Nu-NRG je napisal/-a:Kolega so na dolenjski cesti ruknil .. vozu je 120 omejitev je pa 50 .. hudica .. evo si je ze mislil da bo ob izpit ko se mu je zgodilo tocno to .. radar mrknu .. in mu je policaj samo reku .. tokrat imas pa ogromno sreco .. pa se res je! Drgac pa povedat v real je to ygodbo veliko lazje :P pa se smehehe je poleg.
tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:Mike_E_ je napisal/-a:Zdej me pa že firbec matra, kako zgleda tigrica, k tko na velko glave meša lokalnim policajem
crna
ja vidim da me ti res poznaš jaz pa tebe nikoli ne vidim samo tvoj avto poznam
lp tigrica
johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:Mike_E_ je napisal/-a:Zdej me pa že firbec matra, kako zgleda tigrica, k tko na velko glave meša lokalnim policajem
crna
lp tigrica
Prid v nedeljo (božji dan)na Mobikrog, pa boš vidla oba v akciji (Mene in Clio namreč).
Upam da mi bo uspelo pripravit manjše presenečenje za obiskovalce. (tunning)
tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:Mike_E_ je napisal/-a:Zdej me pa že firbec matra, kako zgleda tigrica, k tko na velko glave meša lokalnim policajem
crna
lp tigrica
Prid v nedeljo (božji dan)na Mobikrog, pa boš vidla oba v akciji (Mene in Clio namreč).
Upam da mi bo uspelo pripravit manjše presenečenje za obiskovalce. (tunning)
ok se vidmo kdaj pa se začne
lp tigrica
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov