Saj ves, avto "odide" pol pa mi zacne recimo tezi ja kaj je zdaj jaz sem ti dal aro kje je avto adijo pogodba in nakup, vrni aro!cruiser1 je napisal/-a:Pa saj mu homologacijski kartonček nič ne pomaga, če ni avto prepisan na njegov ime. Ali pač? In zakaj bi mu moral še aro vrnit? Ne razumem najbolje.
fare je napisal/-a:Sem ga ze peljal vsaj 5 km od doma. Kaj pa ce so sledilno napravo mi na njega montirali? Jooj al ze bluzim, pa saj je moja fabika samo 4,5 t€ vredna, saj takih ne kradejo! al ja?kolesar je napisal/-a:kaj pa če avto parkiraš kam kjer ne bo oni vedu kje je za par dni..
kolesar je napisal/-a:fare je napisal/-a:Sem ga ze peljal vsaj 5 km od doma. Kaj pa ce so sledilno napravo mi na njega montirali? Jooj al ze bluzim, pa saj je moja fabika samo 4,5 t€ vredna, saj takih ne kradejo! al ja?kolesar je napisal/-a:kaj pa če avto parkiraš kam kjer ne bo oni vedu kje je za par dni..
bluzis...
kradejo pa vse, sploh v teh negotovih cajtih..
Ja, glih to nam pa sanke ki sem jih v pustil odzunaj na hodniku bloka.Pa dvomim da je kdo iz bloka bil.DeNiŠ je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:fare je napisal/-a:Sem ga ze peljal vsaj 5 km od doma. Kaj pa ce so sledilno napravo mi na njega montirali? Jooj al ze bluzim, pa saj je moja fabika samo 4,5 t€ vredna, saj takih ne kradejo! al ja?kolesar je napisal/-a:kaj pa če avto parkiraš kam kjer ne bo oni vedu kje je za par dni..
bluzis...
kradejo pa vse, sploh v teh negotovih cajtih..
sam to maš pa prav.....men so še starga ponija uradl(kolo)upam da se kam zaletu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov