Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Ugodno in ok ali čunga-lunga?

Napisal/-a fare Po avg 24, 2009 8:03 pm

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3082067
cene so zelo dobre!
Pozna kdo, izkušnje itd...
hvala, lp.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po avg 24, 2009 8:52 pm

ne vem iz kje je možakar,jaz ga kupujem v podutiku in je olje kot treba.Original zapakirano in občutno cenejše.Ga pa menda model tedensko vozi poln kombi iz avstrije.Tudi par kolegov se vozi na to olje in je vse OK

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky To avg 25, 2009 3:06 pm

@ fare
a si nabavil olje tle?

Ko jaz mam namen tud kupit..

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To avg 25, 2009 5:04 pm

ducky je napisal/-a:@ fare
a si nabavil olje tle?

Ko jaz mam namen tud kupit..
Ne nisem upal, sem ga po isti ceni(celo ceneje k j v akciji) torej 9.50€ liter Castrol Edge 5w-30 naročil pri motornoolje.com.lp.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To avg 25, 2009 6:16 pm

Joj,joj a u motorno olje.com si pa siguren??Eni jih pa strelate.

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 To avg 25, 2009 7:04 pm

jaz sem nabavil olje v mimovrste.com, ko je bilo v akciji, pa sem bil zadovoljen :D

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To avg 25, 2009 11:19 pm

čare je napisal/-a:Joj,joj a u motorno olje.com si pa siguren??Eni jih pa strelate.
Pač maš svoje mnenje ampak za tega tipa se 5 ljudi na tem forumu očitno ni slišalo. A posluje z racunom al kar tak? Kaj pa če na 7 dcl naprimer Castrola da 3 dcl Protona pa zapečati dozo itd... za motornoolje.com sem tudi na drugih forumih zasledil da so prek njih kupovali in da je bilo vse ok. Pomoje so le firma in mislim da je manj moznosti da kaj nasrkas kot iz nekega xy oglasa na a.netu pa čeprav bog ve kaj je notri v flasah.lp.

Uporabniški avatar
SIMY001
Novinec

Kraj: Stajerska

Napisal/-a SIMY001 Sr avg 26, 2009 12:52 pm

Jst ga pri tej osebi kupujem in sicer Castrol txt 505 in sem zadovoljen Olje je isto kot v embalaži kupljeni na pooblaščencu.
TDi power by VW Golf V sportline
Slika

profii
Nov uporabnik

Napisal/-a profii Sr avg 26, 2009 2:30 pm

jaz sem kupil enkrat pri enem na bolhi, isto kao avstrijska roba in je olje po kakšnih 1000km v motorju začelo smrdet po zažganem. sicer je avto delal brez problema, vendar je ostajal čuden občutek. sedaj olje s trgovine ne smrdi. gre pa za TXT.

PS: olje v tistih plastenkah se ni dobro zaprto. že v kartonu so bile dve plastenki mastni, če je pa zaprt karton ležal vodoravno, je bila pa kajhitro škatla mastna.
Zadnjič spremenil profii, dne Sr avg 26, 2009 7:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Ugodno in ok ali čunga-lunga?

Napisal/-a sašo5 Sr avg 26, 2009 6:08 pm

fare je napisal/-a:http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3082067
cene so zelo dobre!
hvala, lp.

jaz kupujem pri njemu že par let(in tudi cel kup forumašev vw/audi team)ter nekaj mojih someščanov ....ime mu je Jani in skoraj bi lahko dal roko v ogenj zanj(kakšen je bil dogovor dostave, vedno je bilo tako) skratka, več kot profesionalno, pa tudi neke stvari o oljih (kje in kako se polni, ter o cenah le tega, pa tudi kako izvedet ali je nateg ali ne sem izvedel, čeprav se mi je prej samo sanjalo.....)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr avg 26, 2009 6:21 pm

sašo5 je napisal/-a:
cene so zelo dobre!
hvala, lp.

jaz kupujem pri njemu že par let(in tudi cel kup forumašev vw/audi team)ter nekaj mojih someščanov ....ime mu je Jani in skoraj bi lahko dal roko v ogenj zanj(kakšen je bil dogovor dostave, vedno je bilo tako) skratka, več kot profesionalno, pa tudi neke stvari o oljih (kje in kako se polni, ter o cenah le tega, pa tudi kako izvedet ali je nateg ali ne sem izvedel, čeprav se mi je prej samo sanjalo.....)

In kaj ( znamka) se splača kupiti za jtd motor v Oplnu ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr avg 26, 2009 6:35 pm

speedfreak je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
cene so zelo dobre!
hvala, lp.

In kaj ( znamka) se splača kupiti za jtd motor v Oplnu ;)

selenijo :P

....hec....nimam pojma, če zaupaš castrolu, potem castrola.....ena od zadev je tudi ta, da tip izključno castrol prodaja, ki je v nemčiji polnjen, ker glih castrol zna bit problematičen zaradi polnjenja v raznih turčijah, moldavijah ipd....

P.S ko si vprašal za opla, sem se spomnil na tega(drugače kolega) ima edini original olje OPEL.... http://www.kruno.si/

oz. je tud na netu: K L I K pod bosch car servis

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr avg 26, 2009 6:40 pm

to originalno Opel olje dobim tudi v Celju...samo sem mislil da bi dal kaj boljšga za moj traktor...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr avg 26, 2009 6:42 pm

speedfreak je napisal/-a:to originalno Opel olje dobim tudi v Celju...samo sem mislil da bi dal kaj boljšga za moj traktor...

kaj boljšega bi dal :?: (in cenejšega?)

P.S vli unga iz friteze; malo v tank, malo v karter, opel itak ni občutljiv :P :lol:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr avg 26, 2009 6:46 pm

sašo5 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:to originalno Opel olje dobim tudi v Celju...samo sem mislil da bi dal kaj boljšga za moj traktor...

kaj boljšega bi dal :?: (in cenejšega?)

P.S vli unga iz friteze; malo v tank, malo v karter, opel itak ni občutljiv :P :lol:

Nism reku cenejšega...samo boljšega. Na olju, bremzah, gumah... ne šparam...opel je pa obcutljiv itak sam na rjo :P

drgač sm ciljal na Mobil...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr avg 26, 2009 7:13 pm

Mate pa eni ideje.Ti bi vlil 30%castrola pa 70% protona in potem bi folijo ki je čez flašo nazaj zalimal obroček pod zamaškom bi pa privaril nazaj na zamašek??Pa po 1000 km je olje smrdelo po zažganem pa u moldaviji je polnjen....Kako pa veste da tisti na mimo vrste ni u moldaviji polnjen?? Pa ko ti bo šel motor a boš recimo Motomatu dokazal da je ribnil zarad njihovega Turškega olja??Kako že ??Z analizo mogoče??Dokaži jim da si not vlil pri njih kupljeno olje??Ker ti ga niso vlili oni in ker nimaš zato računa se lahko v rit brcneš

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr avg 26, 2009 7:15 pm

čare je napisal/-a:Mate pa eni ideje.Ti bi vlil 30%castrola pa 70% protona in potem bi folijo ki je čez flašo nazaj zalimal obroček pod zamaškom bi pa privaril nazaj na zamašek??Pa po 1000 km je olje smrdelo po zažganem pa u moldaviji je polnjen....Kako pa veste da tisti na mimo vrste ni u moldaviji polnjen?? Pa ko ti bo šel motor a boš recimo Motomatu dokazal da je ribnil zarad njihovega Turškega olja??Kako že ??Z analizo mogoče??Dokaži jim da si not vlil pri njih kupljeno olje??Ker ti ga niso vlili oni in ker nimaš zato računa se lahko v rit brcneš
Poglej,vse je možno.lp.

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Sr avg 26, 2009 8:22 pm

jaz sem dobival od podobnega prodajalca olje shel za motor po več kot ugodni ceni in nikoli ni bilo nič narobe !!! pa tudi vsi kolegi isto vsi brez problemov 8) 8)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr avg 26, 2009 8:27 pm

Jaz vem, da imajo trgovine nabavno ceno višjo od te, ki je maloprodajna. Kaj je razlog, pa naj ugotovi vsak pri sebi ...
Sem že večkrat v taki temi postavil vprašanje, zakaj ni drugih avtodelov po tako smešno nizkih cenah - npr zavornih ploščic ali filtrov, akumulatorjev ... pa mi ni še nihče na to odgovoril. Mogoče, ker jih je veliko težje ponarediti?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov