Debate, ki niso vezane na ostala področja...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

LUDOOOOO

Napisal/-a FLINK So okt 11, 2003 9:41 pm

Pa to ne mores verjet kaj se mi je zgodil!
V cetrtek mam konc faxa in iz stnovanja lepo vse stvari vzamem in se pelm lepo na fax k sm mel sam eno uro in parkeram pred solo lepo tam k vsi! Torej parkeram ob mal pred 15! Grem potem na predavanje in se vrnem nazaj 15:50 ! Vidm da folk tm okol avtov k sp bli bliz mojih neki avte puca not pa to...pa pridm do svojga pa je bla leva sipa spredna razbita in radia ni blo not! Torej pred solo, k gre mim fuuul folka ob treh so v dobre pol ure ukradl okol 5 avtov...a to cist ob cesti parkeran-vsem na oceh! Prjavm se jst policiji in oni...ah sj to ne bos dubu nkol nc nazaj...ne prcakuj!kup si nov radio sipo pa zameni na renault servisu! pa mu jst prjavm: pa si ti normaln? pa on...ah me ne zanima! pa se odpele...nek smrkavc! da mu j.......! Ampak skec je v tem: ze k sm mel parkeranga pred blokom kjer stanujem sm dal radio v sobo(ploscico) in jo sploh sabo nisem vzel k sm jo pozabu! In nwm kaj je blo modelu k mi je razbu sipo in mi vn ukradu radio brez ploscice!kaj mu bo to...in men sam ploscica?
Mislm...clovek bi vse razbu!! Kupu sm nov radio za 60k...ampak zdj ce kdo ve za ukradenega al pa kej naj rece...k nkoool vec ne kupm nc novga k vidm kasn kurcev folk je! No sam upam da se mi zdj ne smeje model k je to naredu in bere :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG So okt 11, 2003 9:45 pm

Grdo. Mojemu sosedu so v mrcedeza pocl zato da so avtoradijo spizdili. Pa se to se je zgodilo takrat ko je njegova mat pazi to. EDINKRAT pozabila ploscico gor. A sm omenu pred blokom? Aja pa skoda na mrecedezu ane? :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 11, 2003 9:50 pm

O fak, moje sožalje... In kle se poraja vprašanje: Kaj pri svetem penisu dela policija?
Bi jih človk lih tok tepu ko unga debila, k je kradu... Slovenski folk pa itak - o poglej, nekdo krade: Okreni se i čuvaj zdravje, važno da ne men...
Če bi jes vidu, da bi kdo karkol kradu, bi mu uč zlomu! :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So okt 11, 2003 9:52 pm

Pamet u glavu i dupe uz zid!!!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So okt 11, 2003 9:53 pm

Jaz ce sm iskren .. mene je strah avto puscat pred lastnim blokom. Poleg bloka je igrisce ki se dila .. mamile .. tko da mislm da je vse samo obrazlozljivo. Aja blok pa poln upokojencev ki so prov veseli ce nekdo drugemo avto sesuje ce pa bi sam pripeljal pred blok prehitro bi fasu ovadbo .. tko kot je en dedi prjavu mojga fotra .. ker se mu je zazdelo da je prehitro pripeljal pred blok. PHEJ! Ampak ko pa kdo kej krade pa nic. j***m ti ta svet
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne So okt 11, 2003 9:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 So okt 11, 2003 9:58 pm

stari tak je folk dandanes!!!!!!
js sem kolegu za foro spizdu vse 4 ratkape in to okol enih popoldne pred zdravstvenim domom v Velenju!!!!! :twisted:
js ono full v bedu ka če mi kdo kej težit začne pa to folk me pa sam mal čudno gleda pa nič!!! civilni pogum v falusu ej!!!!! :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So okt 11, 2003 9:59 pm

moj foter vedno pusca kartico v radiju (blaupunkt, z menjalcem in daljinskim upravljalcem, original v safranu). sm mu ze 10x reku nej jo vedno vn jemle, pa me ignorira. :roll:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So okt 11, 2003 10:00 pm

Kozmo: kaj je falus?

Flink: en nasvet probi mal po boljsakih pa mal spremli ukradeno robo .. mojim kolegom se je velikrat tako zgodilo da so radio nazaj dobil. Enemu mojemu kolegu celo da je tako nazaj dobil svojo alfo katero so ukradli. Policaji nic ona pa enrkat eno setnjo cez dravle pa mu je en ponujal alfo .. pa za cudeza je bila identicna njegovi. Samo poklicu policaje na licu mesta ter je imel avto nazaj :P

Poskusiti ni greh.
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne So okt 11, 2003 10:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So okt 11, 2003 10:02 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Kozmo: kaj je falus?

kura_c v vzburjenem stanju

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Napisal/-a K0zM0 So okt 11, 2003 10:02 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Kozmo: kaj je falus?

pa ne bom ti to js zdej razlagu.... :twisted: :twisted: 8)
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So okt 11, 2003 10:05 pm

Hehehe, kaj naj recem, celo zivljenje se ucimo :P

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Napisal/-a K0zM0 So okt 11, 2003 10:07 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Hehehe, kaj naj recem, celo zivljenje se ucimo :P

Slika 8)
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Ne okt 12, 2003 9:18 am

Ne vem kolk enmu pomaga radio brez ploscice?
Vem pa za primer ko so modelu vlomil v avto, spizdil radio (prez ploscice), not so mu pa pustil sporocilo, da hocjo met nasledn dan se ploscico, ce ne mu bojo avto cist razsul.... :evil:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne okt 12, 2003 10:46 am

Bad scena.

mont
Nov uporabnik

Napisal/-a mont Ne okt 12, 2003 11:04 am

pred katerem faxu so ti ga ukradli, sam upam da ne predm mojm, ker pol res nevem kaj bom naredu

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

kraja

Napisal/-a seat Ne okt 12, 2003 11:11 am

Ej folk tole je blo resnicno.Mojmu frendu so ulamal v yuga pa je bil tip cist blizu avta kakih 50metrov stran pa se je avto vidu.frend je zacu kuj vpit ap sceno delat sam tip je delu svoje naprej tolk casa da je spizdu radijo.s frendom sma letela takoj k sva opazla sam dokler ti prides iz sole ven pa do parkirplaca je tip ze spizdu.Sam hec je pa bil de je naslednji tip spet stal pr frendovmu avtu zgleda da so mu bli vsec se zvocniki.sam tistih pa ni mogu spizdit ker jih je frend ze vun vzel.Nesramnost pa taka.Da bi se clovk od jeze pozru :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

rossi_jr
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a rossi_jr Ne okt 12, 2003 11:12 am

ma te policaji so čist u p...i!!!!!!
moj sošolc je mel kamperja-no tastari njegovi, pa so šli ene par let nazaj po jadranski obali mal kampirat pa to pa so jim v crikvenici ukradl kamperja, pa grejo oni to use lepo prjavt pa to.....sam polcaj jim nabije "prnes dnar pa ga dobiš nazaj" :shock:

poj pa pejt še kj zaupat polciji-----ni šanse
life starts at 45°

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Ne okt 12, 2003 11:14 am

mont je napisal/-a:pred katerem faxu so ti ga ukradli, sam upam da ne predm mojm, ker pol res nevem kaj bom naredu

no vidš to je ta scena! ''glavn da se men nč ne naredi'' :evil:
če bi bli mal bol civilno ponosni al kuko nj rečem (nepičke) nebi kradl avtoradiov podnev.

sj te ne obtožujem - ne me narobe razumet. sam tko je povsod :x

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Ne okt 12, 2003 4:05 pm

Hja tko bom reku...no po eni strani vidm da mam celo sreco da mi niso kej vec naredl, sam kukr so mi je men fuuul prevec!
Mislm, da bi mi ta frik napisu da mu dam se ploscico ce ne mi avto razbije...to mu odrezem jaja ej....zihr :D :D
Ukradl so mi ga pa pred biotehnicno fakulteto....tko da fantje...tm ni varno, tud ob 3 podnev ne k gre mim 1000 studentov k ma konc in vratar je tm v hiski k odpira pa zapira rampe!
JAooo ampak da zdj kupm v salamoncu radio pa nazaj mojga dobim kje....ej prefu :P :P
No kej cs....sipa je popravlena in radio bo treba drug kmal...mal cudn zgleda...not zvocniki pa woofer....pa nkjer radia :shock:
LP
:)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne okt 12, 2003 4:34 pm

ev še moja zgodba :o

vse se je dogajalo 2leti nazaj,delu sm v JATI klavnici!delu za 450sit na uro ,mesečno sm mev 300 ur pa še več,okne kupim radio,zvočnike ,ojačevalc,cerka 300čukov.

pač sm doma v vasi,kdo bisi mislu da mi bojo udrl v avto 10 metrov stran od vrat moje bajte!
še pred tem so se moji sosošolci in sošolci iz osnovne šole zberal na parkirišču 200m stran,sm vedu v čem je caka,vedno so hodil ob 0:00 na parkirišče se zberat,z tega parker placa se pa vid moj avto direkt.

No v glavnem jst kolega brat smo vedno debatirali zunaj tko da smo vidl kva se dogaja in kje se zberajo. No neke noči nismo debateral zuni ,tko da sm šov spat ,vidš ob 5:00 me mat zbudi ,prav odprt avto maš ,skočm vn in vidim radija ,zvočnikov niveč pa ojačevalca.
kličem policijo zapisnik gor dol,povem sumljive.

čez 1-teden soseda praznuje rojstni dan ,vidiš pridejo sošolci pa pride en do men pa prav: SM SLIŠU DA SI NAS OBSODU DA SMO TI OPREMO UKRADL
jst:JA TKO TI BOM REKU NOBEN V VASI NEVE DA SO MI OPREMO UKRADL,SAM BRAT.
sošolc:UTIHU no coment
jst:LEPO DA SI SE IZDAL ZDEJ VEM KOGA SUMIT :twisted:

Tko da dons točno vem kdo mi je spizdu opremo,t dobr kolega iz osnovne šole!

kako pa vem:Zamenjam šiht grem delat v PAPIRNICO VEVČE in spoznam modela k prodaja robo,pa ga vprašam če je mel mojo opremo prav, ja itak prodal za 50somov,dobavitelj pa sošolc! :twisted:

tko da ta moj sošolc je mel nepričekovan napad na svoj avto :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

NJEGOV JE OSSTAL BREZ DELOV :twisted: :twisted: ,telesne poškodbe še pridejo

sej če bi mel ukraden avtoradio bi me brigal ,sak k sm delu v KLAVNICI v JATI in točno vem kako težko je blo zaslužit denar :?

strošek je bil tak :
ARMATURA popravilo 30k
vrata klučavnica:40k
kleparska dela :20K
AVTO OPREMA:300K
KONEKTOR OD AVTA:5K
povezava kabli ,činči rdio zvočniki,ojačevalc:20k

tko da naslednji k ga dobim bo kaseru PODUČNJAKE,v glavnem čist bo MUTIRAL
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov