Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

ZAVAROVALNICE IZSILJUJEJO!!!!

Napisal/-a G-4S Če okt 09, 2003 10:06 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Če okt 09, 2003 10:22 am

sem čisto brez besed, zavarovalnice znajo samo denar pobirat, ko pa morajo kaj izplačat se pa vse ustavi!
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 09, 2003 10:23 am

Odbor DZ za zdravstvo je na sredini seji pripravil predlog novele zakona o zdravstvenem varstvu in zavarovanju. Po novem bi morale zavarovalnice zdravstvenemu zavodu poravnati stroške zdravljenja za poškodbe v nesrečah, zaradi česar se obeta velika podražitev obveznega avtomobilskega zavarovanja.

Minister za zdravje Dušan Keber je članom Odbora DZ za zdravstvo, delo, družino, socialno politiko in invalide povedal, da sodijo ti stroški med posebne rizike, zato po njegovem ni prav, da jih plačujejo vsi zavarovanci. Direktor Slovenskega zavarovalnega združenja Miro Kaluža je ostro nasprotoval sprejetju sprememb plačevanja stroškov zdravljenja ljudi, ki se poškodujejo v prometnih nesrečah. Ob tem je napovedal šok zaradi povečanja premij obveznega avtomobilskega zavarovanja, ki bi se po nekaterih ocenah lahko podražilo za 30 do 50 odstotkov.

NO FU.CKING COMMENT!!!
Od kar mam auto je šlo usak let gor... Letos sm dal 250K! Druk let bom dal 375k... Za ta dnar dobim turbino, nos, in še nekatere nehomologirane stvari!!!

Jeza!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry:
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 09, 2003 10:27 am

Naj me nekdo spomni zakaj sm pred kratkim kupu avto .. :) Zato da bom zdej lahko dejansko zacel za avto zivet .. PI*DA JIM MATERINA. Postrelt vse.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če okt 09, 2003 10:50 am

yes!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

btw:prodam avto oz.menjam za bolj švoh avto po srcu :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če okt 09, 2003 11:52 am

Nu-NRG je napisal/-a:Naj me nekdo spomni zakaj sm pred kratkim kupu avto .. :) Zato da bom zdej lahko dejansko zacel za avto zivet .. PI*DA JIM MATERINA. Postrelt vse.

To pa se je uspod za podpisat samo!
Dobro povedano na grd nacin :)
Uglavn da je to to :wink:

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Če okt 09, 2003 12:52 pm

pa to so idioti kaj se jim je cist strgal!!!!!!!!!!!111 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Če okt 09, 2003 1:32 pm

PI_ZDA JIM MATRNA PO*UKANA!!!! za tolk dnarja kokr ga zdej dobijo od zavarovanj bi z lahkoto plačeval tut zdravljenje KURBE SMRDLJIVE!!! poj pa jest morm 100 jurjov pa več dajat za osnovn zavarovanje + 20% (že zdej) za en kurčev 1.0 avto!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
unga k si je to zmislu, bi rad sam za 5 sekund srečov :twisted: . z enmu udarcem bi mu odbu pol glave Slika pa me boli falus za posledice...Slika

:evil: :evil: :evil:

neki bo treba nardit glede telih budal. glave mormo dat skupaj pa se neki spomnt fantje. tko ne gre več naprej :x

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Če okt 09, 2003 2:13 pm

Ja še se zavarujte , še kaj ,... Zavarujte si okna , vrata, riti, psa, zavarujte se proti poplavam, strelam ,...in ne pozabit se zavarovat proti zavarovalnicam
Slika

baron
Novinec

Napisal/-a baron Če okt 09, 2003 2:22 pm

po moje s tako cifro grozijo, pol jim bo pa neki malga ratal izsilt in bojo dvignl za 5 - 15 % pa bojo oni zadovoln kt jim je razal dvignt zavarvajne, folk pa tud kt bo dubl pesek u oči in so dvignl samo za 5 - 15 % in ne 30 % kukr so grozil :? . GROZA. :twisted: :oops: In tako spet do naslednje podražitve bo folk tiho, galvo med noge pa ciu, ciu
:oops: :x

Uporabniški avatar
R52RBO
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a R52RBO Če okt 09, 2003 2:54 pm

Jao, jao, banda....... Puške v roke, rukzake na rame, pa nazaj u hosto....

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če okt 09, 2003 3:33 pm

samo skubijo, a plače majo take na zavarovalnicah...kriza...vsaki tepec lahko dandanes izsiljuje nekaj, samo tisti ne kaj pošteno delajo...

A veste, da mislijo tudi razrede spremenit? Trikrat lahko ugibate kak. Ja prav ste ugovoili, na tak način, da bo vaš avto pado v višji rang in bo treba več plačat (recimo za cliota 1.2 vem, da bo padel v višji razred)...

lp

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če okt 09, 2003 7:17 pm

SPET ENA KEBROVA

Ni mogoče reči, ali imajo prav zavarovalnice, ki hočejo ohraniti sedanji sistem, ali zdravstveni minister Dušan Keber in direktor zdravstvenega zavoda Borut Miklavčič, ki jim hočeta naložiti vse stroške zdravljenja ponesrečencev v prometnih nesrečah. Za to kratko malo ni dovolj podatkov. Zavarovalniška stran jih je sicer nekaj sporočila, Keber in Miklavčič pa prav nobenega.

Tako imamo na eni strani le napovedi zavarovalnic o velikanskem povečanju premij za obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti in na drugi splošne izjave, da je treba plačilo stroškov zdravljenja naprtiti tistim, ki jih povzročajo, ne vsem zavarovancem...

Darja Kocbek

Več: www.delo.si

Jest se pa pod tole podpišem. Sam tale kebr ej brr. Zadnje cajte pa take lovske vn meče. Dejmo ga u pokoj poslat.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če okt 09, 2003 9:35 pm

Pa ne no ga srat :( :cry: :cry: :cry:

v zadnjih 3 letih, ko mam jaz avto so že dvignili zavarovanje za več kot pa 70%
:cry: :cry:

Še malo pa se bom na koncu res mogo z Kosilnico vozit naokol :evil: :( :( :( :(

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Če okt 09, 2003 9:59 pm

Samo povej, kdaj je odhod, gremo skupaj :lol:
Slika

CAPRI BOY
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a CAPRI BOY Če okt 09, 2003 10:28 pm

Tilen je napisal/-a:
Samo povej, kdaj je odhod, gremo skupaj :lol:

:twisted: jaz sem tudi za,povejte datum in uro :twisted:

pravkar sem pojedel večerjo in preberem to zadevo,kar slabo mi je ratal, :x vsako leto imam več popusta in vsako leto pride zavarovanje ogromno več za plačat :? a plače pa iste , sej niso več normalniali pa sem jaz ratu nor :?
Fur immer CAPRI

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če okt 09, 2003 11:05 pm

darwin je napisal/-a:
SPET ENA KEBROVA

Ni mogoče reči, ali imajo prav zavarovalnice, ki hočejo ohraniti sedanji sistem, ali zdravstveni minister Dušan Keber in direktor zdravstvenega zavoda Borut Miklavčič, ki jim hočeta naložiti vse stroške zdravljenja ponesrečencev v prometnih nesrečah. Za to kratko malo ni dovolj podatkov. Zavarovalniška stran jih je sicer nekaj sporočila, Keber in Miklavčič pa prav nobenega.

Tako imamo na eni strani le napovedi zavarovalnic o velikanskem povečanju premij za obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti in na drugi splošne izjave, da je treba plačilo stroškov zdravljenja naprtiti tistim, ki jih povzročajo, ne vsem zavarovancem...

Darja Kocbek

Več: www.delo.si

Jest se pa pod tole podpišem. Sam tale kebr ej brr. Zadnje cajte pa take lovske vn meče. Dejmo ga u pokoj poslat.

ne bom plačeval zavarovanja za tiste, ki bodo recimo padali iz dreves, ker jaz ne pležem po drevesih...a zdaj se bomo v Slo. šli takšne finte ali kaj?

lp (pa ne pozdravljam Kebra, ker je itaq malo bolan-upam da plačuje dodatno zavarovanje)

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Če okt 09, 2003 11:05 pm

BaSe je napisal/-a:Pa ne no ga srat :( :cry: :cry: :cry:

v zadnjih 3 letih, ko mam jaz avto so že dvignili zavarovanje za več kot pa 70%
:cry: :cry:

Še malo pa se bom na koncu res mogo z Kosilnico vozit naokol :evil: :( :( :( :(

Sam bojo pol se zanjo dviglni oz uvedli obvezno zavarovanje!!

AMPAK SAJ NISO RESNI NO!!!!!! CE DVIGNEJO SE ZA 30% POTEM BO V PAR LETIH PORAST ZE SKOR ZA 100% :x :x
PA TO NE MORE IT TKO NAPREJ :!: :!:

ZAKAJ SE PA NEBI ZMENIL PA BI V ZNAK PROTESTA DO KONCA LETA PRED DVIGOM ZAVAROVANJA SLI NA CESTO
IN OB SPICAH PO LJ VOZIL PO POLZJE :?: :!:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe okt 10, 2003 12:11 am

Jaz sem takoj sm za! Moj avto pa verjetno proti .. ampak ga bom ze prepricu :P

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Pe okt 10, 2003 7:22 am

ssokec je napisal/-a:sem čisto brez besed, zavarovalnice znajo samo denar pobirat, ko pa morajo kaj izplačat se pa vse ustavi!

se čisto strinjam s tabo
lp tigrca
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov