Men se zdi njihov bencin kar kvaliteten pa daleč pridem z njim, dlje kot s petrolovim, tak da ga bom do čepa natankal!

torej akcija na goriva je OD 11.9.2009-13.9.2009

gasy je napisal/-a:Kje pa so sploh tele tus črpalke. Sploh se nikol nism nikjer nobene vidu ali pa enostavno nism pozoren.
cuteboy1988 je napisal/-a:[
ja prišparaš, tud ko se gorivo za 2 centa draži, so črpalke polne, tak da ne pametuj!
cuteboy1988 je napisal/-a:ja čuj...1 ura dela je tov tolarjih pa 862,70 sit, kar pa ni malo
cruiser1 je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:[
ja prišparaš, tud ko se gorivo za 2 centa draži, so črpalke polne, tak da ne pametuj!
En qurz pršparaš! Nikoli nisem razumel gužve na bencinski pred podražitvami. Moj čas več cenim, kot pa par centov zaradi katerih čakaš in čakaš v vrsti.cuteboy1988 je napisal/-a:ja čuj...1 ura dela je tov tolarjih pa 862,70 sit, kar pa ni malo
Tolarjev ni več! Ta primerjava totalno brezpredmetna! Zdaj pa še zračunaj koliko je to v dinarjih!!
In itak bo vsak te 3 eur (in še več) pustil prav na tej pumpi, ker bo kupil še cigarete ali pa sladkarije...
simimedi je napisal/-a:A to pa ni več, tako kot je blo včasih, da si glede na vrednost računa v TUŠ-u dobil kakšen cent popusta pri litru goriva na njihovi črpalki - oz. ko sem jaz nazadnje to izkoristil so bili še tolarji.
LP
cuteboy1988 je napisal/-a:pršparaš, pa ti paše al ne, če ti kj ni všeč, pa ne rabš pisat bednih komentarjev, ampak enostavno ne klikni na objavo.
P.s.:če te neb zanimal, neb kliknu na objavo, tak pa boš prvi tankal na bencinski
cruiser1 je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:pršparaš, pa ti paše al ne, če ti kj ni všeč, pa ne rabš pisat bednih komentarjev, ampak enostavno ne klikni na objavo.
P.s.:če te neb zanimal, neb kliknu na objavo, tak pa boš prvi tankal na bencinski
Klinknil sem ravno zato, ker se mi je kar zdelo za kaj gre. Komentiral sem pa zato, ker mi grejo na živce taki in podobni triki trgovcev, ki ovcam stalno vceplajo v glavo koliko bojo prišparali, če bodo pri njih zapravljali!!
cruiser1 je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:pršparaš, pa ti paše al ne, če ti kj ni všeč, pa ne rabš pisat bednih komentarjev, ampak enostavno ne klikni na objavo.
Klinknil sem ravno zato, ker se mi je kar zdelo za kaj gre. Komentiral sem pa zato, ker mi grejo na živce taki in podobni triki trgovcev, ki ovcam stalno vceplajo v glavo koliko bojo prišparali, če bodo pri njih zapravljali!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov