskiram da mi kir uleti in me ubije. bmk za avto v takih primerih, naj bo tak kot hoce bit, ni vazna cena.
Extreme N

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Po avg 25, 2008 6:20 pm

sm vidu učeri po tvju. noro!

prejle pa po radiu, da bo policija zahtevala posnetke od darsa. 200€ kazen za ustavljanje, 260 za obračanje in 300 +5 kazenskih za vožnjo v kontra smeri. (vir naj si usak sam poišče - se mi ne da).

kakor se spomnem se jih lahko mnogo najde pod tistimi 200€.enga se pa spomnem iz posnetka, ki je obrnil in nazaj u tunel - jao ode 760€ :roll:

upam da ma moj avto tolk dobr pleh, da mu nič ne bo :pray:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po avg 25, 2008 6:22 pm

Imam avto zelo nizke vrednosti, katera že ne more pasti nižje kot je, zato mi je zanj vseeno. Pa kaj je več vredno? Da te ob butastih manevrih v tunelu do smrti stlači recimo kamion al tistih par lukenj v plehu? No... vsakdo naj presodi sam...

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Po avg 25, 2008 6:23 pm

extreme N je napisal/-a:sorry, rajs mam stolcen avto in 3k eur stroskov ali pa vec, kot da reskiram da mi kir uleti in me ubije. bmk za avto v takih primerih, naj bo tak kot hoce bit, ni vazna cena.

sej tukej ni tvoja volja pod uprašajem :roll: ti naletiš na gručo takih moronov. še zmeri ti lahko kdo od zadej nabaše rit! jebeš pol kašn avto maš ti od toče od prej :idea:

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Po avg 25, 2008 6:27 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Mislim, da v taki situaciji lahko vsak izmed nas postane "i****", sploh pri 40 km/h... Če bi bil odstavni pas frej, bi se jaz skoraj ziher ustavil.
jest tud....ampak res na odstavni pas....

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Po avg 25, 2008 6:32 pm

LudiLimun je napisal/-a:
extreme N je napisal/-a:sorry, rajs mam stolcen avto in 3k eur stroskov ali pa vec, kot da reskiram da mi kir uleti in me ubije. bmk za avto v takih primerih, naj bo tak kot hoce bit, ni vazna cena.

sej tukej ni tvoja volja pod uprašajem :roll: ti naletiš na gručo takih moronov. še zmeri ti lahko kdo od zadej nabaše rit! j**eš pol kašn avto maš ti od toče od prej :idea:

jst sm reku da ustavu po moji volji se nebi in tudi rikverc nebi vozu ali celo obracu, pa tudi ce mi ima za unicit cel avto. ce ze mores ustavit, pac mores ce se vsi ustavijo, to mora vsak.je pa ress da ze takrat reskiras. zato pa gledam naravnost kaj se dogaja. ce vidim da se folk ustavlja bom pocasi zmanjseval tud jst da lahko za mano vidijo kaj delam, nebom blokiru za kolono in oni zadi naj ustavijo kot hocejo.

kakorkoli ce nebi bilo mozno vozit, bi se ustavu na odstavnem, drugace pa ne.
Extreme N

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po avg 25, 2008 6:43 pm

Treba ločit zadeve... po takem nalivu in še toči se tudi 30kmh teško peleš. Jaz bi ustavil to je 1x1.

Drugo pa je ustalvjanje v predorih in vožnja nazaj v predor...

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po avg 25, 2008 6:53 pm

Ja pa tukaj je potrebno vedeti koliko je bilo tisti iz službe pa koliko pozerjev saj je bilo itak po radiu vsaj 2 dni prej , da bo slabo vreme mislim, da že od srede so napovedovali slabo vreme s točo tak ,da kar v tri krasne se voziti tudi nekaj stane :D :P Pa še nekaj če gledaš iz vozila veliko dalje kaor pred svoj nos ( avta) verjetno vidiš tise srebrne in temno sive oblake pred seboj :shock: pojdi dol čim prej kak Petrol ali pa kaj podobnega in počakaj :idea: :roll: pa kako kavo popij :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov