2: Feltne in gume,katere priporočate?Vzel bi ene feltne 15...pa ene čim širše gume,zdej pa kaj je maximalno ko bi spravo na twinga?vsak predlog dobrodošel
hvala

lisko je napisal/-a:Da bi nekdo štrihal odbijače s čopišem ali valčkom pa še ne no![]()
Ne znam si niti predstavljat![]()
Če že potem kupi barvo v špreju, predpripravi plastike (plastik primer, špric kit) in potem pobarvaj.
north789 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Da bi nekdo štrihal odbijače s čopišem ali valčkom pa še ne no![]()
Ne znam si niti predstavljat![]()
Če že potem kupi barvo v špreju, predpripravi plastike (plastik primer, špric kit) in potem pobarvaj.
Se strinjam stabo lisko nemorš kr na penzl al pa na valčk pobarvat.Svetujem ti da pelješ k nekem ličarju da ti poštriha.
Plecko je napisal/-a:1: Na avtu so serijski črni odbijači,zdej sem pa prišel na idejo,da bi jih pobarval v barvo avta,zanima me če ma kdo kakšne izkušnje,kako bi stvar izgledala v praksi?Nisem še barval plastike zato nimam pojma kako bo.Barval bi z valjčkom ali s čopičem,na špricanje se mi ne zdi ok peljat ko ni dost dnarja,barva bi me stala 20€,naredil bi pa sam..zato prosim pomoč![]()
2: Feltne in gume,katere priporočate?Vzel bi ene feltne 15...pa ene čim širše gume,zdej pa kaj je maximalno ko bi spravo na twinga?vsak predlog dobrodošel
hvala
Plecko je napisal/-a:1: Na avtu so serijski črni odbijači,zdej sem pa prišel na idejo,da bi jih pobarval v barvo avta,zanima me če ma kdo kakšne izkušnje,kako bi stvar izgledala v praksi?Nisem še barval plastike zato nimam pojma kako bo.Barval bi z valjčkom ali s čopičem,na špricanje se mi ne zdi ok peljat ko ni dost dnarja,barva bi me stala 20€,naredil bi pa sam..zato prosim pomoč![]()
hvala
hvala
JanJ je napisal/-a:Bom kar tukaj vprašal. Tudi sam razmišljam o barvanju odbijačev v barvo vozila. Rad bi da bo stvar tako kot mora bit, ne da bosta odbijača po 1 letu vsa oluščena, potem ju raje pustim v črni barvi.
Zdaj me pa zanima kaj menite. Bo bolj kvalitetno izpadlo, če kupim odbijače, ki so že v originalu barvani in jih ličar pobarva v barvo vozila, ali bo dovolj kvalitetno, če ličar pobarva črne odbijače. Od kolega sem slišal, da je odbijač prevelika površina, da se že letvice začnejo luščiti, odbijači pa sploh. Ni mi problema dat 200, 300 eur, če bo stvar tako narejena kot je treba, in mi ne bo treba po 1 letu spet štrihat, v nasprotnem primeru se mi zdi škoda denarja in bom pustil kakor je.
Torej kaj predlagate?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov