Matjazy je napisal/-a:.... da niso problematični le študentje. (za povrh pa je študent najemnik ravno tako upravičen do parkinga, kot bi bil sicer lasnik stanovanja, ane?)
OLI je napisal/-a:Pozdravljeni!
Veliko je res, kar je napisal "odpiralev" nove teme, zavedaj pa se tega, da dobi Ljubljana od VSEH, JA VSEH davkoplačevalcev denar, zakaj je tako ne vem.
S tem mislim, da od vseh državljanov Republike Slovenije.
Tako, da nekaj na pamet govoriti je lahko, Ljubljana ima zelo zelo lep mestni proračun, ki tudi tebi pomaga...........
Pa prosim brez zamere.
Lp
OLI je napisal/-a:Pozdravljeni!
Veliko je res, kar je napisal "odpiralev" nove teme, zavedaj pa se tega, da dobi Ljubljana od VSEH, JA VSEH davkoplačevalcev denar, zakaj je tako ne vem.
S tem mislim, da od vseh državljanov Republike Slovenije.
Tako, da nekaj na pamet govoriti je lahko, Ljubljana ima zelo zelo lep mestni proračun, ki tudi tebi pomaga...........
Pa prosim brez zamere.
Lp
cr33p je napisal/-a:Pred kratkim smo z žlahto kupovali stanovanje v Lj in sem bil izjemno negativno presenečen nad slabo izkoriščenostjo površin okolic blokov. Ceste so ponekod tako široke, da bi dvosmerni promet lahko potekal kljub temu, da bi ob robovih uvedli dodatna parkirišča. Pa jih ne. Zakaj že? Hmmm... kazni bolje polnijo proračun, kot parkirnine?
Naj na občini izdajo dnevne/tedenske/mesečne/letne dovolilnice za vožnjo po Ljubljani - po zgledu ostalih evropskih mest, kot neko ekološko takso. Kot neljubljančan sem dejansko pripravljen plačati zato, da vam tistih parkrat na leto delam gužvo po mestu. Verjamem, da marsikdo ni in s tako takso bi sigurno razbremenili promet in problematiko parkirišč.
a4 je napisal/-a:pa nimate v ljubljani velikega parkirišča od koder vozi mestni avtobus ?
WMB je napisal/-a:100€ bo dovolilnica za letno parkiranje.
100€ ( ok 5 manj) je vinjeta za autobane po slo.
100€ ( mal manj ali več ) damo za cestnino pri registraciji avta.
Pa spet ni denarja.....
Pa to je tako zahojeno-ciganska država da bolj ne more biti.
Ceste po LJ so v slabšem stanju kot na Kosovu, brez heca, sem bil tam in vem kako je.
Od snega tud ni spucano kot bi moral bit itd...
Lahko sao rečem, da polnimo za brezveze državno blagajno, da lahko vladna kompanija uživa na veseli nogi.
1. Prepovedal bi vsem v javni upravi delo na 2 stolčkih ( mal je župan, pa mal poslanec, pa direktor kake firme, pa podpredsednik stranke....itd pa komisije, dnevnice)....
2. Ukinitev prevoza z službenimi novimi Audiji za visoke funkcionarje...kr naj grejo na vlak al pa bus, sej je Zoki organiziral.
3. Max plača je 2500€ neto ( se pravi 5X min plača)...
4. Ukinitev 1. razrednih letov visokih funkconarjev v tujino, majo vlak pa naj grejo...z letalom na lastne stroške.
5. Ukinitev vseh privilegijev poslancem itd...
6. pa še bi našteval človek...., ča pa se katermu da naj pa nadaljuje
Pero je napisal/-a:
Če se pa financira Ljubljana iz proračuna ki ga plačujemo VSI, tudi Ljubljančani me pa ne briga. Ljubljano tudi uporabljajo vsi. Tu so skoraj vse državne inštitucije, tuja veleposlaništva, tuji obiski ko se zapre promet, večina faxov in srednjih šol, klinični center, itd....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov