Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maj-mun
Nov uporabnik

Bravo td in jtd - kaj menite

Napisal/-a maj-mun So jul 25, 2009 8:48 am

Ok mene zanima če je tke kdo lastnik td bravota in jtd bravota.
Zanimajo me namreč izkušnje in z enim in drugim..
Kok so zaneslivi, poraba, Itd
pa kok ste zadovolni..
Pa prosm da sam tisti k ga mate oz ste ga mel sam pište..oz tisti k res vete kaj govorite.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So jul 25, 2009 9:26 am

mislim, da boš tu kaj več izvedel.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=70685

lp

marjan novak
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a marjan novak So jul 25, 2009 9:30 am

Pri nas ne boš dobil normalno ohranjenega, drugače so pa JTD-ji daleč najboljši dizli, ki z normalno uporabo in vzdrževanjem zdržijo kilometražo, ki jo ne narediš v celem življenju (če nisi taksist).
Poglej malo na fiat forum.

maj-mun
Nov uporabnik

Napisal/-a maj-mun So jul 25, 2009 9:49 am

marjan novak je napisal/-a:Pri nas ne boš dobil normalno ohranjenega, drugače so pa JTD-ji daleč najboljši dizli, ki z normalno uporabo in vzdrževanjem zdržijo kilometražo, ki jo ne narediš v celem življenju (če nisi taksist).
Poglej malo na fiat forum.

ma ja sj sm biu na fiat forumu sam je tm tok čudn folk da sm se skregu iz moderatorjem in me je vn vrgu haha..če pa kr neki teži kako morm pisat pa tko..kr neki hehe

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So jul 25, 2009 10:56 am

Poskusi se enkrat na fiat forumu...pa poskusi pisat po slovensko in bos se najvec odnesel ;)

LpF

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So jul 25, 2009 11:06 am

glede na to, da imam poznane na pooblaščenem servisu fiat, ti lahko povem, da z jtd motorji praktično ni težav. To pa ne pomeni, da boš kupil vsakega jtd-ja, saj nobena stvar ni neuničjiva in če lastnik ni normalno ravnal z njim, potem tudi jtd ne pomaga.
Torej.. če najdeš normalno ohranjenega jtd-ja, je to best buy.
td so pa starejši motorji, torej črpalka-šoba, so tudi ok, vendar daleč od jtd.
lp

ta_pravi
Novinec

Napisal/-a ta_pravi So jul 25, 2009 11:26 am

js sm lastnik Bravota JTD in ga zaenkrat lahko samo pohvalim. Poraba je pr meni tako: avtocesta če voziš tm okoli 120 je poraba 5 litrov če voziš pa tm okoli 140 ali pa 150 in več pa je poraba okoli 6 litrov. Sem jih pa iskal tuki v sloveniji približno en mesec in pogledal sem jih ene par ampak so bli kr slabo ohranjeni. Tako sem se odločil da grem sam v Italijo po avto in mi ni žal. Jih je kr nekej na netu v Italiji (pa ne preveč daleč tm okoli 200 km od meje).

LP

maj-mun
Nov uporabnik

Napisal/-a maj-mun So jul 25, 2009 2:46 pm

Aha..ja a pa so te td res tok slabi od jtd-jou al bi biu za prvo silo..za kkšn let al pa 2 tok da naberm za kko alfo 147 jtd..al pa audija tdi..

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black So jul 25, 2009 3:20 pm

Počakaj še malo in naberi za Audija.Boš imel vsaj avto... ;)

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So jul 25, 2009 4:04 pm

black je napisal/-a:Počakaj še malo in naberi za Audija.Boš imel vsaj avto... ;)

kakšen audi lepo te prosim! bo šparu nevem kako dolgo potem bo pa servis bo pa kredit uzel. audi jaooo..

niso nevem koliko slabši, vendar zelo pazi pri teh TD, da ni glava mašine počena. To se je rado naredilo, tako da pazi.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So jul 25, 2009 6:27 pm

Fiatfan je napisal/-a:
black je napisal/-a:Počakaj še malo in naberi za Audija.Boš imel vsaj avto... ;)

kakšen audi lepo te prosim! bo šparu nevem kako dolgo potem bo pa servis bo pa kredit uzel. audi jaooo..

niso nevem koliko slabši, vendar zelo pazi pri teh TD, da ni glava mašine počena. To se je rado naredilo, tako da pazi.

da te nem lih zej kresnu tok da se ti bo glava odšraufala .... :lol: :lol: Sicr pa servisi za VAG sploh niso tak dragi da bi mogi kredit zanj vzeti... to si sicer mislil v prenešen pomenu vem ja.. samo so cene vseh serviov približno enako visoke... pa še bolj udoben je audi....
Slika
Slika
Slika
Slika

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So jul 25, 2009 6:41 pm

shaggx je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:

da te nem lih zej kresnu tok da se ti bo glava odšraufala .... :lol: :lol: Sicr pa servisi za VAG sploh niso tak dragi da bi mogi kredit zanj vzeti... to si sicer mislil v prenešen pomenu vem ja.. samo so cene vseh serviov približno enako visoke... pa še bolj udoben je audi....

nočem vw grupa pa da mi dajo zastonj nevem kaj. to je use kar ti povem.

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM So jul 25, 2009 6:43 pm

Kar se audija tiče lahko rečem, da se zelo lepo vozim z njim in je čist ok. Bi ga raje vzel kot kater kol drug avto, pa vseeno.

Kar se pa tiče fiata jtd, lahko rečem same pohvale. Sem vozil bravota JTD, in tudi doblota JTD in lahko rečem da fajn potegne, predvsem mi je všeč navor kjer mu ga v hrib ne zmanka in lepo vleče. Skoraj enako kot bi se po ravnini pelu.
Nisem pa vozil navadnega TD, tako da ne morem govort o razliki ampak če bi bil na tvojem mestu bi vzel JTD . Vsaj jaz sem imel dobre izkušnje .

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So jul 25, 2009 6:57 pm

Fiatfan je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:

nočem vw grupa pa da mi dajo zastonj nevem kaj. to je use kar ti povem.

jz še plačm zravn aja pa ne sešeče se VW grupa ampak VAG koncern... injm VW je samo značka znotraj tega koncerna...
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec So jul 25, 2009 7:06 pm

sam imam JTD in sem zelo zadovoljen, tisto, kupiš Audia in boš imel vsaj avto je napisal levak. Vsak avto je lahko dober ali pa slab, odvisno kdo ga vozi in kako, pa vzdrževanje, servisi in ostalo. No zaradi takšnih kot smo pri nas pa imajo določeni avtomobili cene da te kap. In kaj je npr. golf toliko boljši kot fiat, to je samo v glavah posameznikov, da je samo nemški avto super ostalo je drek.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So jul 25, 2009 7:14 pm

lej jaz nisem napisal da je nemški avto edini dober... nisem rekel da je fiat slab... sam osebno bi raje počaku neki časa pa kupu audia zato ker mi je že sam izgled boljši in ker imam dobre izkušnje (sicer ne am v družinio vem kaj smo do sedaj vozli) več nemcev kot italianov...pz 3. fiati puntoni proti 20+ nemcem
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec So jul 25, 2009 7:19 pm

shaggx
moj post ni letel nate, ti si napisal korektno, letelo je na black-a

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So jul 25, 2009 7:36 pm

ah ja sarkazem... :lol:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov