Preden sem to stvar nabavil so mi vsi govorili, da ta avto ni mogoče spravit čez 7 litrov na 100 km. Meni to z lahkoto uspe in bi rad videl ali sem edini, ki mu dizl tok žre ali je to normalno? Je pa dejstvo, da ga rad teram.
KIX

kixon je napisal/-a:Sem lastnik Passata Varianta tdi (di sta rdeča) 115 konjev in en za volanom.
Preden sem to stvar nabavil so mi vsi govorili, da ta avto ni mogoče spravit čez 7 litrov na 100 km. Meni to z lahkoto uspe in bi rad videl ali sem edini, ki mu dizl tok žre ali je to normalno? Je pa dejstvo, da ga rad teram.
KIX![]()
kixon je napisal/-a:Koliko stane čip za Pasata tdi? Koliko mi to prinese konjev in ostalih dobrih lastnosti?
Kaj so slabosti?
KIX
kixon je napisal/-a:Sem lastnik Passata Varianta tdi (di sta rdeča) 115 konjev in en za volanom.
KIX![]()
alexM je napisal/-a:kixon je napisal/-a:Sem lastnik Passata Varianta tdi (di sta rdeča) 115 konjev in en za volanom.
KIX![]()
Nic bat to je normalno sploh,ce ga rad pohodis.Mercedezov A170CDI je imel porabo od 10-12,ko se ga je pritisnilo
kixon je napisal/-a:Jaz mam med tednom v glavnem 5-6 km dvakrat na dan med vikendi pa tudi po 50- 150km. S kratkimi relacijami sem enkrat zračunal da mi je porabil 8,4. Opažam da pri hitrosti 160 km na uro (povprečno) pije 7,5 ali celo več. Prejšnjikrat pa mi je trdil en bizgec ki se dnevno vozi po 100 km in večino po avtocesti da pri gasu do podna ne presega nikoli 7 litrov. Verjetno fant laže ali pa meni mašina žre. Olja ne rabim nikoli dolivat tak tak da nebi reko da je motor zjahan.
A se da kake zadeve porihtat da ti pade poraba?
KIX
Matjaz je napisal/-a:am men iz trzica v lj pije 4.6 iz lj proti trzicu pa 5.7 povprecno mam pa 5.6. Octavia TDI 90KM. Sm pa enkrat za foro vozu v lj zelo pocas tud za tovornjakom po avtocesti im ko sm prsu v lj sm mu povprecno 3.9L Ce gledas samo na nafto ga res lahk spravs zelo dol.
mb207d je napisal/-a:Fiat punto je na 10000 km varčnejši ( samo na gorivu)40000sit v primerjavi z vašimi stroji.Pa si zamislite kako je potem šele pri 300000.Torej začnite misliti z glavo saj so tudi rezervni deli(če jih sploh potrebuješ) ogromno cenejši.Pametni vozijo JTD ostali pa po želji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov