kolesar je napisal/-a:v mariboru se mi je zdela še večja gužva ko druge dni..
kolesar je napisal/-a:v mariboru se mi je zdela še večja gužva ko druge dni..
itak bo mogla pa ljubljana naredit nekaj s temi avtomobili, da se ne bodo zadušil v smogu..
zdej bo v ljubljani ta počas tako pol leta megla
Energetik81 je napisal/-a:Se je dvignila. Neskončno sem užival, ko sem se sprehajal po sredini Slovenske ceste in doma na stežaj odprl okno.
Kvaliteta pa je padla tistim, ki so postali odvisni od avta.
BBoss je napisal/-a:Brez prometa tudi mesto počasi umira saj se začnejo trgovine selit na obrobje z njimi pa tudi ostala ponudba. Če hočmo mesto držati pri življenju z meščani in ne samo s turisti poleti pač mesta ne moremo izolirati.
BBoss je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Se je dvignila. Neskončno sem užival, ko sem se sprehajal po sredini Slovenske ceste in doma na stežaj odprl okno.
Kvaliteta pa je padla tistim, ki so postali odvisni od avta.
Glej energetika, ko si se odločil za življenje v mestu si pač moral vzeti v obzir, da v mestu je promet. Brez prometa tudi mesto počasi umira saj se začnejo trgovine selit na obrobje z njimi pa tudi ostala ponudba. Če hočmo mesto držati pri življenju z meščani in ne samo s turisti poleti pač mesta ne moremo izolirati.
Za vsakega posameznika je pa pač tako, da načeloma imamo vsi neko izbiro in se lahko tudi selimo na obrobje v naravo kjer bo vsak imel svoj ljubi mir ampak so pa tudi na deželi drugi problemi, ki so ti v mestu prihranjeni.
Energetik81 je napisal/-a:Nisem se odločil ampak sem primoran, dokler ne našparam za bajto. Potem bom z veseljem zapustil smrdljivo Ljubljano. Bajto si bom pa poskusil zrihtati blizu železnice, da se bom z vlakom vozil v LJ v službo.
Energetik81 je napisal/-a:
Nisem se odločil ampak sem primoran, dokler ne našparam za bajto. Potem bom z veseljem zapustil smrdljivo Ljubljano. Bajto si bom pa poskusil zrihtati blizu železnice, da se bom z vlakom vozil v LJ v službo.
Glede trgovin - naj se preselijo na obrobje. Naj se lokali preselijo. Center pa stanovalcem. Mi je čisto všeč, če se v centru nič ne dogaja. Vsaj meni osebno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov