Cena bi bila dobrodošla. :P :P
Pa še eno vprašanje: a se splača dati neonske luči zadaj (na zadnji del avtomobila)?

KMX je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi se najugodneje dalo dobiti modre neonske luči za Daewoo Nexio za spredaj in ob straneh???![]()
![]()
Pa še eno vprašanje: a se splača dati neonske luči zadaj (na zadnji del avtomobila)??
MGsax je napisal/-a:red more bit![]()
tukaj nadaljujemo strog vojaški režim, od datuma ko ni več naborništva jasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kr3mn1 je napisal/-a:KMX je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi se najugodneje dalo dobiti modre neonske luči za Daewoo Nexio za spredaj in ob straneh???![]()
![]()
Pa še eno vprašanje: a se splača dati neonske luči zadaj (na zadnji del avtomobila)??
dej ti malo prosm uporab iskanje, logicno je da imas polno novih vprasanj, ampak ni treba za vsako muho tu gori pisat.
lp, kr3mn1
darwin je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:KMX je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi se najugodneje dalo dobiti modre neonske luči za Daewoo Nexio za spredaj in ob straneh???![]()
![]()
dej ti malo prosm uporab iskanje, logicno je da imas polno novih vprasanj, ampak ni treba za vsako muho tu gori pisat.
lp, kr3mn1
Vsem, ki razmišljajo tako svetujem, da poste, ki jim niso všeč ignorirajo. Človk ma kljub temu pravico vprašat. Mislm da je tist ISKANJE kr neki, k itak je to tko. Mislm, da bi se takim stvarem najlaži izognl tko, da bi en k zadevo res raztura napisou lep, jasen članek na portal.
Moje mnenje pač, pa kr3mn1 NI tole nč osebno nate letel. K si lih tapru odgovoru.
darwin je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:KMX je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi se najugodneje dalo dobiti modre neonske luči za Daewoo Nexio za spredaj in ob straneh???![]()
![]()
lp, kr3mn1
Vsem, ki razmišljajo tako svetujem, da poste, ki jim niso všeč ignorirajo. Človk ma kljub temu pravico vprašat. Mislm da je tist ISKANJE kr neki, k itak je to tko. Mislm, da bi se takim stvarem najlaži izognl tko, da bi en k zadevo res raztura napisou lep, jasen članek na portal.
Moje mnenje pač, pa kr3mn1 NI tole nč osebno nate letel. K si lih tapru odgovoru.
seat je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:red more bit![]()
tukaj nadaljujemo strog vojaški režim, od datuma ko ni več naborništva jasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahm ja red bi bil potreben ane MGsax sicer pa tut zmerjanje ne sodi na forum ane MGsax a zmerjanje pa ni v okviru reda.Mal se mormo zamislit.Vsi Tut ti MGsax si nekoc bil novinc pa si delu vse prav in je takrat bil RED.Tut jst ga kdaj polomim junak je tist ki si upa svoje napake priznat.No pa dej MGsax nam vsem in KMX-su povedat da nisi nikol tuki na forumu nardil narobe.Pa nisi nikol naredu napake jst sm jo ze eneparkrat kar priznam kaj pa ti![]()
KMX je napisal/-a:Ej hvala vsem tud tistem ki ste me "skritiziral" pa tud tistm k ste to hotl popravt.
Vem da sem naredu napako sam za to nism vedu se OPROŠČAM pa se bom potrudu da je nam več naredu. (vsak se ZMOČ) :P :P :P
P.S.
k sm na ISKANJE napisu neonke, neon,neonske luči, osvetlitev podvozja,... nism najdu kj velik.
ŠE EMKRAT SE OPROŠČAM ZA TO VELIKO NAPAKO.ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
PA VELIK SREČE NA PHOTOSHOP CONTESTU 18. (tistim ki tekmujete)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov