mislm, da si prebral dovolj komentarjev zakaj si mogoče dobil karton,
zdej pa reč, da nisi pretiraval o fiatu! moje mnenje je, da je vsakemu izmed nas všeč druga znamka avtomobilov nekaterim tudi več pa je tukaj gor zelo malo takih, ki poveličujejo eno znamko v nebesa kot ti fiata. vsi vemo da ima fiat zelo bogato zgodovino ampak to ga še vedno ne uvršča med superiorne znamke v avtomobiski branži! so dobri avtomobili a vendarle ne za vsakega in za vsak žep. obstajajo ljudje, ki si lahko privoščijo kaj "boljšega in všečnega" kot fiata! zato pa "recimo" kupijo dražje znamke vozil kot so npr: audi, bmw, toyota in ostale! to je samo primer in vem, da obstajajo tudi druge. kar se pa tiče kartonov pa so nekateri lep primer odraslega in zrelega obnašanja tu na forumu npr:( abbe, lenivec, slicker, itd) in še bi lahko našteval pa se mi ne da. fantje imajo že preko 3.000 objav pa še vedno brez kartonov kar nam pove, da so to uporabniki, ki znajo sprejet kritiko na svoj račun, znajo pomagat, dost vedo in znajo molčat kadar je to potrebno! to pa naredi v mojih očeh dobrega " forumaša".
malo manj nam turi fiata v ospredje pa verjamem, da se boš tudi ti čist cool vklopil.
še to: lahko pa bi enkrat odprli temo oz. anketo katera znanka ti je najbolj pri srcu in še to brez komentarjev samo kliki na znamko pa da pol vidimo kako in kaj.
p.s. glede uporabnikov nisem mislil samo na tiste tri ampak jih je še mnogo vendar jih nisem vseh napisal, ker bi predolgo trajalo.
upam, da se nisem preveč razpisal, če pa potem mi je žal!
lp vsem na forumu.