Free Styler je napisal/-a:Lp Pri TODIVO (v Kranju) ,sm jih jest nabavu GD Eagle F1 -cena 30.500 sit ,take dim. kot jih zelis ti .
DrSergioDJ je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:Lp Pri TODIVO (v Kranju) ,sm jih jest nabavu GD Eagle F1 -cena 30.500 sit ,take dim. kot jih zelis ti .
taka kul cena? pa to ta nov model GSD3? Pa si pogledal DOT (starost gum)?
ker jst jih pod 40 jurjev to dimenzijo skoraj nism nasu (sam lasic je mel 39 jurjev, ce me spomin ne vara).
ker pol pa prodam falkene nasleden let, pa tele ubodem
mamo se dobre izkusnje, ko smo mel se 15"
Neon je napisal/-a:Evo nekaj sem že dobil.
Toyo T1S 29.000SIT
GoodYear Eagle F1 34.500SIT
Dunlop D9000 31.400SIT
Kdo ma kake izkušnje z njimi?
Ne , to je bla cena za model GSD2. Dot - pa nism pogledu , sm pozabu, lohk pa mal kasnej povem. Ja, ja ,kontakteri z Damjanom ( vsaj mislm da mu je tko ime , sm ze mal pozabu ) Jest sm mel prej 15 -stke ,zdej pa 17 - stke ,pa ti povem guma kot se spodop. Rajs mal vec kesa za dobre gume,kot pa da se ubijes zrd njih. Vsaj moje izkusnje, sam pa najboljs vesDrSergioDJ je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:Lp Pri TODIVO (v Kranju) ,sm jih jest nabavu GD Eagle F1 -cena 30.500 sit ,take dim. kot jih zelis ti .
taka kul cena? pa to ta nov model GSD3? Pa si pogledal DOT (starost gum)?
ker jst jih pod 40 jurjev to dimenzijo skoraj nism nasu (sam lasic je mel 39 jurjev, ce me spomin ne vara).
ker pol pa prodam falkene nasleden let, pa tele ubodem
mamo se dobre izkusnje, ko smo mel se 15"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov