Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

neonske luči

Napisal/-a KMX Ne nov 02, 2003 11:54 pm

Mene pa zanima kje bi se najugodneje dalo dobiti modre neonske luči za Daewoo Nexio za spredaj in ob straneh??? :roll: :roll:
Cena bi bila dobrodošla. :P :P
Pa še eno vprašanje: a se splača dati neonske luči zadaj (na zadnji del avtomobila)? :?: ?
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Re: neonske luči

Napisal/-a kr3mn1 Po nov 03, 2003 12:15 am

KMX je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi se najugodneje dalo dobiti modre neonske luči za Daewoo Nexio za spredaj in ob straneh??? :roll: :roll:
Pa še eno vprašanje: a se splača dati neonske luči zadaj (na zadnji del avtomobila)? :?: ?

dej ti malo prosm uporab iskanje, logicno je da imas polno novih vprasanj, ampak ni treba za vsako muho tu gori pisat.

lp, kr3mn1

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S Po nov 03, 2003 12:23 am

kr3mn1 jezn ratu! :lol:

Sam maš čist prou!!!

Poba uporabi funkcijo ISKANJE!!!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po nov 03, 2003 11:03 am

Mah opazam da dolcen folk sploh ne opaza da ima ta forum vec rubrik kot samo Splosna debata .. jaz bi to kr brisal .. glede na to, da okol neonk je tekl ze N debat v Styling rubriki
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po nov 03, 2003 11:06 am

dajte bit malo bolj strpni do novincev, je pa res da bi lahko novinci vsaj pod pravo rubriko dali debate,...

drugače pa pomagajte kolko lahko.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po nov 03, 2003 11:26 am

MGsax je napisal/-a:dajte bit malo bolj strpni do novincev, je pa res da bi lahko novinci vsaj pod pravo rubriko dali debate,...

drugače pa pomagajte kolko lahko.

točno tako!
predlagam da se da eno sticky temo v splošno kje so napisane najosnovnejše zahteve in pojasnila :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po nov 03, 2003 12:15 pm

se strinjam da se napiše kje se kaj objavlja,....
samo to že malo logike pa je!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po nov 03, 2003 2:17 pm

Joj, se pomoje ubogi reves ne bo nic vec upal napisati tukaj gor. :D Cisto ste ga zatrli. :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po nov 03, 2003 2:20 pm

red more bit :lol:

tukaj nadaljujemo strog vojaški režim, od datuma ko ni več naborništva jasno :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Po nov 03, 2003 10:12 pm

MGsax je napisal/-a:red more bit :lol:

tukaj nadaljujemo strog vojaški režim, od datuma ko ni več naborništva jasno :!:

Ta je pa huda. Bom rajs tih !!! :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po nov 03, 2003 10:33 pm

ahm ja red bi bil potreben ane MGsax sicer pa tut zmerjanje ne sodi na forum ane MGsax a zmerjanje pa ni v okviru reda.Mal se mormo zamislit.Vsi Tut ti MGsax si nekoc bil novinc pa si delu vse prav in je takrat bil RED.Tut jst ga kdaj polomim junak je tist ki si upa svoje napake priznat.No pa dej MGsax nam vsem in KMX-su povedat da nisi nikol tuki na forumu nardil narobe.Pa nisi nikol naredu napake jst sm jo ze eneparkrat kar priznam kaj pa ti :evil: :?:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po nov 03, 2003 10:49 pm

kr3mn1 je napisal/-a:
KMX je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi se najugodneje dalo dobiti modre neonske luči za Daewoo Nexio za spredaj in ob straneh??? :roll: :roll:

dej ti malo prosm uporab iskanje, logicno je da imas polno novih vprasanj, ampak ni treba za vsako muho tu gori pisat.

lp, kr3mn1

Vsem, ki razmišljajo tako svetujem, da poste, ki jim niso všeč ignorirajo. Človk ma kljub temu pravico vprašat. Mislm da je tist ISKANJE kr neki, k itak je to tko :? . Mislm, da bi se takim stvarem najlaži izognl tko, da bi en k zadevo res raztura napisou lep, jasen članek na portal.
Moje mnenje pač, pa kr3mn1 NI tole nč osebno nate letel. K si lih tapru odgovoru.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po nov 03, 2003 10:50 pm

Uh, zdej vidm, da je biu tisto moj 100. post. :lol: Napredujem
Licet volare si in tergo aquilae volat.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po nov 03, 2003 10:56 pm

darwin je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:

lp, kr3mn1

Vsem, ki razmišljajo tako svetujem, da poste, ki jim niso všeč ignorirajo. Človk ma kljub temu pravico vprašat. Mislm da je tist ISKANJE kr neki, k itak je to tko :? . Mislm, da bi se takim stvarem najlaži izognl tko, da bi en k zadevo res raztura napisou lep, jasen članek na portal.
Moje mnenje pač, pa kr3mn1 NI tole nč osebno nate letel. K si lih tapru odgovoru.

jah je kr neki če imaš keyword neonka... dej keyword neon* pa poglej koliko rezultatov ti najde...

sicer pa portal ne vem če bi kej pomagal... jaz ga zelo redko berem :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Po nov 03, 2003 10:57 pm

darwin je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:

lp, kr3mn1

ni panike, sem tud sam že razmišljal o tem, ampak kot prvo nimamo mi pri tem veliko, kot drugo je pa od ideje do izvedbe normalno še dolga pot :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po nov 03, 2003 11:00 pm

seat je napisal/-a:

ahm ja red bi bil potreben ane MGsax sicer pa tut zmerjanje ne sodi na forum ane MGsax a zmerjanje pa ni v okviru reda.Mal se mormo zamislit.Vsi Tut ti MGsax si nekoc bil novinc pa si delu vse prav in je takrat bil RED.Tut jst ga kdaj polomim junak je tist ki si upa svoje napake priznat.No pa dej MGsax nam vsem in KMX-su povedat da nisi nikol tuki na forumu nardil narobe.Pa nisi nikol naredu napake jst sm jo ze eneparkrat kar priznam kaj pa ti :evil: :?:

ne vem kaj bi rad slišal.
glede zmerjanja- klin se z klinom zbija!

je pa nerodno ko novinci teme dajajo vsepovprek!

seveda sem tudi jaz kdaj kaj mimo vsekal samo se sedaj ne spomnim kaj in kdaj
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Napisal/-a KMX Po nov 03, 2003 11:17 pm

Ej hvala vsem tud tistem ki ste me "skritiziral" pa tud tistm k ste to hotl popravt.
Vem da sem naredu napako sam za to nism vedu se OPROŠČAM pa se bom potrudu da je nam več naredu. (vsak se ZMOČ) :P :P :P

P.S.
k sm na ISKANJE napisu neonke, neon,neonske luči, osvetlitev podvozja,... nism najdu kj velik.

ŠE EMKRAT SE OPROŠČAM ZA TO VELIKO NAPAKO. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
PA VELIK SREČE NA PHOTOSHOP CONTESTU 18. (tistim ki tekmujete)
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 04, 2003 3:46 pm

KMX je napisal/-a:Ej hvala vsem tud tistem ki ste me "skritiziral" pa tud tistm k ste to hotl popravt.
Vem da sem naredu napako sam za to nism vedu se OPROŠČAM pa se bom potrudu da je nam več naredu. (vsak se ZMOČ) :P :P :P

P.S.
k sm na ISKANJE napisu neonke, neon,neonske luči, osvetlitev podvozja,... nism najdu kj velik.

ŠE EMKRAT SE OPROŠČAM ZA TO VELIKO NAPAKO. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
PA VELIK SREČE NA PHOTOSHOP CONTESTU 18. (tistim ki tekmujete)

Dober govor KMX :D Sicer pa se ne smes velik sekirat.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Napisal/-a KMX Sr nov 05, 2003 8:39 am

sej se sploh ne!!!
zakva pa bi se!!! :P :P :P
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr nov 05, 2003 9:05 am

pa kaj vam je folk pa on je nov totalno ste ga skritizirali
naj ti jaz pomagam
najboljše ima neon saj zamene je moj soset naredi kvalitetno in kar se tiče delov jih tudi dobi ja malo predober je tale naš neon super dečko
če te še kaj zanima ti samo vprašaj nič s ene oziraj na druge
lp tigrica
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov