GregaST je napisal/-a:Zanima me, kakšna je formula za izračun končne hitrosti vozila. Vem, da se je že enkrat pojavila na forumu, vendar je ne najdem. Kolega trdi, da mu gre astra g 1.6 (74 kw), 208 km/h na ravnini, po garminu!
NejcZ je napisal/-a:Meni gre Clio cca 205-210 po števcu.. realno kakih 10-15 manj verjetno
Doche je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Meni gre Clio cca 205-210 po števcu.. realno kakih 10-15 manj verjetno
Pol pa ti števec kr konkretno laže, po podatkih gre pa tvoj clio 1.4, 16v, 98hp ene 180-185.
eljuero je napisal/-a:jaz imam na avtoradiu (jazz) opcijo oz. verjetno neka kontrola števca, da mi kaže hitrost. pač moram stisniti nekom kombinacijo tipk na radiu.
kaj mislite da ima kakšen gps signal noter radio? v čem bi drugače bila v tem finta.
myster je napisal/-a:genius100 je napisal/-a:ko smo ze pri temko se peljem mimo tistega merilca v naselju mi kaze tocno
ali je mogoce da ima pri majhni hitrosti vecjo tocnost kot pri vecji hitrosti?
tako je.no vsaj jst tko opažam. do 50km/h je točno, kar je pa veš pa vedno bolj odstopa...
eljuero je napisal/-a:jaz imam na avtoradiu (jazz) opcijo oz. verjetno neka kontrola števca, da mi kaže hitrost. pač moram stisniti nekom kombinacijo tipk na radiu.
kaj mislite da ima kakšen gps signal noter radio? v čem bi drugače bila v tem finta.
genius100 je napisal/-a:ko smo ze pri temko se peljem mimo tistega merilca v naselju mi kaze tocno
ali je mogoce da ima pri majhni hitrosti vecjo tocnost kot pri vecji hitrosti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov