sejjaretun je napisal/-a:ne prevleke narocat brezveze izpade.mas v cazinu mojstra ki to dela,za 250€ ti VSE prevlece z umetnim usnjem,tudi armaturko,streho,vrata...men je zal ku nisem k njemu sel,ta k je meni delal je obljubil da bo tko izpadlo kot ta k dela,na koncu pa obup...
Joie de vivre! je napisal/-a:Prednosti in slabosti dobrega skaja napram usnju:
+ bolj fleksibilen
+ se ne naguba
+ ne razpoka
+ se ne lušči
+ po 10 letih lahko praktično brez vzdrževanja izgleda kot nov, medtem ko usnje zelo težko
+ vsaj 3x cenejši
- ne diha (švicanje!)
- v vročini te speče v rit kot merjasca, vendar ima Adis klimo in ta problem postane manjši
- ni prestižen, to pa je za večino ljudi bistveno
Joie de vivre! je napisal/-a:Prednosti in slabosti dobrega skaja napram usnju:
+ bolj fleksibilen
+ se ne naguba
+ ne razpoka
+ se ne lušči
+ po 10 letih lahko praktično brez vzdrževanja izgleda kot nov, medtem ko usnje zelo težko
+ vsaj 3x cenejši
- ne diha (švicanje!)
- v vročini te speče v rit kot merjasca, vendar ima Adis klimo in ta problem postane manjši
- ni prestižen, to pa je za večino ljudi bistveno
adis je napisal/-a:danes ni nič zastonj vse stane...zato tudi gledam okoli kaj pa kako bi najceneje prišel čez...
gemo je napisal/-a:adis je napisal/-a:danes ni nič zastonj vse stane...zato tudi gledam okoli kaj pa kako bi najceneje prišel čez...
za malo denarja malo muzike! ne vem kaj vam je folk??? vsi bi radi imeli kvalitetno narejeno za malo denarja, kje pa mislite da dobijo ljudje material-saj ga morajo placat in to ni poceni!! pa daste delat enim kar tako- pa vam ne naredijo airbag siva da potem airbag ne poci in tako naprej! ce ze mislite dat kaj not, reskirajte vec denarja in boste imeli lepo narejeno, ne pa da pol vidim kak nekdo sam prevlece gor cez, sam pac da ima not leder! ne vem no sam ce daste kaj na avto in zelite da nekak zgleda poiscite raje pravega cloveka za to! pa ne zamerit, to je sam moje mnenje!
lp
adis je napisal/-a:gemo je napisal/-a:adis je napisal/-a:danes ni nič zastonj vse stane...zato tudi gledam okoli kaj pa kako bi najceneje prišel čez...
za malo denarja malo muzike! ne vem kaj vam je folk??? vsi bi radi imeli kvalitetno narejeno za malo denarja, kje pa mislite da dobijo ljudje material-saj ga morajo placat in to ni poceni!! pa daste delat enim kar tako- pa vam ne naredijo airbag siva da potem airbag ne poci in tako naprej! ce ze mislite dat kaj not, reskirajte vec denarja in boste imeli lepo narejeno, ne pa da pol vidim kak nekdo sam prevlece gor cez, sam pac da ima not leder! ne vem no sam ce daste kaj na avto in zelite da nekak zgleda poiscite raje pravega cloveka za to! pa ne zamerit, to je sam moje mnenje!
lp
no glej...preden začneš govoriti naprej nikjer nisem omenil kolikšna je moja vsota! lahko da je zame malo 100 eur lahko pa da je to 1000 eur
MacTron je napisal/-a:boy36: off
Slog tvojega pisanja je bil usmerjen v minus/zbadljivo (-) ...ces "Berem te poste,pa noben ne
pove iz lasnih izkušenj..." zato sem ti tudi povedal a.com reference poste v drugih temah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov