Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Fiatfan
Stalni uporabnik

"Upravičeno" dodeljevanje kartonov s strani modera

Napisal/-a Fiatfan So maj 30, 2009 7:48 pm

Pozdravljeni!

Uporabnik me je opozoril, da sem dobil karton, saj sam verjetno še opazil ne bi.
Zanime me za katero konkretno izjavo sem dobil karton ter; ali so karton dobili tudi ostali udeleženi v nekaterih debatah.
Menim, da se nakaterim "ritolizcem" spregledajo izjave in ne dobijo zasluženega kartona.
Kredibilnost foruma je resnično ogrožena.
lp :evil: :evil:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So maj 30, 2009 7:50 pm

to da mas sam en karton je se malo,bi si jh vec zasluzu.pa brez zamere.ni recen da si koga uzalil pa dobil karton al da si kj grdega pisal,karton lahko tut za druge stvari dobis...
Ni vse res kar napišem

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So maj 30, 2009 7:53 pm

abbe je napisal/-a:to da mas sam en karton je se malo,bi si jh vec zasluzu.pa brez zamere.ni recen da si koga uzalil pa dobil karton al da si kj grdega pisal,karton lahko tut za druge stvari dobis...

Kje pa pišejo natančna pravila, za kaj se lahko dodeli karton? ali je to tako spontano brez vsakršnega koli argumentiranja? to se še v vaški gostilni bolje dokaže stvar za katero meniš, da si prav naredil, ne pa na javnem forumu. Kaj takega pa res ne.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So maj 30, 2009 7:55 pm

Fiatfan je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:to da mas sam en karton je se malo,bi si jh vec zasluzu.pa brez zamere.ni recen da si koga uzalil pa dobil karton al da si kj grdega pisal,karton lahko tut za druge stvari dobis...

Kje pa pišejo natančna pravila, za kaj se lahko dodeli karton? ali je to tako spontano brez vsakršnega koli argumentiranja? to se še v vaški gostilni bolje dokaže stvar za katero meniš, da si prav naredil, ne pa na javnem forumu. Kaj takega pa res ne.

vpraši moderatorje zakaj?
lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So maj 30, 2009 7:57 pm

pravila uporabe foruma so napisana na forumu nekje,in si jh moral prebrat k si se upisall na forum.
kar se kartona tice mislm da jh administratorji delijo.administratorjev je vec tko da je tut ocena za "primernost" kartona razlicna.dobis ga pa lahjo zarad velik faktorjev.
jaz mislm da si ga ti dobu zaradi povelicevanja fiata pa smetenja tem z povelicevanjem fiata....
pa ne zj pisat da ni res da tega nisi pocel,ker dobr ves da si pa tut opozorjen si bil s strani uporabnikou o tem.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So maj 30, 2009 7:59 pm

Strinjam se s fiatfanom, da se vsakemu uporabniku obrazloži, zakaj je dobil karton, da se lahko poboljša, saj ve, zakaj ga je dobil. Če pa se mu ne pove, ne ve kje popravit obnašanje oz. vzrok in lahko faše še enega in še enega.....
To je isto, kot bi te vrgli v zapor in ti ne bi povedali, zakaj so te vrgli. Hvala.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So maj 30, 2009 8:01 pm

Fiatfan je napisal/-a:Kje pa pišejo natančna pravila, za kaj se lahko dodeli karton? ali je to tako spontano brez vsakršnega koli argumentiranja? to se še v vaški gostilni bolje dokaže stvar za katero meniš, da si prav naredil, ne pa na javnem forumu. Kaj takega pa res ne.

ti blatiš vse znamke(še posebno vw...) le Fiata kuješ v zvezde......osebno vozim audije zadnjih 15 let, pa mi na misel ne pride, da bi ga postavljal v ospredje oz. hvalil............sem pa parkrat napisal, da je Mazda jajce, to tudi slikovno podkrepil(in pri tem tudi ostajam)pa sem dobil karton....

P.S da o drugih debatah in tvojem "pametovanju" sploh ne razgljabljamo, ker če bi bili na fuzbal placu, bi dobil verjetno že rdečega....

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So maj 30, 2009 8:16 pm

Cash je napisal/-a:Strinjam se s fiatfanom, da se vsakemu uporabniku obrazloži, zakaj je dobil karton, da se lahko poboljša, saj ve, zakaj ga je dobil. Če pa se mu ne pove, ne ve kje popravit obnašanje oz. vzrok in lahko faše še enega in še enega.....
To je isto, kot bi te vrgli v zapor in ti ne bi povedali, zakaj so te vrgli. Hvala.

Točno tako.
Gre za bistvo problema in ta je; pri vsaki stvari morajo biti pravila natančno določena in se ne usmerjajo glede na subjektivnost ocenjevalca.
Pravila MORAJO biti OBJEKTIVNA in to vse vsak, ki se spozna na dokaj poslovni svet.

Nikjer nisem koval fiata v zvezde, ampak sem svoje izjava podkrepil s kredibilnimi ocenami mednarodno priznanih ocenjevalcev, tako da vaši komentarji ne držijo.

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So maj 30, 2009 8:27 pm

Mene tudi moti, da dobiš karton brez pojasnila. Konkretno zakaj! Sam sem vprašal pa tema. To enostavno ni fer. Nekomu se pač tako zdi in tako bo. Še dobro, da takšni niso na oblasti. Pa ne zdaj spet v stilu, če komu kaj ne paše pa naj ne sodeluje na forumu. Forum naj bo demokratičen. Tako s strani uporabnikov kot s strani upravljalcev. Sej nismo na Kitajskem :evil:

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak So maj 30, 2009 8:32 pm

Fiatfan: preveč hvališ Fiat koncern in ostale avte v nulo daješ. Pa kljub temu še ostalih 5 milijard ljudi ki vozi druge avte pride pravočasno v službo pa še domov nekak spravijo svoje japonsko, nemško, francosko jajce.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So maj 30, 2009 8:37 pm

forum nikoli ne bo demokraticen ker to ne gre.saj je nasa drzava tut demokraticna pa nimamo vsi enakih pravic,tko da....
@fiat fan:nevem zakaj si noces priznat da si preveckrat dajal druge avte v nulo po nepotrebnem za fiata pa nikol nisi rekel niti zal besede pa ceprav ves da je dalec od popolnega.pa velikrat sui mesal fiata tja k ni treba pa blatil druge znamke po nepotrebnem.
Ni vse res kar napišem

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So maj 30, 2009 8:47 pm

eljuero je napisal/-a:Mene tudi moti, da dobiš karton brez pojasnila. Konkretno zakaj! Sam sem vprašal pa tema. To enostavno ni fer. Nekomu se pač tako zdi in tako bo. Še dobro, da takšni niso na oblasti. Pa ne zdaj spet v stilu, če komu kaj ne paše pa naj ne sodeluje na forumu. Forum naj bo demokratičen. Tako s strani uporabnikov kot s strani upravljalcev. Sej nismo na Kitajskem :evil:

točno tako.

Pa morejo biti natančna pravila že na začetku.
Očitno tle moderatorji niso nikoli sklepal raznih pogodb ni podobno.
Primer: Ko se sklepa pogodba morajo biti uzance na začetku določene, ne pa za koncu. Dajte se malo poučit v dobro vašega imagea.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So maj 30, 2009 8:49 pm

to je splosni forum o avtomobilizmu ne pa neka pogodba kjer mora vse bit v piko.ce pa ze hoces da je vse v piko se pa tut ti drz pravil foruma v piko.pa te bom prasal ce ti uspe?
kr neki kle gnjavis
Ni vse res kar napišem

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So maj 30, 2009 8:50 pm

abbe je napisal/-a:forum nikoli ne bo demokraticen ker to ne gre.saj je nasa drzava tut demokraticna pa nimamo vsi enakih pravic,tko da....
@fiat fan:nevem zakaj si noces priznat da si preveckrat dajal druge avte v nulo po nepotrebnem za fiata pa nikol nisi rekel niti zal besede pa ceprav ves da je dalec od popolnega.pa velikrat sui mesal fiata tja k ni treba pa blatil druge znamke po nepotrebnem.

Da forum ne bo nikoli demokratičen, kaj takega se ne bi smelo niti dvomiti o tem.
Za vse veljajo enaka pravila in dodeljevanje kartonov mora biti OBJEKTIVNO, kar sem že povedal in mislim, da se tukaj vsi strinjamo, razen tisti, ki imajo določene privilegije s strani moderatorjev.
Upam, da dobimo kakšen konkreten odgovor moderatorja/ev.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So maj 30, 2009 8:54 pm

abbe je napisal/-a:to je splosni forum o avtomobilizmu ne pa neka pogodba kjer mora vse bit v piko.ce pa ze hoces da je vse v piko se pa tut ti drz pravil foruma v piko.pa te bom prasal ce ti uspe?
kr neki kle gnjavis

Kot velja v primeru kontrakta, velja tudi tle oziroma bi moralo veljati.

se pravi, da ti ne zagovarjaš principa VSI ENAKI tle na forumu?

Dobro, če sem si zalužil karton nimam nič proti tem in ga sprejemam.
Vendar hočem vedeti točno zaradi česa, VSI ENAKI=VSI ENAKOPRAVNI, mar kdo ne zagovarja tega?

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer So maj 30, 2009 9:00 pm

Jst tud ne bi vedel, kdaj sem ga dobil? Zgleda da bolj na začetku? Ker zmeri sem mislil od začetka, da to kaže če si prisoten al pa odsoten :lol: :lol: :lol:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So maj 30, 2009 9:01 pm

mislm, da si prebral dovolj komentarjev zakaj si mogoče dobil karton,
zdej pa reč, da nisi pretiraval o fiatu! moje mnenje je, da je vsakemu izmed nas všeč druga znamka avtomobilov nekaterim tudi več pa je tukaj gor zelo malo takih, ki poveličujejo eno znamko v nebesa kot ti fiata. vsi vemo da ima fiat zelo bogato zgodovino ampak to ga še vedno ne uvršča med superiorne znamke v avtomobiski branži! so dobri avtomobili a vendarle ne za vsakega in za vsak žep. obstajajo ljudje, ki si lahko privoščijo kaj "boljšega in všečnega" kot fiata! zato pa "recimo" kupijo dražje znamke vozil kot so npr: audi, bmw, toyota in ostale! to je samo primer in vem, da obstajajo tudi druge. kar se pa tiče kartonov pa so nekateri lep primer odraslega in zrelega obnašanja tu na forumu npr:( abbe, lenivec, slicker, itd) in še bi lahko našteval pa se mi ne da. fantje imajo že preko 3.000 objav pa še vedno brez kartonov kar nam pove, da so to uporabniki, ki znajo sprejet kritiko na svoj račun, znajo pomagat, dost vedo in znajo molčat kadar je to potrebno! to pa naredi v mojih očeh dobrega " forumaša".
malo manj nam turi fiata v ospredje pa verjamem, da se boš tudi ti čist cool vklopil.

še to: lahko pa bi enkrat odprli temo oz. anketo katera znanka ti je najbolj pri srcu in še to brez komentarjev samo kliki na znamko pa da pol vidimo kako in kaj.

p.s. glede uporabnikov nisem mislil samo na tiste tri ampak jih je še mnogo vendar jih nisem vseh napisal, ker bi predolgo trajalo.

upam, da se nisem preveč razpisal, če pa potem mi je žal! ;) ;) ;)

lp vsem na forumu.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So maj 30, 2009 9:05 pm

A vi to resno? Zarad hvaljenja ene znamke je dobil karton? :lol:

Jaz sem ga baje dobil, ker sem enemu idiotu rekel i**** (pazi, i**** je strokovni termin, čeprav nekateri tega ne vedo).
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So maj 30, 2009 9:06 pm

men je čisto logično, da bo nekdo, ki je že dalj časa na forumu in daje konstruktivne odgovorje itd... ne bo kaznovan za nekaj postov v kolikor se ti ne bofo ponavljali. nekdo ki pa je prišel na forum in želi biti pameten, glavni, zraven pa še soliti pamet moderatorjem se bo pa seveda ostreje obravnaval... tudi sam sem to ikusil..... jeb*ga se je vidlo da sem biu OŠ pa sem dobil prvi karton zaradi neprimernega izražanja. Drugega zaradi obujanja stare teme se mi zdi... pol sm pa probociru pa dobu dirktni ban... sem se ponovno registriral pazim na izražanje pa to, pa nimam nobenih problemov....
Fiatfan nehaj tako povelićevati fiat ker to ne vodi nikamor... Sam se velik pristaš VW pa jih ne poveličujem tako kot ti fiat kot da bi bil zlat...
aja pa NIKJER na svetu ni tega VSI enaki VSI enakopravni niti tu gor.. Lepo pa bi bilo seveda če bi bilo možno ampak ni...
pa brez zamere...
Slika
Slika
Slika
Slika

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So maj 30, 2009 9:12 pm

Mene ne zanima zakaj sem ga mogoče[i] dobil, ampak me zanima točna izjava oziroma točno kaj sem prekršil pa kje to v pravlih piše. Zanima me točno to in ne zakaj mogoče pa zakaj mogoče ne. To zame ni noben odgovor.
V kolikor ni nobene podlage ( pravilnik...) potem je pa res škoda, ker je prav otročje tle.
Če mogoče še niste vedeli za vsako stvar je potrebno biti pripravljen jo zagovarjat, za vsako dejanje, besedo in podobno. Tega se začnite nakateri zavedat.
lp
[/i]
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov